Merhaba kızlar :)
Fena halde üzgünüm çünkü ne yapacağımı bilemez durumdayım , ben sinirlenince hemen ağlarım durduramam kendimi birine kızamam bile konuşmaya başladıktan bir iki saniye sonra başlarım ağlamaya aslında önceden bu kadar değildi ama son zamanlarda bayağı bir arttı duygusallıktan mıdır nedir bilmiyorum
Bu sorunum en çok ilişkimi etkiliyor bi konuda sevgilimle tartışıyorsak eğer daha söyleyeceklerimi söylemeden derdimi anlatamadan gözyaşlarım dökülür elim ayağım titrer mesajlarda yazıyorum kızgınlığımı kırgınlığımı anlatıyorum ama tahmin edeceğiniz gibi çok etkili olmuyor önemli olan yüz yüze konuşabilmem , biraz önce de ufak bir tartışma yaşadık ama mesajla ben sayfalar yazsam da olmuyor ve bu huyumu yok etmek istiyorum. sevgilim çok sinirli birden parlıyor ve birden geçiyor o sinir bende derdimi ona anlatamayınca çok kötü hissediyorum içimde kalıyor söyleyeceklerim yardım edin kızlar bunu nasıl yenebilirim onunla nasıl sağlıklı bir konuşma yapabilirim
:26:
Fena halde üzgünüm çünkü ne yapacağımı bilemez durumdayım , ben sinirlenince hemen ağlarım durduramam kendimi birine kızamam bile konuşmaya başladıktan bir iki saniye sonra başlarım ağlamaya aslında önceden bu kadar değildi ama son zamanlarda bayağı bir arttı duygusallıktan mıdır nedir bilmiyorum