- 3 Şubat 2018
- 25.883
- 111.371
- 598
Ya ben sizi anlayamıyorum, siz kadın mısınız erkek misiniz anlamıyorum.Ama böyle inatlaşarak evlilik yürümez ki. Sonucu boşanma olur. Eşimin akrabalarından bir hanım da 7 yıl boyunca çocuk istemedi. Hır hür olarak geçti 7 yılı sonunda boşandılar. Aradan 1 yıl geçti adam evlendi ve karısı hamile. Ama boşandığı kadın baba evinde mutsuzluktan ölüyor. Netten tanıştığı adamlarla buluşmaya çalışıyor.
Demem o ki, sonunuzun şu anki durumdan daha iyi olacağını düşünüyorsan boşan. Boşanmayacaksan da evlilikte huzur olması için bir şeyler yap ve konuş eşinle.
Canım benim her konuma da kamu spotu diyorsun.geçenlerde böyle bir konuda birisi yazmıştı kamu spotu gibi diye, gerçekten bu konu da kamu spotu gibi.
her türlü sıkıntıyı yaşıyorsunuz zaten kocanızın yanında, daha kötü ne olabilir ki?
çocuğunuz olursa yanlışlıkla o zaman daha mı kolay döneceksiniz baba evine?
ailenize bu durumu anlatmalısınız onlardan destek almalısınız sadece koruma yöntemi çözüm degil sonuçta bunu yaptıgınızda bir sekilde ortaya cıkarsa nıye şiddet görebilirsiniz ailenizdeki güvendiğiniz birine durumu açınDaha önce çok bahsetmiştim. İki yıllık evliliğim iki ay önce boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Şiddet, hakaret, evden tek başıma markete bile gitmemi istemeyen bir koca.Okumama bile karşı.Zorla kavga döğüş ailesi tesettür istiyor diye tesettüre soktu beni.Kaçarak evlendiğim için eziklik var tabi çoğu şeye sesimi çıkarmadım.Bunun gibi verebileceğim bir sürü örnek var.21 yaşındayım. Daha önce de bahsetmiştim.Lise mezunu olunca pek iyi bir meslek sahibi olunmuyor artık. Üniversite okumak istediğimi ve bu yıl hazırlanmak istediğimi de konularmda yer vermiştim. Fakat eşim ısrarla çocuk istiyor.Ve evet korunmuyor. Ben de korunmayayım diye hastaneye göndermiyor.Daha önce bir çoğunuz kadın sığınma evine gitmemi önermiştiniz ama biraz para biriktirip ve sınava kadar sabretmeyi düşünüyorum.Bende siz tecrübeli hanımlara derdimi yöneltmek istiyorum. Evet hanımlar ben ne yapabilirim,o korunmuyor benim de korunmamı istemiyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
Canım benim her konuma da kamu spotu diyorsun.Aynı konumun devamı bu da.
Aile sağlığı merkezi sağlık ocakları ücretsiz doğum kontrol ilaçları veriyorlar bi arkadaşım var ilaç hormonları etkilemesine diye adetine 10 gün kala maydanoz suyu ve adaçayı içiyor olası bi hamilelik durumu olursa sökülsün atılsın diye ama artık eşide şaşırdı bu olaya bu seferde neden çoçuk olmuyor diye kıza daha çok eziyet ediyor bunu da göze alarak hareket etDaha önce çok bahsetmiştim. İki yıllık evliliğim iki ay önce boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Şiddet, hakaret, evden tek başıma markete bile gitmemi istemeyen bir koca.Okumama bile karşı.Zorla kavga döğüş ailesi tesettür istiyor diye tesettüre soktu beni.Kaçarak evlendiğim için eziklik var tabi çoğu şeye sesimi çıkarmadım.Bunun gibi verebileceğim bir sürü örnek var.21 yaşındayım. Daha önce de bahsetmiştim.Lise mezunu olunca pek iyi bir meslek sahibi olunmuyor artık. Üniversite okumak istediğimi ve bu yıl hazırlanmak istediğimi de konularmda yer vermiştim. Fakat eşim ısrarla çocuk istiyor.Ve evet korunmuyor. Ben de korunmayayım diye hastaneye göndermiyor.Daha önce bir çoğunuz kadın sığınma evine gitmemi önermiştiniz ama biraz para biriktirip ve sınava kadar sabretmeyi düşünüyorum.Bende siz tecrübeli hanımlara derdimi yöneltmek istiyorum. Evet hanımlar ben ne yapabilirim,o korunmuyor benim de korunmamı istemiyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim. Fakat ben ailemin yanına dönmek istemiyorum. Bunun için de geçerli sebeplerim var. Ben kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Çalışıp okumak istiyorum. Tek başıma babamın dayaklarından kurtulmak için çare olarak gördüğüm sevgilime bir gece yarısı elimde iki bavulla gittim. Geri baba evine gitmek istemiyorum. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Evet babam Müteahhit. Durumu iyi fakat ben yıllarca baba parası yedim fakat aman aman bir sevgi şefkat göremedim. Şimdi istiyorum ki dimdik paramı biriktirip sınava hazırlanıp boşanma davamı açmak istiyorum. Gerçekten yazdıkların için hem sana, hem de diğer hanımlara teşekkür ederim.Ya ben sizi anlayamıyorum, siz kadın mısınız erkek misiniz anlamıyorum.
