Derdimi anlatacak hiç kimsem yok

LimonCicegi49

Geleceksin Biliyorum...
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
60
0
36
Muş
5 buçuk ay önce evlendim 2 aylık evliyken eşim askere gitti uzun dönem. Şu anda 17 haftalıkta hamileyim.Bir süre kendi ailemin yanında kaldım eşim gidince amam kayın babam onların yanında kalmam içn çok baskı yapınca mecburen onların yanına geldim. Burda olmaktan çok sıkılıyorum sürekli ağlıyorum, geceleri uyuyamıyorum korkuyorum, eşimle rahatça konuşamıyorum, gidecek hiç kimsem yok çünkü ailem ayrı şehirde ben ayrı. Sürekli evin içinde olmam kayınbabamın sürekli evde olması beni çok rahatsız ediyor. Bana iyi davranıyorlar ama ben yinede onların yanında rahat edemiyorum ne yapsam ne etsem derdimi kime anlatsam bilmiyorum. aileme anlatamıyorum, ablama anlatamıyorum onunda sorunları var. arkadaşım dostum dediğim hiç kimsem yok derdimi paylaşabileceğim.,Ben ne yapayım şimdi hiç bilemiyorum lütfen yardım edin için çok sıkkın patlayacak gibi oluyorum sanki.

Allah kavuştursun canım
bebişinide sağlıkla alırsın inşallah kucağına
seni anlıyorum hem eşin yok hemde ailen uzakta
birde üstüne hamile olman durumunu dahada zorlaştırıyo
eşinle konuş ailenin yanında daha rahat olucağını söyle
eşin de ailesini ikna eder :34:

Son düzenleme:
ailenizin yanina donmek istediginizi soyleyin bir kac ay sonra tekrar gelirsiniz
ailenizde kalmanizin ne sakincasi varki baski uyguladi kayinbabaniz

esin yokken esinin ailesi yaninda kalmak zorunda degilsin bence..kendi ailenin yaninda daha rahat edersin üstelikte hamilesin yani..ayrica esinin ailesiylemi oturuyorsun normalde eger normalde beraber degiseniz gercekten sacma olur onlarla kalman..esine söyle ben rahat edemiyorum diye..sana hak verir..

normalde evimiz ayrı ama askere gidince orada kaldım bi süre şimdide bırakmıyorlar burda kal gelene kadar diyolar

kaynin varmis birde kayinpeder tabiki rahat edemezsin ayrica zaten herkesin evi ayriymis ..yani en bastan hic kalmasaydin..ayrica sana kal demeleri israr etmeleri cok gereksiz..ben olsam kesn tavrimi koyarim ya evimde yalniz kalirim yada annemlerin yaninda kalirim..sen hamilesin üstelik ..

aramız iyi ama kaynanam biraz eski kafalı ben şimdiye kadar ailemin yanında hiç kalmadım evlendim hep evimdeydim hiç gitmedim diyo

ah canim ya allah yardimcin olsun...
olaylara bide iyi yönünden bak sana iyi davranan insanlar allaha sükürki.
ama senin yerinde bende olsam rahat edemezdim en dogrusu kendi annenin babanin yaninda olman önemli olan senin kendini mutlu ve rahat hissettigin yerde olman en iyisi sen kendin konus kayinbabanla ben rahat edemiyorum ailemi özlüyorum gitmek istiyorum falan de:26:

kaynanamla kayınbabam bide kaynım ve görümcem var sürekli evdeler ve ben patlıyorum sıkıntıdan sürekli ağlıyorum bebeğime zararlı olacak diye korkuyorum

Madem sizi dinlemiyorlar.. Baba tarafinizdan biri gelsin alsin sizi,babaniz, agabeyiniz, dayiniz, amcaniz yada bir büyügünüz..
Gelen kisi her kimse özledik,birazda bizde kalsin derse hic birsey diyemezler..
Hayat sizin, bunu unutmayin..

Eee be arkadasim az daha sabredipte askerligini yapinca evlenseniz cok daha iyi olmazmiydi?...Esinizin aileside biraz anlayisli olsunlar esiniz izin verdikten sonra onlara noluyor...Ailenizin yaninda rahat ediyorsaniz gidin..Esinizin ailesinede bir süre aileme gideyim deyin süresini söylemeyin.. Esiniz siz gittikten sonra söylesin ailesine kalsin orda ben gelene kadar diye...

hatır gönül kırmamak icin kendini sıkıntıya sokuyorsun canım

ne gerek var... acık acık konus hamileyim burada rahat edemiyorum de, annen baban da destek cıksın tatlılıkla halledin meseleyi

dermansız dertmiş gibi içine atıp atıp uzulme herseyin bir caresi cozumu var bununda cozumu belli

bebişin hayırlı olsun :emir_bebek::nazar:

ayrica bunda bu kadar sorun yapacak birsey yokki gidiyorum dersiniz gidersiniz ya kendi evinize yada ailenizin yanina..esiniz yokken esinizin ailesiyle kalmak cok rahatsiz edici.

askerliği kısa dönem olacaktı tecili bitince mecburen gitti,
aralık 10 da sınavım var memleketimde giriyorum değişmedim sınav yerimi o zaman gidicem ama kalamıyorum burda daha 3 hafta var
sınavdan sonrada hemen gel diyecekler biliyorum bide ona sıkılıyorum

askerliği kısa dönem olacaktı tecili bitince mecburen gitti,
aralık 10 da sınavım var memleketimde giriyorum değişmedim sınav yerimi o zaman gidicem ama kalamıyorum burda daha 3 hafta var
sınavdan sonrada hemen gel diyecekler biliyorum bide ona sıkılıyorum

3 hafta sabret o zaman ailenin yanına gittikten sonra kayın validene kayınbabamla kaynımın yanında rahat edemiyorum de hamileliğini bahane et baktın olmuyo gelmiycem oğlunla öyle anlaştık oda burda kalmamı istiyo dersin :27:

Back
X