- 23 Temmuz 2016
- 4
- 0
- 1
- Konu Sahibi kardelentugce
7 senelik bir ilişkim oldu çok mutluyduk birbirimiz için yapmadığımız fedakarlık kalmadı gayet güzel gidiyorduk. Bir sefer bi ayrılığımız oldu bir sene sonra o döndü tekrar başladık öncesinden daha güzel daha bi Sevgi'yle her gün mutluluktan uyuyamadığımızı bilirdik sonra araya onun ailesi girdi sürekli bana ters konuşmalar laf sokmalar o yokken yapıyorlardı bunu ona anlatınca benden taraf oluyordu haklı olduğum halde annesi ağlaya sızlaya kendini haklı çıkartıp aramızı bozdu yine saygımdan hiçbirşey söylemedim . Onunla kuru ekmeğe razıydım çok seviyorum .sonra aldatıldığını öğrendim 5 ay oldu hala o kızla beraber kızı sevmiyorum senide sevmiyorum diyor. Ne yaptığı belli değil .çok uğraştım geri dönsün diye salak gibi şimdi pişman oldum keşke uğraşmasaydım diye . Değerini anlarsam dönerim bir sene sonra dönmedim mi Zaman'ında bırak beni belki değerini anlıcam dönerim diyor ve ben hala salak gibi onu bekliyorum unutamadım içim acıyor. Bana yapmadığı şeyleri o kıza yapması beni çok üzüyor. Düşünmekten delirmek üzereyim .