• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi anlatacak bi insan yok çevremde

nisan2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
48
35
Bunaldığımda bi açayım arkadaşıma aileme anlatayım istiyorum ama kimseye güvenipte bi kelime edemiyorum ancak kınarlar derdime çare mi olurlar deyip susuyorum konuşasım da var aslında ama anlatacak halim gücüm yok korkarım çok yanlızım !

Tam olarak sıkıntını yazmadın, derdini anlatmayan derman bulamaz birde hasta olur , anlat seni rahatlatalım kk çok kadına çare olmuştur , yada dertleri hafifletmiştir

Anlatta dinleyelim belki bir yardimimiz dokunur. İçini döker rahatlarsin hem

Herkese hersey anlatilmiyor ama bir arkadas edinmen lazım.. Eğer ki anlatilamayacak problemin varsa emissa emissa nin dediği gibi buraya yaz

yok aslında klasik şeyler anlatılmayacak bi durum yok kayınvalide kıskançlık falan belki de sıkıntım arkadaş edinememek herkese bi kulp bulup ben bunla arkadaşlık etmem deyip çıkıyorum işin içinden

mesela 6 yıllık evliyiz eşim hala çocuk istemiyor ne uğraşcaaz böyle iyi diyo ben de ölmüyorum çocuk diye ama ne biliim karmakarışık duygular

Ben de ne ailemle ne arkadaşlarımla güvenip konuşamıyorum hiç bir şeyimi.

Back
X