babanız boşanmak istiyor olabilir mi?
Âmin Sağolun hayır içkiyi yıllar önce bıraktı umreye de gittiAllah yardımcınız olsun. İçki içiyor mu? Sarhoş mu geliyor? Doktora gitse çok iyi olur, tabii kadın yoksa. Belki depresyondur.
Nasıl takip ettirebiliriz?Takip ettirseniz belki biseyler çıkar ortaya.
Sarhoş değilse kapıda bırakmayın babanızı. Kötü bir dönemden geçiyor olabilir. Orta yaş bunalımı. Ona ders vermeye kalkmayın. Anneniz biraz uzak dursun. Dır dır huyu varsa sussun. Zarar vermiyorsa size biraz idare edin. Parasız ne kadar kalabilir dışarıda?Âmin Sağolun hayır içkiyi yıllar önce bıraktı umreye de gitti
Ben değil annem almadı içeri bize bir zararı da yok aksine ilgili normal bir babadır ama bu gece geç gelmeleri bazen sabah gelmesi yedi bitirdi biziSarhoş değilse kapıda bırakmayın babanızı. Kötü bir dönemden geçiyor olabilir. Orta yaş bunalımı. Ona ders vermeye kalkmayın. Anneniz biraz uzak dursun. Dır dır huyu varsa sussun. Zarar vermiyorsa size biraz idare edin. Parasız ne kadar kalabilir dışarıda?
Yakın olduğunuz biri es dost, yada abin, kuzenin, dayı falan.Nasıl takip ettirebiliriz?
Yakın olduğunuz biri es dost, yada abin, kuzenin, dayı falan.Nasıl takip ettirebiliriz?
Muhtelemen şehir dışında bi yere gidiyor ama oraya kadar kim nasıl takip eder ben anneme dedim birini bulalım dedektif gibi yani araştırsın her şeyiYakın olduğunuz biri es dost, yada abin, kuzenin, dayı falan.
Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım telefona yüklediğimi anlamaz babamLife360 diye bir uygulama varmış akıllı telefona indirilen tam bilmiyorum ama arkadaşım söylemişti telefonuna gizlice onu indirseniz bi araştırın.
Dinleme cihazı çok mantıklı ama hangi gece gelmeyeceğini bilmiyoruz telefonla haber veriyor sadece ben de tatile geldim buraya haftaya gideceğim annem yapabilir miDinleme cihazı koyun cebine.
Benim teyzem kocasının cebine koydu vee 15yıldır aldatıldığını ogrendi.
Başka kadın dıyorum ben
Önce bi annenizin ve kendinizin telefonunda deneyin nerde olduğuna baktığınızda uyarı falan gidiyo mu? Bu ne diye sorarsa telefonuna güncelleme geldiyse otomatik inmiştir telefonun kendi uygulamasıdır falan dersin.Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım telefona yüklediğimi anlamaz babam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?