Derdim yapamadığım yatırımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

pepperony

Nirvana
Pro Üye
9 Eylül 2013
12.047
27.757
798
Bugünkü altın dolar ve euro fiyatları yüzünden konuyu açtım.
Benim param hep Türk lirasında kaldı.
Ama sorun ekonomiden ziyade benim yanlış kararlar almam da
En basiti bilgisayar almak istedim aman şu an çok pahalı dedim aynı bilgisayara 2 ayda 2000 lira zam geldi.
Yurt dışı tatilini euro 4. 5 liralarda iken gidemedim şu an ancak yunan adalarına el sallayabilirim.
Bilmiyorum canım çok sıkkın
Fırsatları değerlendiremediğimi düşünüyorum kısacası

Pişmanlık duymak size bir şey kazandırmaz. Elinizde olan parayı yatırım yapın. Burası Türkiye. Dolar, euro ve altın her gün değer kazanmaya devam ediyor.

Ben geçen sene Mart ayında 370 tl’den küçük altın yapmıştım. O zaman demiştimki “ama çok pahalı yaaa”. Şuan gram 470 kusur...
Olsun fırsatları herkes her zaman değerlendiremiyor zaten. Elinize ne geçerse altın yapma taraftarıyım. Ama malum hırsızlık kol geziyor. Evde saklayamam banka hesabından altın yaparım derseniz de ne alâ.
Altın biraz düşsün öyle alayımda demeyin, düşmüyor. Almanya gibi seri üretime geçmemiz lazım şuan türk lirasının değer kazanması için.
Ben bozuk paraları bile biriktiriyorum. 3 ay veya 5 ay olmadı 1 sene biriktirin. Damlaya damlaya göl olur atasözünü bunun için bulduklarını düşünüyorum resmen.

Geç değil acilen altın alın zararın neresinden dönseniz kardır
Pişmanlık duymak size bir şey kazandırmaz. Elinizde olan parayı yatırım yapın. Burası Türkiye. Dolar, euro ve altın her gün değer kazanmaya devam ediyor.
Yıl sonu 600 ler gelecek altın da.
Paran varsa mutlaka al.
senin mi benim mi bacımmm deşme yaramı, yukselen altın fiyatlarına bugs bunny gibi alt çenesi yerde bakıyorum. hiç ayda bir tam ya da çeyrek kenara atayım olmadı, hep tl hep tl hiç umursamadım, paramın pul olmasını izliyorum şimdi.
Ben geçen sene Mart ayında 370 tl’den küçük altın yapmıştım. O zaman demiştimki “ama çok pahalı yaaa”. Şuan gram 470 kusur...
Olsun fırsatları herkes her zaman değerlendiremiyor zaten. Elinize ne geçerse altın yapma taraftarıyım. Ama malum hırsızlık kol geziyor. Evde saklayamam banka hesabından altın yaparım derseniz de ne alâ.
Altın biraz düşsün öyle alayımda demeyin, düşmüyor. Almanya gibi seri üretime geçmemiz lazım şuan türk lirasının değer kazanması için.
Ben bozuk paraları bile biriktiriyorum. 3 ay veya 5 ay olmadı 1 sene biriktirin. Damlaya damlaya göl olur atasözünü bunun için bulduklarını düşünüyorum resmen.
Haklısınız atik davranıp hemen bir şeyler alayım demedim şimdi sıkıntısını çekiyorum.
Zararda etsen karar alıp uygulamalıymış insan

bir kac zamandir bende ayni boçalamadayim.
aptallik Ethik 100 bin tl mevduat hesapinia yatirdim ,Lira olarak .birsene önceydi ozaman faizler yüksek ve euro 5.90 daydi.
şansimdan 15.000tl zararim var ,cekmiyorum çünkü euro cevirsem zararim yüksek :kızgın:
ne yapsam ? beklesem euro düşüne kadar?

Kararsızsınız sanırım biraz yapı olarak.
Yani bilgisayara ihtiyacım olsa,biraz araştırma yaparım,hangisini alacağıma karar verir,bir iki yerden fiyat alır,satın alırım. İhtiyaç/elzem değilse öteleyebilirim sizin gibi.
Altın konusunda bende bu piyasada almazdım sanırım,6 sene evvel 2 tam altın almıştım,epey değerlendi o zaman aldığım fiyata göre. Şimdi alsam yine uzun vadede değer kazanır.
Tatil konusunda bu sene herkes kararsız. Bende her sene gitmemize rağmen,planlamadım bu sene,güvenemedim almadım ki normalde erken rezervasyon yaptırırdım .

Kararsızsınız sanırım biraz yapı olarak.
Yani bilgisayara ihtiyacım olsa,biraz araştırma yaparım,hangisini alacağıma karar verir,bir iki yerden fiyat alır,satın alırım. İhtiyaç/elzem değilse öteleyebilirim sizin gibi.
Altın konusunda bende bu piyasada almazdım sanırım,6 sene evvel 2 tam altın almıştım,epey değerlendi o zaman aldığım fiyata göre. Şimdi alsam yine uzun vadede değer kazanır.
Tatil konusunda bu sene herkes kararsız. Bende her sene gitmemize rağmen,planlamadım bu sene,güvenemedim almadım ki normalde erken rezervasyon yaptırırdım .
Sürekli erteleme ve kararsızlık huyum var malesef
Birazda sağlamcıyım
Tatile bu sene zaten hastalık dolayısıyla çıkamayacaktım ama ondan önceki senelerde yapabilirdim.
Şuan fiyatlar açısından bakarsak iki saat uzaklıktaki yere zor giderim

bir kac zamandir bende ayni boçalamadayim.
aptallik Ethik 100 bin tl mevduat hesapinia yatirdim ,Lira olarak .birsene önceydi ozaman faizler yüksek ve euro 5.90 daydi.
şansimdan 15.000tl zararim var ,cekmiyorum çünkü euro cevirsem zararim yüksek :kızgın:
ne yapsam ? beklesem euro düşüne kadar?
OFF off

Sürekli erteleme ve kararsızlık huyum var malesef
Birazda sağlamcıyım
Tatile bu sene zaten hastalık dolayısıyla çıkamayacaktım ama ondan önceki senelerde yapabilirdim.
Şuan fiyatlar açısından bakarsak iki saat uzaklıktaki yere zor giderim
Bilemiyorum,ben bile ki ne istediğimi bildiğimi,kararlı olduğumu düşünüyorum genel anlamda,ama bu sene her adımımı 50 kere düşünerek attım. Berbat bir yıl geçiyor,nerden ne gelecek? Daha beter ne olabilir diye kaygıyla geçiyor bu sene.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X