. Derdimi kimseye soylemiyorum

Madem o kadar mutsuzsun boşan, zorla mı nikahlı tutuyor kocan?
Anladığım kadarıyla çalışıyorsun maddi açıdan sıkıntı çekmezsin çocuklarınla yaşar gidersin.

Ama yaptığın hiç doğru değil, o çok gururlu dediğin adam evli 2 çocuk annesi kadına ev açmış rahat rahat ilişkiye girin diye bu mu gurur?
Dini nikah da yaptım diyorsunuz evli olduğunuz halde ne ala memleket..

En cok suna takildim bu adamla dini nikah kiymissiniz da e esinizlede dini nikahiniz var nasil oluyor bir kadin iki nikah? Yapilacak iki sey ya ayrilip onunla evleneceksiniz ya da ondan ayrilip esinize doneceksiniz hem neden evli bir kadina asik oluyor uzak durmasi gerekmezmiydi hata etmis sizde hata ustune hata etmissiniz bu adam sizi aksamlari kocanizin yanina gonderiyor...kocanizda ne kadar kotu olursa olsun bir aldatilma yasiyor ...neresinden tutarsan tut insanin elinde kaliyor dini õrfi ahlak kurallari hatta medeni kanuna gore ....herseyi gectim tevbe edin ikisinden birini secin ...duygularinizin esiri olmayin akilli mantikli dusunun gunaha girmeyin olum var ahiret var hesap var iki cocugunuz var sizin hataniz onlari perisan eder duyulursa affedilmeSiniz kimse sizin esinizle aranizi bilmez zaten gerekmez nikah varmi ?var evdemi adam? Evde bitti...

ortada hiç bir sorun yokmuş gibi eşinizle yaşamaya devam ettiğiniz sürece çocuklarım üzülmesin diye evcilik oynadığınız sürece bu işin içinden çıkamazsınız önce bunu söyleyeyim. maddi gücünüz varsa çocuklarınızla yeni bir hayat kurabilecekseniz boşanın ama bunu öncelikle eşinizi sevmediğiniz için yapın hayatınıza kimse girmeden de yaşabilecekseniz işiniz ve çocukllarınızla devam edebileceksneiz yapın çünkü sevgilinizin sizi terketmeyeceginin garantisi yok eğer boşanma gibi bir olayı gerçeklestirip çocukları buna hazırlayacaksanız bunun sebebi bir erkek değil daha huzurlu bir ortam ve mutlu bir anne için olmalı. hiç kimse birbirini sevmeyenanne babayla büyümek istemez. alın karşınıza çocuklarınızı üçünüzün birlikte yaşayacagı bir ev işiniz ve mutluluk bu. bakın sevgili yanınızda olur devam edersiniz ya da ayrılır bu sonraki iş araya başka bir beden giren evlilik kurtulmaz kurtulmamalı. hadi erkekler midesiz de bir kadın o kucaktan o kucaga atlayamaz biz duygusal varlıklarız. ailenizi boşverin annenize babanıza bişey olmaz siz artık önce kendiniz annesiniz zamana yayın önce boşanın sonra cocuklarınıza boşanmış dahi olsanız maddi manevi eksikliğinizi yaşatmayın babalarıyla diledikleri gibi görüştükleri kavgasız bir hayat verin. sevgliniz hala yanınızdaysa sevgisini ve saygısını koruyorsa size bu uzun sürecte destek veriyorsa her normal insan gibi boşanmanızdan en az bir yıl sonra ortalara cıkması en doğrusu ufak ufak evlatlarınızın psikololjisini bozmadan onu kanıksatıp sonrasında yolunuza bakabilirsinz. yaş farkınız bir kadın için çok en kötüsüde yetişmek üzere olan iki çocuklu bir bayan olmanız bence sevgiliniz için fazla. ama uzun vadede evlatlarıyla işiyle ilgilenen ayakları uzerinde duran kamburunu atmış bir kadın olarak hayatınıza devam edersiniz en kötü hiç bir kadının illla bir erkege muhtaclığı yok. ömrü ne kadar bir insanın bilemem ama bu dünyaya bir daha gelemeyeceginize göre ne esiniz ne sevgiliniz için degil çocuklaınız için ve kendiniz için yeni bir hayat kurun bol şanslar

