Derdime dokunabilecek siz güzel kadınlar!

Boşanmış ablanın evde olması senin için bir avantaj. Destek olursunuz birbirinize. Nasıl o döndüyse evine, senin de dönmeye hakkın var. Bu şartlarda tek başına ayakta durma planıyla, kocandan kurtulman gerçekten zor olur. Anlattığın adam boşanmayla da bırakmaz peşini.

Ailenin evi bir süre korur seni. Kocan kendi yoluna bakana kadar. Sonra kurarsın kendi hayatını. Mantıklı düşün. Herşeyi aynı anda çözmeye çalışma. Adım adım. Önce çocuğun olmadan eşinden ayrıl.

Bu adamın yanında, ne sınava çalışabilirsin, ne okul okuyabilirsin. Sağlık ocağına göndermiyor diyosun. Üniversite okuyacağım diyorsun.

Kaçtıysan kaçtın, arkadaşların dediği gibi, babanın evine geri kaç. Haydi bekliyoruz iyi haberlerini

baba evinde hamile kalma riskin yok . koca evinde de eziyiet görüyorsun rahat olsan orada baba evine dönme derdik . ama baba evi ve koca evini yanyana getirip artilari eksileri karsilastirdigimizda , kabul etmelisin ki baba evi daha mantikli. üstelik orda hareket alanin olacak.diledigin gibi ders calisip okumak icin yada calismak zamani degerlendirebilirsin . bazilari esinle iliskiye girme demis ama kocanin hayirdan anlayacagini sanmiyorum , sana tecavüz etmeyecegininin garantisi var mi ? seni dövüyor ! neden tecavüz etmesin ? cok pisman olursun bu dik kafalikla.

Sizi kırmak istemem ama ne kadar cahil bir insansınız
Ha belki degilsiniz ama okuduklarımdan böyle bir sonuca vardım
Babamın evine gidemem,esim korunmuyor,ben esir hayatı yasıyorum,okumak istiyorum,ayaklarımın üstünde durmak istiyorum bla bla ...
Sizin önceliginiz o evden bir sekilde uzaklasmak olmalı,ister baba evi ister sıgınma evi
Ama bence sizinde cocuk yapma niyetiniz var
Cünkü cocuk olunca evlilik düzelir sanıyorsunuz

Sana kimse babana siginti ol vs bisey demedi ki
Bi insan maddi durumu iyiyse calismak istemiyorsa calismaz da kimsenin haddine degil yargilamak amma velakin sana dedigimiz su
SENIN ISTEDIGIN OLSUN
ama babana git davani ac
Orda hem calis hem sinava gir
Sonra hem oku hem calis
HAYATINI GeRI KAZAN
Kimse mukemmel degil babanin begendigi adamla da evlensen belki bu durumu yasayacaktin seciminden utanma gelecegini kurtarmanin yolubmna bak
Eminim ailen de pismandir siddet uygulayip seni kacmaya sevkettigi icin
Hicbirsey icin GEC DEĞIL
Gururu birak lütfen!!!

gercek hayat dedigimiz sey malesef cok baska oyle dizilerdeki kadar kolay olsa keske hem okuyup hem calismak ustune basarili olmak. suan dusunmek bile istemiyorum sen istemedigin halde korunmuyor bu siddetin en kotusu yasin cok kucuk seni koruyabilecek insanlarin yanina git. 10 sene sonra gurur yerine baba evini secseydim keske dersin anlayissiz olabilirler asla hakli olamaz dayak atan bi baba ama suan ki ortamda olabilecegin en guzel yer ailenin yani yoksa daha cok pisman olursun.

Dönemem çünkü ablam zaten kızıyle boşandı ve geri döndü baba evine. Ama benim gidecek yüzüm yok.
Canım neden öyle düşünüyorsun,ilk baş tepki verseler de evlatsin sen evlat.Yaşama sebebimizsiniz.Eger eşinle mutlu değilsen,bunun ilerisi yoksa ,olmiyacaksa baba evine dön.Arkana bile bakma.Hem oku,hem çalış.Bunlar imkansız değil.Kendine inan ,daha çok gençsin.Esini sevmiyorsan,hadi hamile kalsan ne olacak?Sana da o bebeğe de yazık değil mi?. Düşün taşın karar ver.Ama beni kabul etmezler deme sakın.

Düşünüyordum ben bu mesajın aynısını daha önce yazmıştım diye.

Döndüm buldum yine sizin konunuzmuş. Herkes ama herkes de benzer yorumlar yapmış.

