Derdimi paylaşmak istiyorum

Jaguarxc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
246
59
98
Arkadaşlar ben evliyim 15 aylık fakat biz çok sorunlar yaşadık 2 defa ayrılık noktasına geldik . Benim huyum şöyle ben herşeyde kendimi suçlarım hayatım boyunca hep böyle oldu ama bi okadar da Güçlü ve Sağlam bi karakterim var . Şöyle ki ; hep noktayı ben koyarım safım ama bi okadarda netimdir fakat ben evlendikten sonra bütün karakterimi eşim olucak kişi değiştirdi. Kendime güveni olan bi insandım şimdi ise ödüm kopuyo ya beni bırakırsa diye ne konuşabiliyorum ne tavır koyabiliyorum eşim hep benim karakterimden korkardı sen çok netsin çok çabuk siliyosun sıkılıyosun bi gün benden asla gitme korkuyorum derdi ama şimdi hiç umrunda değil çünkü kurnaz . Beni iyi çözdü gidemiyceğimi kimsem olmadığını biliyo ben napıcam cidden ne o eski eşim neden ben eski emel roller değişti ve ben çok korkuyorum kızıyo bağrıyo kırıp döküyo ilgi yok alaka yok ama sesimi çıkartamıyorum dur diyemiyorum

Neden rakip gibi davranmak yerine birlik olmuyorsunuz. Aranızda sanki bir rekabet varmış gibi.

Neden rakip gibi davranmak yerine birlik olmuyorsunuz. Aranızda sanki bir rekabet varmış gibi.
Bana diyorki benle sidik yarıştırıyosun oysaki inan hiç öyle bişey söz konusu değil .evet belki fazla inatcı biriyim ama ona karşı böyle bi durum asla yok yapamıyorum

Bana diyorki benle sidik yarıştırıyosun oysaki inan hiç öyle bişey söz konusu değil .evet belki fazla inatcı biriyim ama ona karşı böyle bi durum asla yok yapamıyorum
Yani şu kadarını söyleyeyim zaten yaşında daha çok gençmiş. Birbirinizin tavırlarına tavır koymak yerine sevgiyi aşılayın yuvanıza. Herşey olacağına varır çok kafana takma bu adamı.

Höt giderim
Zöt giderim
Yerine, gitmek zorunda kalırsam ciğerini sökerim
Blöfünü yapsaydın
Keşke

Valla hiç kızamıyorum, kendimi gördüm
İnatçılıkta bence ben melekim ama
Babama göre
Şeytan figürlü keçi

Kacan balik kovalanir canim, bazi insanlar ulasilmaza ulasinca degerini unutuyor.belkide yine kacan olman kendine guvendigini onsuz(olamasan)da olabilecegini hissettirmen gerekiyor, bunu onunla kavga ederek degil , onun tavirlarinin artik seni incitmedigini , artik pes edip ondan vazgecebilecegini sessizce, sabirla hissettirmen gerekiyor...bu benim yasam tecrübem.
Kadinligini onun sana hissettirmesini bekleme, sen kendini öyle hisset önce ve basin dik dursun ki o bunu kendi hissetsin.

Bu kadar kısa sürede 2 kere ayrılık yaşamışsınız.

Halk arasında buna ya....ma olmuş ilişki deniyor.

Ayrılık lafı ağıza alındığında bitmeli.Böyle oyuna çevirdin mi kimsenin kaybetme korkusu kalmaz.

Gideceksen ya tam gideceksin ya da gitme numarasi yapmayacaksin. Cozulmeyecek bir durum yok ortada.

Gitme vaktin de gelmis.

Yani şu kadarını söyleyeyim zaten yaşında daha çok gençmiş. Birbirinizin tavırlarına tavır koymak yerine sevgiyi aşılayın yuvanıza. Herşey olacağına varır çok kafana takma bu adamı.
Ben öyle yapıyorum çokta seviyorum ama bişeyler yanlışş

Gidemiyorum sorunda orda

Blöfte olcak iş değil ki hem ben gitmek yerine mutlu olmak istiyorum

Cidden işe yararmıı kii

Blöfte olcak iş değil ki hem ben gitmek yerine mutlu olmak istiyorum
Niye elinde koz yokken kumar oynadın?
Bana niye kızdın?
Ben mi verdim sana akıl?

Kır dizini otur aşşa
Ne diye akıl danıştın?

Canımlı cicimli yazsınlar diye mi?

Ne tipler var
Ne ilginç gezegen ya

Abla bırak
Ne anlattığını bilmiyor
Ne istediğini bilmiyor

Laf ola beri gele

Sıkılmış konu açmış

Ee artık kabak tadı vermişsin höd
ben giderim höd sen sus ben haklıyım ne demek ya!
Bıkmış artık ne yaparsan yap umrumda değilsin diyor eşin olmaz öyle evlilikte
Devam ettirmek istiyorsan ortak bi çözüm bulmanız gerekli hep ben hep ben olmaz
Koskoca adam senin çocuğun degilki sözümü geçiririm korkuturum bi yere kadar olur dolar dolar bi süre sonra güm patlar

Inisli cikislariniz neyden kaynaklandi simdiye kadar? Elbet evliligin basindan hersey toz pembe olamaz. Her ikinizde bu evliligin kiymetini yasayarak ögreneceksiniz. Ha yok o ayrilma tavirlari sen ayrilma tavirlari yaptiginiz sürece de o iliskiye negatif zehri gittikce artar.

eşiniz bulunmaz hint kumaşıymış gibi davranmayın.vageçebileceğiniz görmesi lazım.gidemeyecekseniz hiç blöf yapmayın o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…