- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Valla oyleymıs.Kısa vadede ihtiyaç olmayan parayı TL'de tutmak büyük hata zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla oyleymıs.Kısa vadede ihtiyaç olmayan parayı TL'de tutmak büyük hata zaten.
yılbasında bundan sonra her ay bır ceyrek yada gram alıp bırıktıreyım dıyordum kendıme ,Artacak demıstıforevermorrenk arttı.
Ah ah 320 ozaman hepimize cok geldı ama sımdıkı artısa bak.yılbasında bundan sonra her ay bır ceyrek yada gram alıp bırıktıreyım dıyordum kendıme ,
gram altın 320 tl ıken babam cok pahalı bu paradan alınmaz dıye benı durdurdu bırıkmıs paramı tl olarak tutmaya devam ettım suan almadıgım ıcın 45000 zarardayım![]()
Öyle çok büyük bir şey değil hani ikinci el temiz arabayı zor alırsın gibi bir rakamParanızın meblagı cok buyuk mu
şuan altın almak sizce mantıklı mı ?
Kısa vadede lazım degıl , bekarlıkdan bu zamana kadar yaptıgım bırıkım ama tl de tutmam cok kötü oldu .Ah ah 320 ozaman hepimize cok geldı ama sımdıkı artısa bak.
Paran lazım olmayacaksa yap altın, ne kadar zarar edebilirsin ki su saatten sonra.
Kaldı ki hala yukselecek diyorlar.
YaptımKucuk param biraz buyudu
Simdı yeniden yapıcam ınsallah.
TL olarak oyle durdu hep. Lazımda olmadı.
Şansıma guvenmıyorum ama alacagım sanırım , gecmısde dolardan zarar ettım .Piyasa beklentisi 600 ama bu hava da (ekonomik) şuan bile 600 lerin görülmesi şaşırtmasın.
Euro 11 tl bekleniyor/2020 sonunda.
Aşı bulunmadığı sürece, eldeki döviz ve altın her açıdan yukarı yönlüdür.
İkinci el temiz arabalar bile suan sıfır araba kadar.Öyle çok büyük bir şey değil hani ikinci el temiz arabayı zor alırsın gibi bir rakam
Ama var olan paradan zarar etmiş oldum
Simdıye kadar ihtiyacım olmadı ınsallah gene olmaz 10bin falan olur hayalim bu hahahahahaahÇok sevindim![]()
Bozmak yok zaten :)
Belkı bu sefer seytanın bacağını kırarsın bı de oyle dusun, hepsıyle yapma cesaret edemiyorsan biraz biraz yapKısa vadede lazım degıl , bekarlıkdan bu zamana kadar yaptıgım bırıkım ama tl de tutmam cok kötü oldu .
dolar yapmıstım bı ara onuda cok beklettım baktım bı hareket yok bozdurayım dedım faız gelsın en azından ben bozdurdum dolar arttı :) sansım cok fazla calısmıyor bu konuda
Şansıma guvenmıyorum ama alacagım sanırım , gecmısde dolardan zarar ettım .
altın hesabından almak ne kadar mantıklı sızce , dha pahalıya sattıkları ıcın soruyorum
Simdıye kadar ihtiyacım olmadı ınsallah gene olmaz 10bin falan olur hayalim bu hahahahahaah![]()
Ne diyelim sağlık olsunAlınmamışın ya da satılmamışın zararı olmaz arkadaşlar üzmeyin kendinizi.
Bu kıyaslamaların sonu yok çünkü.
İnsallah canım, allah guzel gonlune gore versın![]()
![]()
Benim hedefimde de ev almak var![]()