- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.690
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
ya çok şey denedim. ama bende tiksindiğim halde bunu düşünmeye başladım.Hücre yenileme özelliği var, deneyenler de çok evet ama şahsen benim midem bulanır. Cilt lekeleri için daha farklı doğal şeyler deneyin bence...
bir kaç çeşit krem kullandım çokta faydalı olmadı. işte bilmiyorum deneyebilirmiyim.Spermin cilde iyi geldigini ruslarin kullandigi bi yöntem oldugunu duydum ama uygulamadim uygulayan varsa yazar zaten.
Bu arada internette leke maskeleri var onlara baksan ne bileyim spermin iyi geldigini bilsen bile yapacak misin
gerçektenmişaka yapıyosunuz heralde?
gerçi şaşırmam. daha önce kkda çil lekelerinden kurtulmak için yüzüne idrarını süren kadınları okumuştum.
Siz bilirsiniz iğrenç diyemem ama benim şahsen o kokudan midem kalkardı. Bir ara bende düşünmedim değil inanın... Şu cilt çatlakları beni deli ediyor çünkü ! Zencefil pirinç suyu maskesi falan denediniz mı ? Güneş lekesi falan mı?ya çok şey denedim. ama bende tiksindiğim halde bunu düşünmeye başladım.
Lekeler cok mu yogun yogurt karbonat maskesi falan var bi inceleyin.bilmiyorum tiksinmezseniz deneyinbir kaç çeşit krem kullandım çokta faydalı olmadı. işte bilmiyorum deneyebilirmiyim.
gerçektenmi
dedim bile yazık oda bir sevindiAy koptumdur bana lazım o spermler düzgün boşal de bari adama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?