Derdimiz babam

ruzgar123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
57
23
88
37
İyi Akşamlar arkadaşlar ben sürekli burayı okuyorum bugün üye olmak kısmet oldu.
Konu başlığında da dediğim gibi derdimiz babam.dün gece eve hiç gelmedi sabah 9 da geldi annem kapıyı açmadı sonra sinirden telefonu kırdı psikolojisi alt üst oldu.
Babam 55 Yaşında. bir adam sabaha karşı eve gelir mi nerede olduğunu söylemiyor hep yalan.
Her ay yapıyor bunu bazen Kıbrıs'a gidiyor aklımıza ya kumar ya da başka bir kadın geliyor söylemesi çok zormuş gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık
Babam gece gelmediğinde polisi arasak bize yardımcı olurlar mı eğer kumar oynuyorsa ihbar etmek istiyoruz ama emin olamıyoruz nerede olduğunu nasıl öğrenebiliriz
Babama kaç kez psikoloğa gidin annemle tedavi olun dedik ama kabul etmiyor annem asla boşanmak istemiyor ama gücü de kalmadı.umreye gitmiş, torun sahibi adam nasıl yapıyor bunları.sürekli maddi durumum kötü diyerek kendini acındıyor tamam durumu son zamanlarda gerçekten kötü ama bunu bahane etmesi çok yanlış.
Yorumlarınızı, tecrübelerinizi bekliyorum teşekkürler
Dün gece hiç uyumadık yarın sabah tüm yorumları anneme okuyacağım

Allah yardımcınız olsun. İçki içiyor mu? Sarhoş mu geliyor? Doktora gitse çok iyi olur, tabii kadın yoksa. Belki depresyondur.

Kumar olsa sabaha kadar oynanıyor mu bilmem.ama başka kadın olabilir.umre falan kurtarmıyor böyle adamları.imam nikahı kıyıp sıyrılıyorlar zinadan güya

Âmin Sağolun hayır içkiyi yıllar önce bıraktı umreye de gitti
Sarhoş değilse kapıda bırakmayın babanızı. Kötü bir dönemden geçiyor olabilir. Orta yaş bunalımı. Ona ders vermeye kalkmayın. Anneniz biraz uzak dursun. Dır dır huyu varsa sussun. Zarar vermiyorsa size biraz idare edin. Parasız ne kadar kalabilir dışarıda?

Ben değil annem almadı içeri bize bir zararı da yok aksine ilgili normal bir babadır ama bu gece geç gelmeleri bazen sabah gelmesi yedi bitirdi bizi

İçki içmiyor , kumar oynasa sabaha kadar mı oynacak tek şey kalıyor geriye başka bir kadın.

Life360 diye bir uygulama varmış akıllı telefona indirilen tam bilmiyorum ama arkadaşım söylemişti telefonuna gizlice onu indirseniz bi araştırın.

Dinleme cihazı koyun cebine.
Benim teyzem kocasının cebine koydu vee 15yıldır aldatıldığını ogrendi.
Başka kadın dıyorum ben

Dinleme cihazı koyun cebine.
Benim teyzem kocasının cebine koydu vee 15yıldır aldatıldığını ogrendi.
Başka kadın dıyorum ben
Dinleme cihazı çok mantıklı ama hangi gece gelmeyeceğini bilmiyoruz telefonla haber veriyor sadece ben de tatile geldim buraya haftaya gideceğim annem yapabilir mi

Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim deneyeceğim umarım telefona yüklediğimi anlamaz babam
Önce bi annenizin ve kendinizin telefonunda deneyin nerde olduğuna baktığınızda uyarı falan gidiyo mu? Bu ne diye sorarsa telefonuna güncelleme geldiyse otomatik inmiştir telefonun kendi uygulamasıdır falan dersin.

W**app kullaniyorsa web uygulamasindan en azindan bu takip edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…