Derdımı kımse bılmıyor,samımıyetle verecegınız cevaplara cok ıhtıyacım var

mives26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2013
11
1
0
35
Eskişehir
Merhabalar, tesadufen bısey arastırırken karsıma bu sayfa cıktı önce dertlerı okudum sonra cevapları ve kımselere anlatamadıgım derdımı burda anlatayım fıkırlerı alayım ne yapacagıma daha net kararlar vereyım dedım. Sımdıden hepınıze cevaplar ıcın tesekkur ederım. Yorumlarınız gercekten benım ıcın cok önemlı elestırel yorumlar olmazsa daha cok sevınırım. Bayanlar kısa özet olarak gecıyorum hemencecık. Sımdı öncelıkle 3 senelık bı ılıskım bıttı azarlamalar, kucumsemeler ve en kötusude yasanmaması gereken bı cok sey yasadık suan ben herseye tövbe ettım yoluma bakmaya calısıyorum ama napacagımı bılmıyorum bı kadın doğuma gıtsem mı bılemıyorum. Acık acık da konusamadım suan utandım. Kızlar ben hayatımda ılk kez bırıne guvendım, ve yanlıs bırıne guvendıgımı gördum. Yapmadıgı ezıyet cektırmedıgı acı kalmadı. Ama ben kımseye muhtac olmadıgımı farkettım bı an yalnızlıgımda bu bahsettıgım kısı benı bırakıp gıttı o sure zarfında baya kafamı topladım sonra tekrar gerı geldı affetmedım. Bana benden baska kımse senı kabul etmez dedı en kötusu de ben kabul etmedım dıye affedeyım dıye söyledıgı tum sözlerın yalan oldugunu gördum bı ınsana guvenıp hayatımın mahvolmasına mı yanayım bu ınsanın bu kadar yuzsuz olduguna mı yanayım ne yapayım ben sız söyleyoın bu durumu yazmaktan bıle cekındım buraya okur dıye korkumdan belkıde. Bana senın kız olduguna ınanmıyorum dedı tabı bu benım cok zoruma gıttı kendıme acı cektıre cektıree.. Evlenmeden olmaz dıye dusundugum seyı yasadım hemde öyle bı korkuyla yasadım kı hıc bısey anlamadım bı doktora gıtmedım kımse bılmıyor bende hıc bıseyı anlamıyorum. Napıyım bılmıyorum öyle uzgunum kı defalarca tövbe edıyorum cevremde hıc ınsan kalmadı. Psıkolojım coktu. Senı asla bırakmam ben derdı. Aama neler yaptı tahmın bıle edemezsın. Sıddette dahıl ben aıleme anlaatamadım ve bız bı sekılde ayrıldık ama ömrumun gerı kalanında napmamı önerırsınız lutfen yardımlarınıza cok ıhtıyacım var. En kısa bu sekılde özetledım.

Öncelikle sakın ama sakın , beni bundan başkası almaz diye düşünerek seni döven inciten bir hayvana teslim etme kendini !!!
geçmişin kimseyi ilgilendirmez sen tövbe ettikten sonra seni isteyen seni tanıdığın an itibariyle istesin
geçmişini karıştırmasın kim temiz ki Allah aşkına birliktelik olmasada başkasının hakkına öyle girip
öyle büyük bir günah işlersinki belki rabbimin terazisinde o ondan daha ağır gelir
kim sen kirlisin seni almam ben temizim deme lüksüne sahib ?

Son düzenleme:
Senin bakireliğine güvenmediğini söyleyen adamı inandırmak için onunla birlikte olmak nedir yahu? Eleştirel yorum istememişsin madem sana mantıklı bir şey söyleyim. Kaç kurtar kendini, ne heba ediyorsun günlerini, hayatını? Benimde senin gibi bir arkadaşım vardı sırf birlikte olduğu için 5-6 yıldır adamın her türlü küfrüne, şiddetine, işkencesine, tehditlerine katlanıyor. Ne yapsak vazgeçiremedik yolundan kızı. Sen sen ol ananın babanın öğrenmesine bile razı ol üzülmeleri pahasına bile olsa ama o adamı sevindirme arkadaşım. Ailenden göreceğin tepki, elin adamından göreceğin şiddetten daha iyidir. İçerinin en kötüsü, dışarının en iyisinden daha iyidir. Adamı çekeceğine aileni çekersin daha iyi. Boşver hayatına bak, yoluna bak. Hayat bacak arasından ibaret değil.

