Derdimi dökecek kimsem yok

kardelentugce

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
4
0
1
7 senelik bir ilişkim oldu çok mutluyduk birbirimiz için yapmadığımız fedakarlık kalmadı gayet güzel gidiyorduk. Bir sefer bi ayrılığımız oldu bir sene sonra o döndü tekrar başladık öncesinden daha güzel daha bi Sevgi'yle her gün mutluluktan uyuyamadığımızı bilirdik sonra araya onun ailesi girdi sürekli bana ters konuşmalar laf sokmalar o yokken yapıyorlardı bunu ona anlatınca benden taraf oluyordu haklı olduğum halde annesi ağlaya sızlaya kendini haklı çıkartıp aramızı bozdu yine saygımdan hiçbirşey söylemedim . Onunla kuru ekmeğe razıydım çok seviyorum .sonra aldatıldığını öğrendim 5 ay oldu hala o kızla beraber kızı sevmiyorum senide sevmiyorum diyor. Ne yaptığı belli değil .çok uğraştım geri dönsün diye salak gibi şimdi pişman oldum keşke uğraşmasaydım diye . Değerini anlarsam dönerim bir sene sonra dönmedim mi Zaman'ında bırak beni belki değerini anlıcam dönerim diyor ve ben hala salak gibi onu bekliyorum unutamadım içim acıyor. Bana yapmadığı şeyleri o kıza yapması beni çok üzüyor. Düşünmekten delirmek üzereyim .

Lütfen beklemeyin artık. Kabullenin durumu. Onunla iletişimi de tamamen kesin. Başka türlü yolunuza bakamazsınız.

Dönerse de siz kabul etmeyin. Hatta iletişim kurmaya çalışırsa muhatap bile almayın. Tavsiyem telefon numaranıza kadar değiştirmeniz, sosyal medyada engellemeniz. Lütfen kıymetinizi bilin, kendinize bunu yapmayın. Acınız bir şekilde geçecek, inanın atlatacaksınız. Ama bunu sürdürürseniz muhtemelen çok daha büyük acılar yaşayacaksınız...

Bu süreci atlatamıyorsanız da psikolojik destek alın.

7 senenin ardından kolay değil elbet ama bundan sonra uzuleceginiz hergün bekleyeceginiz hergün sizin omrunuzden gidecek.. benim de 6 yıllık ilişkim benzer şekilde bitmişti.. o 6 yıla değil ama ardından agladigim her saniyeye aciyorum şimdi.. keşke kendimi daha çok onemseseydim o zamanlar.. ona olan kızgınlık geçer ama kendinize olan zor geçiyor..

Bana yapmadığı şeyleri o kıza yapması beni çok üzüyor. Düşünmekten delirmek üzereyim .
Zaman'ında bırak beni belki değerini anlıcam dönerim diyor ve ben hala salak gibi onu bekliyorum unutamadım içim acıyor

Düşününce neyi değiştirebileceksiniz? Ne işe yarayacak?
Kendinize eziyet etmekten başka bir şey değil şu halde olmanız.
Bir başka kız ile olabiliyorsa zaten, size geri dönse ne dönmese ne, bir de kabul mü edeceksiniz dönse?

Bu ilişkide yedekteki kızsınız, uyanın.

Adama bak ya, bir seneye döndüm döndüm, dönmedim bekleme yapma muhabbeti yapmış. Bu ne cüret ya? Nasıl bu kadar haddini aşmasına izin veriyorsunuz?

Aldatmış, terk etmiş bir de pişkinliğe bak. Unutun, unutamıyorsanız yardım alın zira bu adamdan ne köy olur ne de kasaba.

Daha kısa süreli aynı aşamalardan geçen bir birlikteliğim oldu. Şuan keşke kendime daha fazla zaman ayırsaydım diyorum..

Pislik herif yaa, gecmisin var diye buna pabuc birakma ya ilerde düşünsene evlensen öyle senin hayalindeki gibi mutlu mu olacaksiniz hayir burda kv sorunlarinin en büyüklerinden seninki olacak hep kv bunu dedi yine eşim ona hak verdi diye diye kafayı bozarsın ne olucak gitsin o kıza yapsin sana yapmadigi guzel seyleri hediyeleri alsin pislik cok kızdim gercekten de. Ayrılırsa bile gelsin sana özür dilesin eger diliyorsa ama yine kabul etme zaten kv bu kadar abartmissa sana karşı tutumunu hic ugraşma daha.

