Derdim yapamadığım yatırımlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah canım, allah guzel gonlune gore versın♥ benım hayalde Kucuk, 10 bin TL olsun istiyorum😂😂

İnşallah tatlım seninde güzel kalbine göre olsun :KK200:
Valla kredi çekip o parayı 2 katına çıkarabilrsin :)
Ben çekemiyorum hazır da kredim var ama sen çek :D

Şuan bankalardan altın alınca %1 bsmv vergisi ödüyorsun.
100.000 de 1.000 lira eder.
Bu vergi benim için sorun değil dersen bankayı tavsiye ederim.
Ama ben vergi ödemem fiziki altın sorun olmaz, evde tutarım dersen; çeyrek ya da cumhuriyet derim kesinlikle.
Hatta işlemsiz bilezik al koluna tak.
kuyumcudan alınca vergı kesıntısı olmuyor degıl mı ?
o zaman cumhurıyet altını yada gram altın alıp saklamam fark etmez degılmı ıkısıde aynı oranda deger kazanır
bu konularda hıc bılgı sahıbı degılım , tesekkur ederım yardımlarınız ıcın

o zaman cumhurıyet altını yada gram altın alıp saklamam fark etmez degılmı ıkısıde aynı oranda deger kazanır
Ben gram aldım

Belkı bu sefer seytanın bacağını kırarsın bı de oyle dusun, hepsıyle yapma cesaret edemiyorsan biraz biraz yap
denemeye deger bu seferde zarar edersem pes ederım artık :)
altın hıcbırzaman deger kaybetmez dıyorlar dolar euro kaybeder ama altın da zarar etmezsınız dıye dınledım tv de gecen gun

Ben kaç aydır on bin lira kadar parayı 'az insin' diye bekletiyorum, altın almıyorum. 27 gram altın alabilecekken şu an 21 gram alabiliyorum,onu da hala alasim gelmiyor, resmen param hiç oldu :(
Neyse ki zamanında aldığım 20 gramım var... Keşke insin diye beklemeden alsaydım. Keşke başka arkadaşlarım gibi üç ay sonra ödenen faizsiz krediden yararlanıp onlarla da altın alsaydım...
Çok sinir bozucu ya... Bir el atsalar keske

Kuyumcu da yok ama alırken 3-5 kuyumcu gezin en düşük fiyat verenden alın, hatta pazarlık yaparak alın.
Yok gram, çeyrek fark etmez.
Madem saklayacaksın hepsi değer kazanacak çünkü.
İlk yorumda alsaydın şuan 1 lira karın vardı :D

Vergi kesintisi olmuyor bildigime göre.. aynı oranda değer kazanır ama 22 ayar işçilikli bir bilezik bozarken zarar ettirir cumhuriyet bozarken çok daha az zarar ettirir.. alım satım arasındaki farka bakın..

Vergi kesintisi olmuyor bildigime göre.. aynı oranda değer kazanır ama 22 ayar işçilikli bir bilezik bozarken zarar ettirir cumhuriyet bozarken çok daha az zarar ettirir.. alım satım arasındaki farka bakın..
ben bılezık almak ıstemıyorum , alırsam cumhurıyet yada gram alırım

Kuyumcu da yok ama alırken 3-5 kuyumcu gezin en düşük fiyat verenden alın, hatta pazarlık yaparak alın.
Yok gram, çeyrek fark etmez.
Madem saklayacaksın hepsi değer kazanacak çünkü.
İlk yorumda alsaydın şuan 1 lira karın vardı :KK70:
bu mesajı gormeden dıgerını yazdım kusura bakmayın valla ısteyım suan artık sansıma :D

Tl giderek değersizleşiyor ve bu böyle devam edecek. Gram 438 iken eşime aldırdırdım, 450 olur diyordum 1 hafta olmadı 478 olmuş...
ayrıca tatil, elektronik vs giderek artıyor asla ucuzlamayacak. Aslında alınacak ne varsa bekletmeden almak gerek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X