• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdimi size anlatamam kızlar

burcakkxoxo

ben <3 kendim
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2016
1.039
418
38
Cunku konusulmasi tamamen yasak(siyasi) yasak olmasa bile burda beni yargilicak cok kisi olabilir.
Tek istegim sadece bu konulari dusunmemek . Siz dusunmek istemediginiz konulari aklinizdan nasil atiyosunuz?

Düşünün dibine kadar..
Basiniza agrilar, midenize kramplar girsin.
Kendinizin ne düşündüğü değil doğru olanı bulun. ölçün tartın. kalbinizin ve aklinizin mutmain olacagina dair kendiniz soz verip düşünün.
Dogru ancak öyle cikiyor ortaya..

Sacma. Demekki hayirli seyler dusunmuyosun. Ben olsam mesela burayada yzmazddim. Buraya yazinca unutulmuyor.

Düşünün dibine kadar..
Basiniza agrilar, midenize kramplar girsin.
Kendinizin ne düşündüğü değil doğru olanı bulun. ölçün tartın. kalbinizin ve aklinizin mutmain olacagina dair kendiniz soz verip düşünün.
Dogru ancak öyle cikiyor ortaya..

Normal konularda haklisin oyle yapilmali zaten ama bu konu benlik bisey degil yani kendimce bi yol bulsamda benim halledebilcegim turden bisey degil anlatabildim mi? Tek yaptigim dusunup kendimi yipratmak oluyo iste

Normal konularda haklisin oyle yapilmali zaten ama bu konu benlik bisey degil yani kendimce bi yol bulsamda benim halledebilcegim turden bisey degil anlatabildim mi? Tek yaptigim dusunup kendimi yipratmak oluyo iste

Dedim ya kalbiniz ve akliniz mutmain olacak kadar düşündüğünüzde dogruyu buluyorsunuz. dogruyu bulduktan sonra dogru sizi yıpratmaz. emin olun..

Kizlar bu konuyu acmam sacma oldu cunku kimseyle dertlesemedikten sonra bi anlami yok ki...

Kizlar konuyu hic acmadim sayalim beni yanlis anladiniz

Son düzenleme:
Burçaktan gene beklenen hareketler :D
Daha ben gelmeden konu buhar olmuş ya :D

Canim icerigi silmek zorunda kaldim cunku kotu seyler dusundugumu sananlar olmus Mune Mune
burcak silmemeliydin, içerik silmek yasak, silinen içerik geri getirilir ve uyarı alırsın kurallar gereği.
Keşke direkt kapattırsaydın, neyse bu yaşayacağın banlanma bir dahakine silmek yerine kapattırma seçeneğini aklına getirecektir.

Back
X