7 senelik bir ilişkim oldu çok mutluyduk birbirimiz için yapmadığımız fedakarlık kalmadı gayet güzel gidiyorduk. Bir sefer bi ayrılığımız oldu bir sene sonra o döndü tekrar başladık öncesinden daha güzel daha bi Sevgi'yle her gün mutluluktan uyuyamadığımızı bilirdik sonra araya onun ailesi girdi sürekli bana ters konuşmalar laf sokmalar o yokken yapıyorlardı bunu ona anlatınca benden taraf oluyordu haklı olduğum halde annesi ağlaya sızlaya kendini haklı çıkartıp aramızı bozdu yine saygımdan hiçbirşey söylemedim . Onunla kuru ekmeğe razıydım çok seviyorum .sonra aldatıldığını öğrendim 5 ay oldu hala o kızla beraber kızı sevmiyorum senide sevmiyorum diyor. Ne yaptığı belli değil .çok uğraştım geri dönsün diye salak gibi şimdi pişman oldum keşke uğraşmasaydım diye . Değerini anlarsam dönerim bir sene sonra dönmedim mi Zaman'ında bırak beni belki değerini anlıcam dönerim diyor ve ben hala salak gibi onu bekliyorum unutamadım içim acıyor. Bana yapmadığı şeyleri o kıza yapması beni çok üzüyor. Düşünmekten delirmek üzereyim .
Yazıklar olsun, yazıklar olsun ki bu erkeklere bu cürreti veriyorsunuz, bu kadar mı onurunuzu ayaklar altına alabiliyorsunuz, oyle biri icin degermi, bir de pisman olup yalvardiniz mi dön diye? Degerini anlarsam donerim demis. Degerini bilse hic gitmezdi, size diyecek bisey bulamiyorum vallahi billahi Pes :oha:

Lutfen kendine gel ask acisi cekiyorsun ama kangreni kesmezsek oluruz degil mi yavas yavas olduruyor seni yapma acaba birlikte oldunuz mu ondan mi caresizlik yapiyorsun

Değerini anlarsam dönerim bir sene sonra dönmedim mi Zaman'ında bırak beni belki değerini anlıcam dönerim diyor

yok ya, beyimizin başka bir arzusu varmıymış, ya canım bırak Allah aşkına işine gücüne sarıl, bu adamdan ne köy olur ne kasaba, çok seviyorum diye bişey yok, 7 sene ne ki, 70 senen gitmesin, seviyorsanda unutcaksın, adam kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor seninle, umrunda bile değilsin, ona göre daha üst birisini bulamazsa döner evet:KK53:

Son düzenleme:
Hemcinslerimin bu sekil hareketlerinden utaniyorum. herif adam degil zaten bide bekle demis arti sevmiyor vede aldatiyor, Sende oturmus bekliyorsun onu!! Gururunu bu kadar ayaklar altina almayi basarabildigin icin seni yurekten kutluyorum!! Pes

Farzedelim ki dondu,hersey eskisi gibi olacak mi sizce?Olanlardan sonra mideniz alacak mi bu adami veya o kadindan size geri kalanlari?

Lütfen yavaş yavaş unutmaya çalışın. Böyle bir duruma gelen birisi nasıl pişman olup geri döner bilmiyorum. Ama en iyisi unutmak gibi gözüküyor

Kendinize yedirebildiniz mi bunu ? Hadi çok aşıksınız gözünüz kör oldu aşktan annesinin davranışına rağmen bitirmediniz ( anne yüzünden bitirmem demeyin ilerde evlenince sadece eşle evlenmediğinizi anlıyorsunuz ) ya arkadaşım herif seni aldatmış üzerine hiç bir halt yememiş gibi paşam çok haklı gibi gelip seni de onu da sevmiyorum diyor sen ona tekmeyi sonsuza kadar koyamıyorsun ? En iğrenci artık bir kadını en aşağılık noktaya çekebilecek gururunu yoksayacak - okuduğuma göre hiçbir zaman var saymamış- şeyi söylemiş sana " birgün değerini anlarsam dönerim" ne demek biliyor musun
- ya ben şerefsizin tekiyim küsura bakma sen de safsın seni aldatsam bile bekliyorsun beni. Ben seni cebimde keklik olarak bulundurayım bilmem kaçıncı kızdan sonra arada mesaj atarım umut veririm sonra yine yok olurum.

Gözünüzü seveyim böyle olmayın diyemedin mi ben senin köoeğin miyim git deyince git gel deyince gel. Ben senin anana katlandım ama öyle anadan böyle çocuk ? Ben bunları yaşasam ve senin gibi tepki versem ki tepki de vermemişsin madalya taksaydın yeriydi geceleri uyuyamazdım küçük düştüm gururumu hiçe saydı diye. Sen ezilen gururunu yerle bir olan gururunu değil sana yapmadıklarını ona yaptığı için dert yanıyorsun! Merak etme onu başkasıyla aldatıp yakalanmadı sonra yakalanınca sana geri dönmesi bir 7 yıl daha sürmez. Ama sakın unutma bu bir kısır döngü size bunu yaşatan biri sizi sevmiyordur ve sevemeyeceksin bazı şeylerin farkına varın kendinizi aptal yerine koydurtmayın . Burada okuyoruz bilmem kaç yıllık evlilikleri aldatma olduğu için hemcinslerimiz gözenin yaşına bakmadan bitiyorlar siz ise bir madalya takmamışsınız. Kedi bile hep yemek yenilen yerde miyavlar.