Merhebalar. Size anlaticagimdan dolayi beni kinayacaksiniz biliyorum amma yardim edin lutfen bana. Fikirlerinizi almak istiyorum derdimi kimseye soyleyemiyorum. Tanimadigim insanlarla paylawmag istedim. Ben 1978 dogumluyum 13 yawinda oglum ve 9 yawinda kizim var. Evlendim 14 sene once. Amma kas ki evlenmez olaydim. Evliliyimizin 2 ayinda bosanmak istedim amma oz ailem izin vermedi. Evlenirken kocamin ailesi ile oturmaya basladik . 3 baldiz ( benden cok buyuk yasca) , 1 kayin , annesi ve babasi. Kotu davranmiyorlardi bana. Iyi insanlardi. Sadece evlenirken kocam beni 6 ay sonra ev alicaz falan kibi seylerle kandirdi. Amma 7 il onlarla oturmaya mecbur oldug. Aramizda ev movzusunda her zaman tartisma oluyordu kabullenemiyordum beni aldatdiniz kibi kavka ediyordum kocamla her zaman. Kocam da o kadar da para kazanmiyordu. Iki cocugum oldu . Ben evliliyimizin 2 ci ilinden basladim kucuk bir isle urasmaga kucuk bir is buyudu sukurler olsun ve gayet guzel paralar kazanmaya basladim ve 12 ildi bu isi davam
Edirem halal parami kazaniram. 7 il onlarla cox mutsuzdum artik esimi sevmiyordum gozumden dusdu zaif oldugu icin calisb kendine eziyet vermiyordu nefret etmeye basladim ona zaman zaman. Kururu yokdu. 7 il sonra bir kredi ile ev aldig. Ilk odenis olarak kocamin ailesi
Biraz para verdiler . 25 illik
Bir kredi bu. Biz tasindik ordan. Yene evin butun para durumunu karsilamak cocuklarin yemeyi icmesi geyimi okul harclari benlik hala. O cok dusuk bir maasla benden bu kadar dedi her zaman cok zaman evde oturdu ve benim hesabima yasadi. Bu durum bir kadin olarak her zaman beni sinirlendirdi. Cinsel durumumuz da cok kotuye getmeye basladi. Esas simdi beni uzen durumu anlatiyim. Iki il once biri ile taniwdim ben. Cok asik oldug bir birimize gercekden. Iki ildi seviyoruz bir birimizi. Ayrilmak istedik olmadi . Ben onu bu kadar sevmeyin bana zarar verecek deye ondan kopmaya karar verdim dafalarca amma olmadi yapamadik. Ben 78 amma o 87 dogumlu. Amma bu hic farkedilmiyor cunki ben cok bakimli biriyim ve genc gosteriyorum. O cok kururlu bir erkek. Cok haysiyetli. Bekar hec evlenmedi. Biz evlenmek istiyoruz hayal ediyoruz bunu. Zaten dini nigah kiydig. Amma gercek kari koca kibi bir araya gelmemiz ucun cok engeller var. Benim cocuklarimin psikolojisi, benim tansion hastasi annem , erkek kardesim, sevdiyim erkeyin annesi ( o nigah kagizimizi bulmus). Ve hakli olarak garsi cikiyor. Amma biz ayrilamayiz ki. Calisdik olmadi. Biz birlikte cok mutluyuz bir birimizi tamamliyoruz. Biz ne yapalim onsuz bir hayat duwunemiyorum artik. O bize ev tutmus orda bulusuyoruz orasi bize aid bir ev orda mutluyuz. Ben bosanmasam bile o hic kimse ile evlenmiyeceyini soyluyor, amma buna da konlum razi olmuyor bencillik deye dusunuyorum. Cunki sonucta onun da cocugu ailesi olmali. Amma baska bir kadinla evlenirse ben davam etmem cunki 1 bunu kaldiramam 2 onun
Ailesin dagitmiw olucam. Ben onunla tanismadan once bile kocamla ayri idik ayri odalarda yatiyoduk ve 2 ile yakundi aramizda cinsel durum yokdu cunki nefret ediyordum
Ondan . Onu bir erkek kibi gore bilmiyorum. Bana yardim edin lutfen fikirlerinizi soyleyin. Bir tarafda cocuklarim bir tarafda cok sevdiyim ve sevildiyim erkek. Ne yapiyim artig dayanamuyorum ben.