Nedir bu kadın düşmanlığı?
Her konuda kadın düşmanlığı yapıyorsunuz, şiddete maruz kalan konu sahiplerine yanlış olduğunu dile getiriyorsunuz. Ne yapsınlar, susup otursunlar mı? Empati yapmaktan bir habersiniz. Kadın dayak yemiş ya dayak. Eziyorlarmış kadını. Kaldı ki çocuk iki kişinin kararıyla yapılan birşeydir. Kimse zorla anne baba yapılamaz. Zorla yapılan bana göre tecavüze girer kusura bakmayın. Kadının içinden anne olmak gelmiyorsa o çocuğun günahı ne?
Konu sahibi 21 yaşındayım bende.
Allah aşkına kaçmaya gitmeye boşanmaya falan karar verirsen bana ulaş, söz veriyorum yardım edeceğim. Öğrenciyim bende en azından bir süre misafir ederim seni.
Gerçi bana gelene kadar ailen var, önce ailenle paylaş. Kimsenin zoruyla anne olma, kimse senin özgürlüğünü elinden alıp istediğini zorla yaptıramaz. Kocanın amacı seni daha da o eve mahkum etmek.
Sınava kadar hamile kalmayacağına garanti edebilir misin?Çok teşekkür ederim. Fakat ben ailemin yanına dönmek istemiyorum. Bunun için de geçerli sebeplerim var. Ben kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Çalışıp okumak istiyorum. Tek başıma babamın dayaklarından kurtulmak için çare olarak gördüğüm sevgilime bir gece yarısı elimde iki bavulla gittim. Geri baba evine gitmek istemiyorum. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Evet babam Müteahhit. Durumu iyi fakat ben yıllarca baba parası yedim fakat aman aman bir sevgi şefkat göremedim. Şimdi istiyorum ki dimdik paramı biriktirip sınava hazırlanıp boşanma davamı açmak istiyorum. Gerçekten yazdıkların için hem sana, hem de diğer hanımlara teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim. Fakat ben ailemin yanına dönmek istemiyorum. Bunun için de geçerli sebeplerim var. Ben kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Çalışıp okumak istiyorum. Tek başıma babamın dayaklarından kurtulmak için çare olarak gördüğüm sevgilime bir gece yarısı elimde iki bavulla gittim. Geri baba evine gitmek istemiyorum. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Evet babam Müteahhit. Durumu iyi fakat ben yıllarca baba parası yedim fakat aman aman bir sevgi şefkat göremedim. Şimdi istiyorum ki dimdik paramı biriktirip sınava hazırlanıp boşanma davamı açmak istiyorum. Gerçekten yazdıkların için hem sana, hem de diğer hanımlara teşekkür ederim.
okuma aşkınız, keşke kaçmadan önce gelseydi...Daha önce çok bahsetmiştim. İki yıllık evliliğim iki ay önce boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Şiddet, hakaret, evden tek başıma markete bile gitmemi istemeyen bir koca.Okumama bile karşı.Zorla kavga döğüş ailesi tesettür istiyor diye tesettüre soktu beni.Kaçarak evlendiğim için eziklik var tabi çoğu şeye sesimi çıkarmadım.Bunun gibi verebileceğim bir sürü örnek var.21 yaşındayım. Daha önce de bahsetmiştim.Lise mezunu olunca pek iyi bir meslek sahibi olunmuyor artık. Üniversite okumak istediğimi ve bu yıl hazırlanmak istediğimi de konularmda yer vermiştim. Fakat eşim ısrarla çocuk istiyor.Ve evet korunmuyor. Ben de korunmayayım diye hastaneye göndermiyor.Daha önce bir çoğunuz kadın sığınma evine gitmemi önermiştiniz ama biraz para biriktirip ve sınava kadar sabretmeyi düşünüyorum.Bende siz tecrübeli hanımlara derdimi yöneltmek istiyorum. Evet hanımlar ben ne yapabilirim,o korunmuyor benim de korunmamı istemiyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
İsmini değiştirmiş kimse tanımasın diye birde... Gerçekten sinir oluyorum bende yazacağım şeyi yazmışsinizYa ben sizi anlayamıyorum, siz kadın mısınız erkek misiniz anlamıyorum.
