Derdimiz babam

Muhtelemen şehir dışında bi yere gidiyor ama oraya kadar kim nasıl takip eder ben anneme dedim birini bulalım dedektif gibi yani araştırsın her şeyi
Yani o da olabilir. De dedektif paraya bakar heralde, es dost ilsa daha iyi güvenilecek biri.

Fazla seçenek yok
Ya kumar ya başka sı
Ama kumar için parada lazım tabi yanı herhalde öyledir

Evet durumum kötü dese de o kadar kötü olduğuna inanmıyoruz harcamalarını kısmıyor sadece kendini acındırıyor
Annem hep telefonunu kurcalıyor arkadaşlarıyla bi grubu vardı hiç güvenilmeyecek insanlar seviyesiz espriler sürekli babamı bir yerlere çağırıyorlar sonra babam farketti hepsini siliyor eve gelince telefonda bir şey yok

Parası varmı ki bunun için
Telefonun u kurcalasanız olurmukı
Ayıp belki ama onunkıde ayıp yaptığı
Evet durumu o kadar da kötü değil kendini acındırıyor
Annem hep karıştırırdı telefonunu ama babam fark edince tüm konuşmalarını siliyor eve gelince

Telefonunu karıştıramıyor musun mutlaka bi mesaj vs bişey çıkar.. ya da takip ettirmen gerekiyor emin olduktan sonra polisi aramak mantıklı bence sonuçta ülkede kumar oynanması yasak

Bana da dinleme cihazı mantıklı geliyor, ne yaptığı daha net çıkar ortaya. Bence kumar oynayıp maddi açıdan zor durumda ve kazanip, maddi durumunu toparlamak için tekrar oynuyor :KK43:

İyi Akşamlar arkadaşlar ben sürekli burayı okuyorum bugün üye olmak kısmet oldu.
Konu başlığında da dediğim gibi derdimiz babam.dün gece eve hiç gelmedi sabah 9 da geldi annem kapıyı açmadı sonra sinirden telefonu kırdı psikolojisi alt üst oldu.
Babam 55 Yaşında. bir adam sabaha karşı eve gelir mi nerede olduğunu söylemiyor hep yalan.
Her ay yapıyor bunu bazen Kıbrıs'a gidiyor aklımıza ya kumar ya da başka bir kadın geliyor söylemesi çok zormuş gerçekten ne yapacağımızı şaşırdık
Babam gece gelmediğinde polisi arasak bize yardımcı olurlar mı eğer kumar oynuyorsa ihbar etmek istiyoruz ama emin olamıyoruz nerede olduğunu nasıl öğrenebiliriz
Babama kaç kez psikoloğa gidin annemle tedavi olun dedik ama kabul etmiyor annem asla boşanmak istemiyor ama gücü de kalmadı.umreye gitmiş, torun sahibi adam nasıl yapıyor bunları.sürekli maddi durumum kötü diyerek kendini acındıyor tamam durumu son zamanlarda gerçekten kötü ama bunu bahane etmesi çok yanlış.
Yorumlarınızı, tecrübelerinizi bekliyorum teşekkürler
Dün gece hiç uyumadık yarın sabah tüm yorumları anneme okuyacağım
babanıza ulaşmak zor annenizi ikna edin psikologa götürün sonrasında göreceksiniz bu sorumsuz babadan eser kalmaz

kumar oynamak için para lazım,sabahın dokuzuna kadar kumar oynanırmı ki diyelim oynadı,babanız gündüz bütün gün uyuması lazım ki gece sabaha kadar kumar oynayacaksa uykulu olmaması lazım.bence başka bir kadın ihtimali daha fazla,kadının yanına gittiyse gece uyuyup kalmıştır.sabah da 9 da eve gelebildi ancak.gece gece sokakta yatamayacağına göre.

kumar oynamak için para lazım,sabahın dokuzuna kadar kumar oynanırmı ki diyelim oynadı,babanız gündüz bütün gün uyuması lazım ki gece sabaha kadar kumar oynayacaksa uykulu olmaması lazım.bence başka bir kadın ihtimali daha fazla,kadının yanına gittiyse gece uyuyup kalmıştır.sabah da 9 da eve gelebildi ancak.gece gece sokakta yatamayacağına göre.
Bazen gece 3-4 gibi geldiği de oluyor bazen de sabaha karşı ayda bir yapıyor bunu geri kalan Günler'de gayet normal biri

babanıza ulaşmak zor annenizi ikna edin psikologa götürün sonrasında göreceksiniz bu sorumsuz babadan eser kalmaz
Annem zaten psikoloğa gitmek istiyor ama ikisinin gitmesi gerekmez mi aile terapisti düşündük ama babam kabul etmiyor bir sorunum yok iyiyim diyor

Telefon operatorunun web sayfalarına gırıp hangi numaralarla gorustugunu tespıt etmeye calısırsanız belkı bı nebze kımle sık gorustugunu en azından cozmenız bır adım atmanızı saglar gıbı..

Sonuna kadar kararlı olun ve öğrenin babanızdan
Farzet ki baba aynı şeyi annem yapsaydı ne olurdu ? diye içine kuşku düşürün belki o zaman anlatır

Evet i phone kullanıyor nasıl takip edebiliriz?
Babanizin I phoneununda da i phone umu bul u acin.
Sonra babanizin i cloud hesap adresini ve sifresini ogrenin.
Sizin olmasi gerekmez baska bir guncel i phone olmali elinizde takip icin.
O i phoneda i phoneumu bul diye yesil bi ikon olmali anasayfada yoksa yuklersiniz.
O programi acin babanizin telefonunun hesap bilgilerini girin,girise basin ve bekleyin.
Harita uzerinde konum verecek.

Back
X