Ya bir kadın bu durumu kendine nasıl yakıştırabilir Allah aşkına ? Ne demek bu onu da sevmiyorum seni de, bir sene içinde sana dönebilirim dönmezsem bekleme ama belli de olmaz dur bakalım.. Hiç mi gururunuz yok sizin ?

Tam sana cevap yazacaktim nasil yapar bir kadin demissin tecrubesiz her kadin yapiyor maalesef

7 senenin ardından kolay değil elbet ama bundan sonra uzuleceginiz hergün bekleyeceginiz hergün sizin omrunuzden gidecek.. benim de 6 yıllık ilişkim benzer şekilde bitmişti.. o 6 yıla değil ama ardından agladigim her saniyeye aciyorum şimdi.. keşke kendimi daha çok onemseseydim o zamanlar.. ona olan kızgınlık geçer ama kendinize olan zor geçiyor..

Bakiniz tecrube arkadas bir daha asla kimseyi beklemez zannediyorum toleransini da kaybetmistir ...simdi konu sahibide yas gececek biri kulagina fisildayacak o an yaptigini dustugu durumu anlayacak insallah ....

Lutfen kendine gel ask acisi cekiyorsun ama kangreni kesmezsek oluruz degil mi yavas yavas olduruyor seni yapma acaba birlikte oldunuz mu ondan mi caresizlik yapiyorsun
Hayır öyle bir şey olmadı şükür ama istemediğim halde bekliyorum Nasıl bir alışkanlıksa bilmiyorum . Ama dönerse kabul edilemez zaten sadece yaptıklarını yüzüne vurmak için bekliyor olucam

Kendinize yedirebildiniz mi bunu ? Hadi çok aşıksınız gözünüz kör oldu aşktan annesinin davranışına rağmen bitirmediniz ( anne yüzünden bitirmem demeyin ilerde evlenince sadece eşle evlenmediğinizi anlıyorsunuz ) ya arkadaşım herif seni aldatmış üzerine hiç bir halt yememiş gibi paşam çok haklı gibi gelip seni de onu da sevmiyorum diyor sen ona tekmeyi sonsuza kadar koyamıyorsun ? En iğrenci artık bir kadını en aşağılık noktaya çekebilecek gururunu yoksayacak - okuduğuma göre hiçbir zaman var saymamış- şeyi söylemiş sana " birgün değerini anlarsam dönerim" ne demek biliyor musun
- ya ben şerefsizin tekiyim küsura bakma sen de safsın seni aldatsam bile bekliyorsun beni. Ben seni cebimde keklik olarak bulundurayım bilmem kaçıncı kızdan sonra arada mesaj atarım umut veririm sonra yine yok olurum.

Gözünüzü seveyim böyle olmayın diyemedin mi ben senin köoeğin miyim git deyince git gel deyince gel. Ben senin anana katlandım ama öyle anadan böyle çocuk ? Ben bunları yaşasam ve senin gibi tepki versem ki tepki de vermemişsin madalya taksaydın yeriydi geceleri uyuyamazdım küçük düştüm gururumu hiçe saydı diye. Sen ezilen gururunu yerle bir olan gururunu değil sana yapmadıklarını ona yaptığı için dert yanıyorsun! Merak etme onu başkasıyla aldatıp yakalanmadı sonra yakalanınca sana geri dönmesi bir 7 yıl daha sürmez. Ama sakın unutma bu bir kısır döngü size bunu yaşatan biri sizi sevmiyordur ve sevemeyeceksin bazı şeylerin farkına varın kendinizi aptal yerine koydurtmayın . Burada okuyoruz bilmem kaç yıllık evlilikleri aldatma olduğu için hemcinslerimiz gözenin yaşına bakmadan bitiyorlar siz ise bir madalya takmamışsınız. Kedi bile hep yemek yenilen yerde miyavlar.
Gerçekten ben sadece onun bu yaptıklarını yüzüne vurmak için dönsün diyorum . Ama Nasıl bir duygusallıkla kendime engel olamıyorum düşünmemek için . Bende farkındayım beni elde gördüğünün . Bende pişman oldum dönsün diye uğraştığım için zaten irtibatı kestim . Benim bekleme neden yaptıklarının aslında onun kaybettiğini anlatmak olucak kolay şeyler yaşamıyorum düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi bunu haketsek hiç birşey yapmadım çünkü .zaten bu yüzden kaybeden ben oldum çok fazla taviz verdim.herkes gürüsün demiş ama bende pişmanım ve ben onu dönsün diye beklemiyorum.hatta nefret etme aşamasına bile geldim iyice tiksiniyorum ondan .

Oooo paşam benim, kızlar ona deli divane oluyor, aldattığı hatun bile kendisine döndürmek için uğraşıyor hey yavrum beeee!

Böyle dangozların totosunu kaldırırsanız haddini aşıp bir yıl da bekle der on yıl da bekle der! Nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize?

Back
X