Derdime dokunabilecek siz güzel kadınlar!

Craftsgln

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
189
82
13
Daha önce çok bahsetmiştim. İki yıllık evliliğim iki ay önce boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Şiddet, hakaret, evden tek başıma markete bile gitmemi istemeyen bir koca.Okumama bile karşı.Zorla kavga döğüş ailesi tesettür istiyor diye tesettüre soktu beni.Kaçarak evlendiğim için eziklik var tabi çoğu şeye sesimi çıkarmadım.Bunun gibi verebileceğim bir sürü örnek var.21 yaşındayım. Daha önce de bahsetmiştim.Lise mezunu olunca pek iyi bir meslek sahibi olunmuyor artık. Üniversite okumak istediğimi ve bu yıl hazırlanmak istediğimi de konularmda yer vermiştim. Fakat eşim ısrarla çocuk istiyor.Ve evet korunmuyor. Ben de korunmayayım diye hastaneye göndermiyor.Daha önce bir çoğunuz kadın sığınma evine gitmemi önermiştiniz ama biraz para biriktirip ve sınava kadar sabretmeyi düşünüyorum.Bende siz tecrübeli hanımlara derdimi yöneltmek istiyorum. Evet hanımlar ben ne yapabilirim,o korunmuyor benim de korunmamı istemiyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.

Hamile kalırsınız o zaman nolucak ,dışarı çıkabiliyorsanız sağlık ocağına gidin onlar sizi korunma için yönlendirir

Ama böyle inatlaşarak evlilik yürümez ki. Sonucu boşanma olur. Eşimin akrabalarından bir hanım da 7 yıl boyunca çocuk istemedi. Hır hür olarak geçti 7 yılı sonunda boşandılar. Aradan 1 yıl geçti adam evlendi ve karısı hamile. Ama boşandığı kadın baba evinde mutsuzluktan ölüyor. Netten tanıştığı adamlarla buluşmaya çalışıyor.

Demem o ki, sonunuzun şu anki durumdan daha iyi olacağını düşünüyorsan boşan. Boşanmayacaksan da evlilikte huzur olması için bir şeyler yap ve konuş eşinle.

kadının doğru düzgün evliliği yok ki neden çocuk yapsın şiddet var hakaret var zorla örtme var dışarı salmama var niye yapsın çocuk?

verdiğiniz örnek ne kadar saçma ve yakışıksız.

Dönemem çünkü ablam zaten kızıyle boşandı ve geri döndü baba evine. Ama benim gidecek yüzüm yok.
Ya öyle deme, bi annene çıtlat. Hem çalışır, hem okurum, size de zararım olmaz, barınacak bir yer tek isteğim falan de.

En azından bir durumu yokla. Asıl çocukla dönmeye kalkarsan çok daha zor olur

Dönemem çünkü ablam zaten kızıyle boşandı ve geri döndü baba evine. Ama benim gidecek yüzüm yok.

geçenlerde böyle bir konuda birisi yazmıştı kamu spotu gibi diye, gerçekten bu konu da kamu spotu gibi.

her türlü sıkıntıyı yaşıyorsunuz zaten kocanızın yanında, daha kötü ne olabilir ki?
çocuğunuz olursa yanlışlıkla o zaman daha mı kolay döneceksiniz baba evine?

ama senin çocuğun da yok. üstelik yaşın çok genç. bir sene sonra hiç evlenmemiş gibi olursun. normal şartlarda şu an zaten anne baba evinde olman lazımdı, zorla evden git mi diyeceklerdi. evlenip gelince farkı ne? okursun, çalışırsın. bişey olmaz. öyle düşünme. ablanın durumu farklı senin durumun farklı. her ailede bir boşanıp dönebilir diye bi kural mı var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…