Dokunmakalbimw.bugun gecirdigim 3.atak bu dr kalkma demiyo ne yaparsan yap bu kamayacak diyor hepsi bu dunden beri bu ageilarim vardi bu aksam icinmis birazfs pihti dustu
Yarin durum degismezse yarin veya obursu gun sezeryan olacakmisim
Peki ya sonra unutulcakmi bu gunler
Geçecek elbet CUTE gececek...
Bak bu yazdıklarım belki sana kötü şeyler hissettirecek...ama ne olur mantıklı ol...düşün...
Evet Doktor dogru söylemiş.Bende şimdiye kadar müdahale edilmeliydi diye düşündüm yazdıklarını okuyunca ...neden biliyormusun?
DOĞA ÇOK AKILLIDIR.HAMİLELİKLERDE DÜŞÜK DURDUK YERE OLMAZ.DOĞAL SELEKSİYON YANİ SAĞLAM OLMAYANI ELEME OLAYI VARDIR.
Bebek belli ki sağlıklı şartlarda değil.Vücudun hamileliğini sonlandırmak için çok büyük bir çaba sarfediyor.Çünki doğan bunu biliyor.İlla ki bir sorun var.Sende ,rahimde,bebeğin genetiginde bunu Allah bilir ...
Bu kadar KAN KAYBI sanada yazık.Öbür çocuguna da yazık.
Biliyorum annesin,içindeki bebeğide en az oğlun kadar sevdin ,benimsedin ama kaybedersen üzülme ne olur.
HAYIRLISI BUYMUŞ DEMELİSİN.Yaşın o kadar genç ki Cute...Denersiniz yine...Dinlenirsin saglıklı şartlarda,maddi olanaklarında daha düzelir ...Özelde istedigin bir hekime gidip gelebilecek kadar para koyabilirsin kenara.
Yada özel saglık sigortası başlat imkanın olursa...
HAKKINIZDA HAYIRLISI DİYORUM.Bu kadar kan kaybı normal degil.Hep senden gitti.
HAMİLELİGİN DEVAM ETSİN YADA SONLANSIN LÜTFEN DEMİR İLACI--KANSIZLIK TEDAVİSİ İÇİN HEKİMİNİ UYAR...Beslenmene ve dinlenmene dikkat et.
Allah a emanet olun,dilerim herşey güzel olur.Herşey hayırlısına varır...geçmiş olsun