Olan olmus gelecege bak artik sen... Sakin ilk erkegim askim seviyorum deme. Biri almaz ne demek ya? Esya misin sen by laf ne kendi kendine varol aglayip sizlamayi kes onune bak. Dikkat et te adam tehdit etmesin:-(

benimde senin gibi arkadaşım var. üzülme kendini toparla. ona katlanmak zorunda değilsin. sen sanıyor musun seninle evlenecek. kendine yazık etme. korkma ondan cesur ol ve önüne bak.

Şimdi sen bekaretine mi üzülüyorsun yoksa geçen zamana o hayvana harcadığın emeklere mi ona göre yorum yapıcam.

ahh bu erkekler varya..
Saf kızlarımızı bu sekilde kandırıyorlar seni eleştirmek icin değilde burda başka kızımız okurda bu oyuna gelmez ins. Klasik önceleri bu lafa inanan kizlar olurmu diyodum ama anladığım kadarıyla erkekler önce kızın güvenini kazanıp (sanki kendi4x4) senin kız olduguna inanmıyorum evleneceğim bakire birini istiyorum diyor kız ona inaninca bu bir ihtiyac deyip devamını getiriyor sonrada...

Ama dua et ayrilmissiniz şiddette uyguluyordu simdiden diyorsun ne yapacan öyle adamı kurban kes kurtulduğuna.gercekten pismansin tövbe ettim diyorsun herseyin kabulü olur yeterki sen içten et,hatanı bı daha tekrarlama psikolojini bozma şükret senden beterleri var hatanın neresinden dönersen kârdir ya bide cocuğun olsaydı boyle bir adamdan.
Sen Guclu bı kız ol eger tanınmak istemiyorsan sehir dışındaki bir doktora görün bilgi al icini rahatlat kizlik zarının dikimi varmış 2 cesitmis biri evlenmeden 1 hafta önce digeri bilindik bunun icin parayada ihtiyac olacak canım umarım birikimin vardır.
Herseyin bir çaresi var yeterki sen soğukkanlı,guclu ol.

bu üzüntün geçecek diyeceğim ama belki inanmayacaksın en yakın arkadaşım 7 yıllık ilişkisinde çok çekti aldatıldı hakarete uğradı bide işte güvendi fazlaca güvendi ona muhtaç olduğu için de o çocuk daha da üzdü kızıçkızın artık canına tak etti ayrıldı ama 3 yıl hep ağladı çok üzüldü şimdi mi evli ve öyle çok mutlu ki karşısındaki de aşk acısı çekmiş birisi kızın başından geçenleri biliyor yine de çok değer veriyor anlayacağın geçecek bu zor günlerin ama önüne bak geçmişi sil tövbe etmişsin vicdanını yiyip bitirme gez toz eğlen kafa dağıt unutmaya çalış

Şimdi sen bekaretine mi üzülüyorsun yoksa geçen zamana o hayvana harcadığın emeklere mi ona göre yorum yapıcam.

benım uzuldugum sey yasanan hersey emegım, acılarım, guvenım ve verdıgım koskoca 3 yıl.. Suan bu durumu sılebılırsem sılcem ılkkez böyle bı paylasım yaptım ama tam olarak anlatamadım yarın daha ayrıntılı yazıcam cvplarınız ıcın cok tesekkurler

sonunda yapman gerekeni yapmış ve ayrılmışsın ,
asla geri dönme o insana ,
tövbe ettim diyorsun , allahım affetsin ,
bundan sonraki hayatında çok daha dikkatli ol ,
aynı hatayı tekrar yapma ( nasıl olsa bi kere oldu diye düşünme )
inşallah bundan sonra karşına doğru insanlar çıkar

bu kadar takma kafana hatta kurtuldum diye sevin ve uzak dur ondan anlamadığım tüm bunlara rağmen nasıl gözünü o kadar kararttin yazık değil mi sana. Sen bakire değilsin inanmıyorum dediğinde daha yolu gösterçektin ona o ikna olacak diye niye kendinden vazgeçtin bu tarz şeyler önemli erkekler pek umursamaz ama illa olacaksa istediğin için istediğin zamanda olmalı hayatında bi kere yasayacağın bişey bu sonuçta neyse hiç olmadı psikoloğa falan git biraz yardımcı olur dediğim gibi üzüleceine sevin olacai varmış diyelim

Birde kendine sosyal cevreden koparma arkadaslarinla gez dolaş kafanı dağıt sakın kendine eziyet etme
Bakirelikte hersey değil canım seni seven bu sekilde kabul edende olur.hem ilerde vicdanda yapabilirsin kandirdim diye,hayır cevren cok tutucuysa yukarıda yazdığım seyleri degerlendirmekten başka çaren yok.

