Derdimiz babam

Anneniz en son ihtimal olsada boşanmayı asla düşünmeyecekse hiç uğraşmayın. Yapabileceğiniz hiç bir şey yok.

Annen asla boşanmak istemiyorsa, yapacak bir şey yok. Adamı zorla eve bağlayamaz. Takmasın kafaya. Böyle yaşamaya alışsın.

O işler çözülmez. Annen ayrılmaz, baban düzelmez yaş ilerlemedikçe malesef...
Bence çok dert etme, bir an önce kendine düzen kurmaya, iş sahibi olmaya bak canım..

O işler çözülmez. Annen ayrılmaz, baban düzelmez yaş ilerlemedikçe malesef...
Bence çok dert etme, bir an önce kendine düzen kurmaya, iş sahibi olmaya bak canım..
Ben abim kardeşlerim yorulduk çözüm bulamıyoruz kaç kere söz verdi yemin etti ama yine 1 ay sonra yapacak eminim yine annem delirecek

Yok mu bi abiniz kuzeniniz takip etsin

Telefonunu karıştıramıyor musun mutlaka bi mesaj vs bişey çıkar.. ya da takip ettirmen gerekiyor emin olduktan sonra polisi aramak mantıklı bence sonuçta ülkede kumar oynanması yasak
İnanır mısınız her gece Telefonuna bakıyoruz ama tüm grup yazışmalarını silmiş açık vermemeye çalışıyor

Bana da dinleme cihazı mantıklı geliyor, ne yaptığı daha net çıkar ortaya. Bence kumar oynayıp maddi açıdan zor durumda ve kazanip, maddi durumunu toparlamak için tekrar oynuyor
Aynen biz de onu düşünüyoruz yorumunuz için sağolun ihbar etmek istiyoruz tek çıkış yolumuz polis nerede olduğunu hemen bulurlar küçük işletmelerde kumar oynanıyormoş bazı ilçeler var haberlerde de çıkıyor Allah Islah etsin

Bence ya arada bir kaçamak yapıyor ya da kıbrısa kumara gidiyor.
tanıdığınız konuşsun bakalım da ben değişeceğini sanmıyorum hep böyle diyorsunuz.
mutlaka takip ettirin öğrenin yerini...

I phone u bul uygulaması %100 çalışıyor. Hatta bulmak istediğiniz kişide ıphone olması yeterli. Siz evden pcden de ıcloud a girip haritadan bulunduğu Binayı bile görebiliyorsunuz. Ben denemiştim.

Ayrıca Allah akıl fikir versin babanıza. Umarım tez zamanda bırakır her ne yapıyorsa.

Bazen gece 3-4 gibi geldiği de oluyor bazen de sabaha karşı ayda bir yapıyor bunu geri kalan Günler'de gayet normal biri

babanız emekli biri mi,çalışıyor mu ticaretle mi uğraşıyor?maaşlı ise maaşınız aldığı gün gidiyor ise kumar olabilir.ama ticaretle uğraşıyorsa ayda bir kereyi bekler mi kumar oynamak için,bağımlılık yapan bir illet çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…