Her konuda kadın düşmanlığı yapıyorsunuz, şiddete maruz kalan konu sahiplerine yanlış olduğunu dile getiriyorsunuz. Ne yapsınlar, susup otursunlar mı? Empati yapmaktan bir habersiniz. Kadın dayak yemiş ya dayak. Eziyorlarmış kadını. Kaldı ki çocuk iki kişinin kararıyla yapılan birşeydir. Kimse zorla anne baba yapılamaz. Zorla yapılan bana göre tecavüze girer kusura bakmayın. Kadının içinden anne olmak gelmiyorsa o çocuğun günahı ne?
Allah aşkına kaçmaya gitmeye boşanmaya falan karar verirsen bana ulaş, söz veriyorum yardım edeceğim. Öğrenciyim bende en azından bir süre misafir ederim seni.
Gerçi bana gelene kadar ailen var, önce ailenle paylaş. Kimsenin zoruyla anne olma, kimse senin özgürlüğünü elinden alıp istediğini zorla yaptıramaz. Kocanın amacı seni daha da o eve mahkum etmek.
Ay evet sormayın.İsmini değiştirmiş kimse tanımasın diye birde... Gerçekten sinir oluyorum bende yazacağım şeyi yazmışsiniz ♥♥
Bir konuda baya tartışmıştik bana dedi ki evliliğin de sorunlu kesin dediAy evet sormayın.
Kibledim kendisini bu yorumundan dolayı.
Her konuda aynı muhabbet. Şiddet gösteren erkeği değil de şiddet gören kadına suç buluyor. Değişik. :)
Yani kendisi sanırım sindirilmiş bir insan, yoksa dayak yiyen kadının kadını neden eleştirsin ki. Başka açıklaması olamaz.Bir konuda baya tartışmıştik bana dedi ki evliliğin de sorunlu kesin dediana babama kadar uzandı düşünün
Gebe kal ki iyice ipi boynuna dolasin.. amac bu. Saniyor musun ki cocuk olunca seni serbest birakacak? Bir yolunu bul yumurtlamalarini takip et hic yapamiyorsan o gunler adetliyim vs de iliskiye girme. Normalde bu takip gebe kalmak icin yapilir sen aksi icin o günlere itina edeceksin. En kisa zamanda da hapa basla. Spirali dogum yapmamisa takmiyorlar diye biliyorum. Allah yardimcin olsun bacim.Daha önce çok bahsetmiştim. İki yıllık evliliğim iki ay önce boşanmanın eşiğinden dönmüştü. Şiddet, hakaret, evden tek başıma markete bile gitmemi istemeyen bir koca.Okumama bile karşı.Zorla kavga döğüş ailesi tesettür istiyor diye tesettüre soktu beni.Kaçarak evlendiğim için eziklik var tabi çoğu şeye sesimi çıkarmadım.Bunun gibi verebileceğim bir sürü örnek var.21 yaşındayım. Daha önce de bahsetmiştim.Lise mezunu olunca pek iyi bir meslek sahibi olunmuyor artık. Üniversite okumak istediğimi ve bu yıl hazırlanmak istediğimi de konularmda yer vermiştim. Fakat eşim ısrarla çocuk istiyor.Ve evet korunmuyor. Ben de korunmayayım diye hastaneye göndermiyor.Daha önce bir çoğunuz kadın sığınma evine gitmemi önermiştiniz ama biraz para biriktirip ve sınava kadar sabretmeyi düşünüyorum.Bende siz tecrübeli hanımlara derdimi yöneltmek istiyorum. Evet hanımlar ben ne yapabilirim,o korunmuyor benim de korunmamı istemiyor. Lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
Ya ben sizi anlayamıyorum, siz kadın mısınız erkek misiniz anlamıyorum.
Evet canım, nick değiştirmiş. :)Ya bu kişi beemay mi? Bende nicki farklı görünüyor. Valla okuyunca yorumunu o diye düşünmüştüm.
Keşke erkek doğsaymışsın beemay. Rahat rahat döver ezerdin karını. Aldatırdın falan güzel yaşardın yani. Savunurdun da kendini yedirmezdin kimseye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?