Suan ayrıyız zaten kurtuldum ama yasadıgım hıc bıseyı kafamdan atamıyorum burda cok kısa yazdım yarın uzun bı sekılde yazıcam cevaplarınız bana cok sey katıyor ttesekkur ederm

Birsürü kisi burda sana yardim icin yorum yaziyor.. yarin degil de simdi yaz ayrintilarini da yardimci olalim

arkadaşlar benim de bir derdim var bana da bişey söyleyin

erkek arkadaşım ve ben haziran ayında nişanlanmayı düşünüyoruz. ben öğrenciyim. babam yok. annem çalışıyor ve 4 kardeş okuyoruz. annem nişan yapmak için hazır olmadığını söylüyor. bende yük olmak istemiyorum. ama erkek arkadaşım ve ailesi çok istiyorlar. benim çeyizim falan hiç bir şeyim yok. haziranda okuldan mezun olucam ne iş ne güç.
erkek arkadaşıma annemin durumu yok diyorum ama ne var kız tarafının alacağında dedi. 10 bin kredi çeker alınır dedi. ama kendi babası da yok. annesi çalışmıyor. kardeşlerinden de destek görmeyecek ve birikmiş parası da çok fazla yok. kendi de evlenirken kredi çekecekmiş. ben annen kredi çeksin diyince çok sinirlendim. ben beklemek istiyorum dedim kabul etmiyor. madem o zaman sen ikimiz için de kredi çek dedim. nasıl olsa senin çekeceğin krediyi evlenince birlikte ödiycez ama annem çekerse ben kardeşlerime anneme bu haksızlığı yapamam dedim. sizce ben ne yapmayalım. bencil bir erkek arkadaşım var onu anladım

Geleceğe bakmalısın, dik dur ve her zaman kendine güven...

O adamla yaşadıkların için kendini suçlama. Bence bundan sonraki ilişkilerin de bu durumun ezikliğini (sana göre) taşımamalısın.

Annenin çekmesinin oluru yok diğer 3 kardeşinin okul masraflarını nasıl ödeyecek sen annene yük olma derim el oğlu bu bu gun bu olmaz yarın başkası olur belki daha iyisi olur acele işede şeytan karışır unutma sen sabret bekle derim dinlemiyorsa da gözünü korkut ayrılacagını anlaması gerektıgını vs soyle

isteyen istedigi kisi/yer/zaman da istedigini yasar,
fakat sonuclarını goze alamadıgın, sonradan kabullenemeyecegin seyleri neden yasıyorsun ki?

bu adam sana geri donuyor ve duygularını bitiremiyorsan, ciddi guzel bir iliski yasayabilecegine inanıyorsan tekrar dene. fakat "seni kimse almaz, zaten bakire olduguna inanmadım" vb. cumleler kuran adamdan bir halt olmaz, yanıldıgınla kalırsın.

olan oldu, napacagım ben diye dövünmenin sana faydası yok su an,
okuyor veya calısıyorsan o konuda yogunlasacaksın, yasadıklarını birer tecrube olarak tekrarlanmamak uzere hayatının bir kenarında tutacak ve seni seven gercekten deger verdigine inandıgın biri karsına cıkınca da hayatına onunla devam edeceksin.

sana tavisyem iliskiniz kavga ederken ne dedigini bilemeyecek ve surekli ayrılıp barısılan turden bir iliski degil ise
yalvarsa dahi geri donmek degil, selam dahi vermeyecegin insanlar listesine koy bu cocugu.
bir kızı 3yıl sevidigine inandırıp sonra cinsellik yasayıp gule gule diyen serefsizden hicbir zaman diliminde sevgili-koca olmaz.

boşversene bir hatadır olmuş.hayat iki bacak arasındaki o küçük delikten ibaret değil!sen her şeyden önce bir insansın ki karşına çıkacak adam seni o delikle yargılayacaksa zaten baştan bırak gitsin ne demek evlenemezsin..karşındaki seni önce birey olarak görüyorsa zaten bekaretmiş falan ikinci plandadır.güçlü ol,ayrılık kararından geri adım atma.kendi yolunu çiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…