Bana diyorki benle sidik yarıştırıyosun oysaki inan hiç öyle bişey söz konusu değil .evet belki fazla inatcı biriyim ama ona karşı böyle bi durum asla yok yapamıyorumNeden rakip gibi davranmak yerine birlik olmuyorsunuz. Aranızda sanki bir rekabet varmış gibi.
Yani şu kadarını söyleyeyim zaten yaşında daha çok gençmiş. Birbirinizin tavırlarına tavır koymak yerine sevgiyi aşılayın yuvanıza. Herşey olacağına varır çok kafana takma bu adamı.Bana diyorki benle sidik yarıştırıyosun oysaki inan hiç öyle bişey söz konusu değil .evet belki fazla inatcı biriyim ama ona karşı böyle bi durum asla yok yapamıyorum
şimdi hiç umrunda değil çünkü kurnaz . Beni iyi çözdü gidemiyceğimi kimsem olmadığını biliyo ben napıcam cidden ne o eski eşim neden ben eski emel roller değişti ve ben çok korkuyorum kızıyo bağrıyo kırıp döküyo ilgi yok alaka yok ama sesimi çıkartamıyorum dur diyemiyorum
Ben öyle yapıyorum çokta seviyorum ama bişeyler yanlışşYani şu kadarını söyleyeyim zaten yaşında daha çok gençmiş. Birbirinizin tavırlarına tavır koymak yerine sevgiyi aşılayın yuvanıza. Herşey olacağına varır çok kafana takma bu adamı.
Öyle blöfle olurmu allasenGideceksen ya tam gideceksin ya da gitme numarasi yapmayacaksin. Cozulmeyecek bir durum yok ortada.
Gitme vaktin de gelmis.
Gidemiyorum sorunda ordaBu kadar kısa sürede 2 kere ayrılık yaşamışsınız.
Halk arasında buna ya....ma olmuş ilişki deniyor.
Ayrılık lafı ağıza alındığında bitmeli.Böyle oyuna çevirdin mi kimsenin kaybetme korkusu kalmaz.
Blöfte olcak iş değil ki hem ben gitmek yerine mutlu olmak istiyorumHöt giderim
Zöt giderim
Yerine, gitmek zorunda kalırsam ciğerini sökerim
Blöfünü yapsaydın
Keşke
Valla hiç kızamıyorum, kendimi gördüm
İnatçılıktabence ben melekim ama
Babama göre
Şeytan figürlü keçi
Cidden işe yararmıı kiiKacan balik kovalanir canim, bazi insanlar ulasilmaza ulasinca degerini unutuyor.belkide yine kacan olman kendine guvendigini onsuz(olamasan)da olabilecegini hissettirmen gerekiyor, bunu onunla kavga ederek degil , onun tavirlarinin artik seni incitmedigini , artik pes edip ondan vazgecebilecegini sessizce, sabirla hissettirmen gerekiyor...bu benim yasam tecrübem.
Kadinligini onun sana hissettirmesini bekleme, sen kendini öyle hisset önce ve basin dik dursun ki o bunu kendi hissetsin.
Niye elinde koz yokken kumar oynadın?Blöfte olcak iş değil ki hem ben gitmek yerine mutlu olmak istiyorum
Abla bırakBu kadar kısa sürede 2 kere ayrılık yaşamışsınız.
Halk arasında buna ya....ma olmuş ilişki deniyor.
Ayrılık lafı ağıza alındığında bitmeli.Böyle oyuna çevirdin mi kimsenin kaybetme korkusu kalmaz.
maNiye elinde koz yokken kumar oynadın?
Bana niye kızdın?
Ben mi verdim sana akıl?
Kır dizini otur aşşa
Ne diye akıl danıştın?
Canımlı cicimli yazsınlar diye mi?
Ne tipler var
Ne ilginç gezegen ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?