Derdime dokunabilecek siz güzel kadınlar!

Hayatını mahvediyorsun göz göre göre C Craftsgln . Diğer konunda da yazdık. Ailemin yanına gidecek yüzüm yok diyorsun. Er ya da geç ya çocukla ya çocuksuz gideceksin ailenin yanına. Ailenin yanına gidip "yüzsüz" olman şu halinden iyi. Lütfen altının mı neyin varsa o evden hemen çık git.
Sınava kadar korunmadan ilişkiye girip hamile kalmama ihtimalin yok. Baban ne yaparsa yapsın ne derse desin git ailenin evine.

Daha yaşın çok küçük. Ailenin yanına dönersin onları ikna eder ders çalışırsın.
Ailen seni kabul etmiyor değil. Sadece sen gitmek istemiyorsun ailenin evine. 21 yaşındasın daha şu evden hemen çıkıp gitsen keşke.
Seni ikna etmemiz için ne yapmamız gerekiyor anlamadım ki. Mahvediceksin hayatını bu gidişle lütfen eşin evde yokken toplan ailenin yanına git.

Ya ben sizi anlayamıyorum, siz kadın mısınız erkek misiniz anlamıyorum.
Nedir bu kadın düşmanlığı?
Her konuda kadın düşmanlığı yapıyorsunuz, şiddete maruz kalan konu sahiplerine yanlış olduğunu dile getiriyorsunuz. Ne yapsınlar, susup otursunlar mı? Empati yapmaktan bir habersiniz. Kadın dayak yemiş ya dayak. Eziyorlarmış kadını. Kaldı ki çocuk iki kişinin kararıyla yapılan birşeydir. Kimse zorla anne baba yapılamaz. Zorla yapılan bana göre tecavüze girer kusura bakmayın. Kadının içinden anne olmak gelmiyorsa o çocuğun günahı ne?

Konu sahibi 21 yaşındayım bende.
Allah aşkına kaçmaya gitmeye boşanmaya falan karar verirsen bana ulaş, söz veriyorum yardım edeceğim. Öğrenciyim bende en azından bir süre misafir ederim seni.
Gerçi bana gelene kadar ailen var, önce ailenle paylaş. Kimsenin zoruyla anne olma, kimse senin özgürlüğünü elinden alıp istediğini zorla yaptıramaz. Kocanın amacı seni daha da o eve mahkum etmek.

Canım benim her konuma da kamu spotu diyorsun. Aynı konumun devamı bu da.

ailenize bu durumu anlatmalısınız onlardan destek almalısınız sadece koruma yöntemi çözüm degil sonuçta bunu yaptıgınızda bir sekilde ortaya cıkarsa nıye şiddet görebilirsiniz ailenizdeki güvendiğiniz birine durumu açın

Aile sağlığı merkezi sağlık ocakları ücretsiz doğum kontrol ilaçları veriyorlar bi arkadaşım var ilaç hormonları etkilemesine diye adetine 10 gün kala maydanoz suyu ve adaçayı içiyor olası bi hamilelik durumu olursa sökülsün atılsın diye ama artık eşide şaşırdı bu olaya bu seferde neden çoçuk olmuyor diye kıza daha çok eziyet ediyor bunu da göze alarak hareket et

Çok teşekkür ederim. Fakat ben ailemin yanına dönmek istemiyorum. Bunun için de geçerli sebeplerim var. Ben kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Çalışıp okumak istiyorum. Tek başıma babamın dayaklarından kurtulmak için çare olarak gördüğüm sevgilime bir gece yarısı elimde iki bavulla gittim. Geri baba evine gitmek istemiyorum. Ben kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Evet babam Müteahhit. Durumu iyi fakat ben yıllarca baba parası yedim fakat aman aman bir sevgi şefkat göremedim. Şimdi istiyorum ki dimdik paramı biriktirip sınava hazırlanıp boşanma davamı açmak istiyorum. Gerçekten yazdıkların için hem sana, hem de diğer hanımlara teşekkür ederim.

Sınava kadar hamile kalmayacağına garanti edebilir misin?
Altının var mı? Ansızın çık git bozdur altınlarını.
Herhangi bir öğrenci şehrine git, eşyalı eve yerleş.
Başka türlü olmayacak.
Allah aşkına adam size şiddet uyguluyor, neden hala o evde kalıyorsunuz ki? Mantıklı bir insansınız yapmayın bunu kendinize. Eğer hamile kalırsanız çook kötü olacak sizin için, eliniz kolunuz daha da bağlı olacak. Bu hayat biraz da sizin suçunuz, siz şiddet gördüğünüz anda kaçıp gitseydiniz bu insanlar sizi ezemezdi. Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.

İstiyorsun anlıyoruz da mantıksız işte fikrin. Bak şimdi hamile kalırsan ne olacak bana bir söyler misin? Eşinin şu muamelesi babanın dayağından daha mı iyi ya? Her şeyin bir sırası var. Önce bi kendini garantiye al ondan sonra okul mu okuyorsun iş mi buluyorsun bunları yaparsın. Bir de evde ders çalışırım diyorsun. Eşin de "tabi tabi buyur çalış" diyecekti zaten

okuma aşkınız, keşke kaçmadan önce gelseydi...

İsmini değiştirmiş kimse tanımasın diye birde... Gerçekten sinir oluyorum bende yazacağım şeyi yazmışsiniz

İsmini değiştirmiş kimse tanımasın diye birde... Gerçekten sinir oluyorum bende yazacağım şeyi yazmışsiniz ♥♥
Ay evet sormayın.
Kibledim kendisini bu yorumundan dolayı.
Her konuda aynı muhabbet. Şiddet gösteren erkeği değil de şiddet gören kadına suç buluyor. Değişik. :)

Ay evet sormayın.
Kibledim kendisini bu yorumundan dolayı.
Her konuda aynı muhabbet. Şiddet gösteren erkeği değil de şiddet gören kadına suç buluyor. Değişik. :)
Bir konuda baya tartışmıştik bana dedi ki evliliğin de sorunlu kesin dedi ana babama kadar uzandı düşünün

Bir konuda baya tartışmıştik bana dedi ki evliliğin de sorunlu kesin dedi ana babama kadar uzandı düşünün
Yani kendisi sanırım sindirilmiş bir insan, yoksa dayak yiyen kadının kadını neden eleştirsin ki. Başka açıklaması olamaz.

Gebe kal ki iyice ipi boynuna dolasin.. amac bu. Saniyor musun ki cocuk olunca seni serbest birakacak? Bir yolunu bul yumurtlamalarini takip et hic yapamiyorsan o gunler adetliyim vs de iliskiye girme. Normalde bu takip gebe kalmak icin yapilir sen aksi icin o günlere itina edeceksin. En kisa zamanda da hapa basla. Spirali dogum yapmamisa takmiyorlar diye biliyorum. Allah yardimcin olsun bacim.

Ya bu kişi beemay mi? Bende nicki farklı görünüyor. Valla okuyunca yorumunu o diye düşünmüştüm.

Keşke erkek doğsaymışsın beemay. Rahat rahat döver ezerdin karını. Aldatırdın falan güzel yaşardın yani. Savunurdun da kendini yedirmezdin kimseye.

Evet canım, nick değiştirmiş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…