Derdimi paylastim sevincimi de paylaşmak istiyorum

narin333

Kalbimin iki yarısı iki kızım
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.728
2.715
448
Hatırlayanınız vardır belki hanımlar geçen sene haziran ayında eşimi kaybetmiştim. Arkadaşı tarafından öldürülmüştü, ama adam inkar ediyordu. Nihayet bugün müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun az da olsa içim soğudu. Hala neden yaptığını bilmiyoruz ama bu dünyada da cezasını çekecek olması acimizi hafifletti. Paylaşmak istedim.

Sevinilir mi böyle bir habere. Yaşamış birisi olarak çok sevindim. Allah hayırlı etsin inşallah.

Hatırlayanınız vardır belki hanımlar geçen sene haziran ayında eşimi kaybetmiştim. Arkadaşı tarafından öldürülmüştü, ama adam inkar ediyordu. Nihayet bugün müebbet hapis cezası aldı şükürler olsun az da olsa içim soğudu. Hala neden yaptığını bilmiyoruz ama bu dünyada da cezasını çekecek olması acimizi hafifletti. Paylaşmak istedim.
Sanirim hatrliorum.. arabada olu bulunmustu galiba dimi?

Başınız sağolsun. Ne güzel adaletin tecelli etmesi.
Umarım hep mutlu olursunuz.

Başınız sağ olsun, sabırlar diliyorum size. Bir insanın canına kıymış bir caniye hiçbir ceza yeterli değil ama en azından verilebilecek en ağır cezayı almış. Beter olsun pislik.

Adalet yerini bulmuş. Size ve çocuklarınıza sağlık dilerim. Her şey gönlünüzce olur bundan sonra umarım.

Canım hatırladım seni gerçekten yaptığı yanına kalmamış çok çok sevindim Rabbim bir daha böyle kötü acılar yaşatmasın size bize hiç kimseye.. Tekrar başın sağolsu.

İşte böyle adaletin herkes için de yerini bulmasını dilerim Allah'tan. Ne güzel Adınıza sevindim. Allah rahmet eylesin. Size sabır ve metanet versin

Konunuzu hatırlıyorum. Gözünüz aydın, sevindim sizin adınıza. Her ne kadar tam bir teselli olmasa da dediğiniz gibi biraz olsun içiniz ferahlamıştır. Bundan sonra dilerim hayatınız çok güzel olur.

Back
X