Derdime bir çare bacılar (konu:kilolu kızın aşk hayatı-özgüven problemi-diet vs)

Size kesinlikle plates önereceğim. Uygun bir diyet haftanın 4 günü plates ve biraz yürüyüş inanılmaz bir incelme sağlar. Çok kilo veremeseniz de plates çok inceltiyor insani.. kendimden biliyorum

Yaaa harika bir haber bu.. böyle güzel insanlar hep var olsun

Peyzaj mimar nereden çıktı? Hesap bilgisayarda açıktı hep. Ablam doktordur. O da arada yazar. Ben mesleğimi paylaşmadım siz de araştırmacı gazetecisiniz sanırım.

Üyeliğinizi sizden başkası kullanamaz yasaktır, kullanan kişi ablanız dahi olsa kural ihlalidir, ablanız kendisine üyelik alabilir, bu işlem en fazla 5 dakikasını alır.
Üyelikleri başkasının kullanması hesap iptaline kadar varan yaptırımlara sebep olduğundan rica ediyorum kurallara uyunuz.

Kullanım sözleşmemizdeki şu maddeyi unutmayınız:
Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar.

ay bu ne,
romantik film izlemis kadar oldum,
adiniza da cok mutlu oldum.
Umarim her sey gonlunuzce gider.

Karin yaglari icin limon suyu kuru, gune 2 litre su, aksam 6dan sonra yemek yeme. 1.5 ay kesinlikle seker tuketme. Iki hafta bunu uyguladikdan sonra biraz bedenin rahatladikdan sonra ciddi spora başla. Gelisiguzel spor degil planli ve dogru bir şekilde uygula. Başaricaksin. Ozguvenini kirma. Hersey senin elinde. Ama bunlari birinin beyenisini almakdan çok kendj sagligin ve kendine hoş gorunmek için yap

En onemlisini unuttum. Yuruyus. Adim sayar indirin onunla gune 2 km.den baslayarak yuruyus yapin. Su hatirlatici da isinize yarar

Niye kilo vermek için çabalıyorsun sağlığın için vermek istiyorum desen anlarım da biri için bu çaba niye bırak beğenirse böyle beğensin

Spor diyet yürüyüş bol su detoks, tarz ne varsa yap bence önce kendin sonra müstakbel florin için:) yaparsın yemeyi kes ciddi soz ver kendine cok su ic ve kesinlikle spor yap 2 ay sa verirsin 10kg

Ayy bencede leslie ile felan 5 ile 7 arası kesın verırsın 69 a düşsen bir beden düşersin başla bence

48 kilodan 85 e çıktım 75 olsam keşke. Ama bir ara ip atlıyordum baya zayıflatıyor. Her gün ip atla.

10 kilo fazlan var o zaman. O da çok kötü durmaz diye düşünüyorum. abarttiyorsun sanki biraz kilo olayını. Yine de içim rahat etsin diyorsan akşam 6dan sonra birşey yeme. Gün içerisinde de porsiyonlarını azalt yavaş yavaş.
Mesela bir öğünde 10 kaşık yemek yiyorsan ilk hafta 9 kaşığa düşür. 2.hafta 8 gibi yavaş yavaş azaltarak ilerle ki verdiğin kilolar kalıcı olarak gitsin. Önemli olan geç vakit yememek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…