Kusura bakmayın ama, aynı konuyu tekrar etmenizden, ve verdiğiniz cevaplardan, biraz kendinizi acındırmayı sevdiğiniz hissine kapıldım.

Canım kaçarak evlenmiş olmanın ezikliği diye birşey yok asla. Eğer ki sen tesettüre girmek istemiyorken zorla kapatıldınsa, gündüz dahi duşarı çıkamıyorsan,hakaret ve şiddet görüyorsan sen çek kapıyı git sığınma evine niye durup doğum kontrol yöntemi için fikir bekliyorsun canım? Kim ki bu adam seni köle yapmış? Seninle isteğin dışında birlikte oluyorsa bu bile tecavüzden yargılanma sebebi sen hayallerin için bu adamdan kurtul önce. Sevdiğin için mi hala evlisin?

Boğazlarının ağrıdığını söyleyip sağlıkocağıns git. Bağlı olduğun aile hekimlinin hemşiresine gidip hap kullanmak istediğini söyle bedavaya verirler her ay. Eğer yalnız göndermezlerse ilk önce doktorun odasına tek girip korunmak istediğini söyle o seni zaten hemşireye gönderecek. Rutin muayene diyip dışarı da bırak yanındakini işte hapını.

Gerçekten merak ediyorum ; " eşim korunmuyor " hamile kalmak istemiyorum değip bunun için ne yapıyorsunuz mesela ?

Nasıl önlem alıyorsunuz yani ?
En büyük önlemi günlerdir kendimden uzak tutarak alıyorum, zorla. Üslubunuz çok yanlış. Ve sanırım bunu öğrenmek için de çok geç kaldınız.

Hayır ben daha çok para biriktirip gitmeyi planlıyorum. Bu yüzden hala ayrılmadım.

Hayır ben daha çok para biriktirip gitmeyi planlıyorum. Bu yüzden hala ayrılmadım.
Köle hayatı çekilir mi? Git önce çalışıp para kazanmak zor değil kendine bunu yapma lütfen canım sevmediğin kişi sanacsokunuyoe ve korunmuyor yazık değil mi sana? Ama illa korunma yöntemi dersen aylık iğneler vurulabilirsin eczaneden alıp.

Hint sinemasının yaşayan efsanesi Aamir Khan'ın çok sevdiğim bir sözü var."İyi gitmeyen bir evliliği kurtarmak için çocuk yapmak, batmaya başlamış bir gemiye yeni bir yolcu almaya benzer. Oysa her çocuk güvenli bir gemide yolculuk yapmayı hakeder." Yorumunuz, düşünceleriniz o kadar yanlış ki.Üzgünüm ama size katılmıyorum.

Sizin geminiz güvenli mi yani
Bunu mu anlamalıyız

Sizin geminiz güvenli mi yani
Bunu mu anlamalıyız
Hayır buradan anlayacağınız şey sizde çocuk istiyorsunuz dediniz bende bu evlilikte çocuk istemediğimi size Bilindik bir Ünlünün sözü ile karşılık vermek istedim.

Aynı konuyu yazmıyorum. Eşimle olan bir sürü derdimi yazıyorum. Ve buradaki derdim de eşim korunmuyor ben korunmak istiyorum, çocuğumun olmasını istemiyorum. Burada o kadar güzel insanlar var ki, akıl akıldan üstündür diye yazıyorum.Daha önceki konumla bu Konum bağlantılı olduğu için hepsini yazayım ki düşüncesini paylaşmak isteyenler net bir şekilde anlasınlar olayı.Keşke çocuk olsam. Elimden arkadaşım oyuncağımı aldı diye kendimi anneme acındırsam. Böyle günlere dönmeyi çok isterdim.Ama inanın kendimi acındırmakla uğraşmaktan çok daha büyük sorunlarım var.Lütfen kırıcı olmayın.

Esinden gizli herturlu korunabilirsin o oyle dedi diye her dedigini yapman cok sacma

En büyük önlemi günlerdir kendimden uzak tutarak alıyorum, zorla. Üslubunuz çok yanlış. Ve sanırım bunu öğrenmek için de çok geç kaldınız.

Uslubumun neresi yanlış ? Nasıl alıyorsunuz önlem diyorum

Hap kullanma, aylık iğne , spiral takma bunların hangisini önlem olarak kullandınız?

Eşiniz korunmuyorsa hamile kalma durumunuz var ve istemiyorsanız uzak tutmakla olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…