Çok gururlu olduğu için mi evli bayanla beraber oluyor??
Eşinizin hataları var eve tama siz de hatalısınız. Evliliğinizi bitirmeden başkasıyla imam nikahı ne demek??
Eşinizden ayrılıp başkasıyla olsaydınız kimse bir şey diyemezdi ama yaptıklarınız hoş değil. Kocan öğrense sana tazminat davası bile açabilir biliyorsun değil mi?? Eşin yapmış olsa ilk işin koşa koşa gidip tazminat davası açıp ayrılmak ve bafaka almak. Eşin de şu an aynısını yapabilir hatta çocuklarını bile alabilir aldattığın için!!

Inatla okumaya çalıştım ve keşke okuyamamis olsaydım!
Hem anne hem bir kadın olarak ihanetinize ne de güzel kılıf bulmussunuz öyle. ..seviyorsan boşan kardeşim bu ahlaksizliga lüzum yok. ...ne demek evliyken başka biriyle nikah? Allah katında değil o sen kendini kullandırırken kılıf buluyorsun bu işe. ..yazık evlatlarına. . Ve de yine de ihaneti haketmeyen eşine. ...ne yazalım isterdin aferin sana eşine müstehak mi yazsaydik?
Bu bir ahlaksizlik ve size de tez zamanda Hidayet diliyorum. ..

Şu anda zaten evlisiniz ve kıydığınız nikah geçersiz gururlu sevgiliniz namazına niyazına düşkün olduğu halde bunu bilmiyor mu?!!!
Yoksa böylesi daha kolay mı gelmiş.
Yaptığın yanlış çok yanlış çocukların var ne zamana kadar devam etmeyi düşünüyorsun. O çocuklar büyüyünce anlamayacak mı senin ne halt yediğini???
Ahlaksızlık dibine kadar.
Ayrıl ne halin varsa gör.
Utanmıyor musun kocanın, çocuklarının yüzüne bakmaya.

Ne cevap verecek kadın cevap verirdi AMMA yazılanları görünce vaz geçti iyi yapmışsın derdik AMMA bunun nerden bakarsan bak iğne ucu kadar tutulacak yeri yok :KK45:
iyi yapacak yani mi kalmis:)ay isini eside yapabilirdi...o zamanda esim beni aldatiyor baska bi kadina ev tutmus diye yazardi.oyle olsa iyi mi....hem para kazaniyorum demis...hepimizin esi kazaniyo...evlilik bu..bazen o kazanir.bazen biz...birde bu isine kadar da normallestirmis ya..hayret

Ben esimin yaninda 10 dakika bile oturamiyorum tahamul edemiyorum o benim paramla hayatini keciriyo kurur deye bir sey yok bu insanda . Siz de haklisiniz amma bosanib onunla evlenirse m cocuklarim nasil olur ne olur bilmiyorum cok kotu durumdayim. Bosanmasam da bi gun onu akrabalari evlendirecek ileride onu da kaldiramam
cocuklarınıda al yanına bosanırsan madem seni sevio cocuklarını da sevmek zorunda

Kendinden yaşça küçük, hiç evlenmemiş bir erkek seni bekleyecek öyle mi? Kimseyle evlenmeyecek? :KK53::KK53::KK53:
Şu an sadece gönlünü eğlendiriyor. :63: Sende onun gönlünü eğlendirdiği oyuncağı olmuşsun. İyi eğlenceler diliyorum ikinizede. En Büyük KK

Aldatmanın cinsiyeti olmazzzzz bu nasıl bir mantık ya evliyken nasıl imam nikahı kıyabiliyorsun boşan sonra ne yaparsan yap bi de ortada 2 çocuk var pesss

Ben esimin yaninda 10 dakika bile oturamiyorum tahamul edemiyorum o benim paramla hayatini keciriyo kurur deye bir sey yok bu insanda . Siz de haklisiniz amma bosanib onunla evlenirse m cocuklarim nasil olur ne olur bilmiyorum cok kotu durumdayim. Bosanmasam da bi gun onu akrabalari evlendirecek ileride onu da kaldiramam

Sen çok mu gururlu ve onurlusun sanki? Adam parada gurursuzluk yapıyor en azından senin gibi aşk adı altında iffetsizlik yapmıyor. Onun şuçu ayrı. Aldattığını söyleyene kadar mağdurdun şimdiyse en haksız kişisin.
Çocuklarının yüzüne nasıl bakıyorsun merak ediyorum.

Bu arada İslam dininde habersiz dini nikah diye bir şey yok. Nikah demek ilan demektir kimse sizin evli olduğunuzu bilmiyor. Yani yaptığınız şey ZİNA.

Back
X