Derdimvar

O halde sıkılmış..
Baymis belli ki.
Uzak durmani istiyor.
Soguman adına zorluyor.
Aksi halde kendisine yapılmış bir pastaya bu kadar tepki verip seni rencide etmezdi
Yahu insan sevdiğini,karısını çocuk gibi azarlayip hevesini kursağında bırakır mı ..?
Uzak durmak istiyorsa bana hediye neden aldı o zaman onuda yapmasaydı bu adam madem nefret duyuyor

Tamam ben yanılmışım,çok seviyor seni.
Oluyor askindan.
Ama haksizmiyim ilişkiyi bitirmek isteyen bi insan direk bitirir zaten veya dersin ki yaa bak biz anlasamiyoruz gel ayrilalim ama bu öyle degil hem ayrıl diyor hem sonrasinda sinirden söyledim burda bi çelişki yokmu sizce

Ama haksizmiyim ilişkiyi bitirmek isteyen bi insan direk bitirir zaten veya dersin ki yaa bak biz anlasamiyoruz gel ayrilalim ama bu öyle degil hem ayrıl diyor hem sonrasinda sinirden söyledim burda bi çelişki yokmu sizce
Ayrilmak istiyor fakat acikca soyleyemiyor o zaman diye düşünmeye basladim artik ama ortada bir cocukta var

Merhabalar herkeze nasıl başlasam bilmiyorum ama bugün eşimin doğum günüydü bende ona hediye almak yerine kendi ellerimle güzel bir pasta hazırlamak istedim ve yaptım da ama bütün emeklerim boşaymış ne yazıkki eşim eve geldiğinde pastayı dolaptan çıkartıp ben senden pasta mı istedim deyip masanin üzerine koymuş ona dedimki sen istemedin benim icimden geldi hazirladim ne kötümü oldu dedim yapma bana hazırlama birşey dedi birde pastanin üzerine mutlu yillara canim kocam diye bir not eklemiştim oda böyle yazdığımdan dolayı sanki dalga geçer gibi birde kocam yazmış diye alaylı konuştu o an çok kötü oldum inanın o an kendimi değersiz hissettim neden böyle davranışlar yapiyor anlayamiyorum çok sinirli yapida bi insan yani ne olursa olsun insan teşekkür edeceği yerde niye bunlari soyler hic aklim almiyor siz ne dusunuyorsunuz ne yapmam gerek bu konuda bana yardimci olursaniz sevinirim zaten geneldede sinirli yapida bi insan ne olur fikir verin kendimi daha ne kadar deersiz hissedeceğim
hayır şu olaya o an nasıl tepki verdiniz çok merak ettim.
Ne dediniz?
Ne yaptınız?

hayır şu olaya o an nasıl tepki verdiniz çok merak ettim.
Ne dediniz?
Ne yaptınız?
Ne dicem o kadar emek ettim bir teşekkür etseydin bari bu kadar kizacak ne varki insan sevinir yani dedim zaten sinirimden gittim pastayıda attım yok yaa insanlıktan çıkmış tamamen normal insanın yapacagi hareket degil

Ne dicem o kadar emek ettim bir teşekkür etseydin bari bu kadar kizacak ne varki insan sevinir yani dedim zaten sinirimden gittim pastayıda attım yok yaa insanlıktan çıkmış tamamen normal insanın yapacagi hareket degil
Zıkkım ye öküz derdim
Neyin öfkesini saçıyosun derdin ne git tedavi ol öküz eğitmeni değilim ben derdim de derdim pastayı da yere çalar temizlemezdim.
Yemek kahvaltı hiç bişey hazırlamazdım
Bu ne ya
Bence çok naifsiniz ama bu adam naiflikten anlamayıp sınırları zorluyo
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış
Sizde biraz dur deyin bence
Her şeyin bi sınırı var ya

Sebep sadece bu olamaz. Öncesinde bir tartışma yaşadıniz mı? Sinirli diyorsunuz peki neye sinirlenmiş, bu garip tepkisi neden ?

Keşke eşinize size neden böyle davrandığını sorsanız gelecek cevaba göre yol alırdınız.

Daha önce hayatında doğum günü, hediye görmediyse bu ne şimdi diyor, kıymet de bilmiyolar değer vereni görünce şaşırıyor demek ki, bi de normal olan birşeyi alaya alıyor , tam bir kalas

Hayır niyetini
Sebep sadece bu olamaz. Öncesinde bir tartışma yaşadıniz mı? Sinirli diyorsunuz peki neye sinirlenmiş, bu garip tepkisi neden ?
Keşke eşinize size neden böyle davrandığını sorsanız gelecek cevaba göre yol alırdınız.
Ya cocugun banyo olmasi gerekiyordu biraz cabuk ol isini bitir de cocugu yikayalim durmuyor çocuk dedi ben cocugu disarida gezdirdim oyaladim sen naptin niye isin bitmiyo diye bagirdi bana bu olayi yasamadan once bende o ara dedimki bugün doğum gunundu bende pasta falan yapmıştım sana biraz onla ugrastim dedim bu kadar bagirmana gerek yoktu ayrıca dedim ondan sonra zaten ipler koptu

Hayır niyetini
Ya cocugun banyo olmasi gerekiyordu biraz cabuk ol isini bitir de cocugu yikayalim durmuyor çocuk dedi ben cocugu disarida gezdirdim oyaladim sen naptin niye isin bitmiyo diye bagirdi bana bu olayi yasamadan once bende o ara dedimki bugün doğum gunundu bende pasta falan yapmıştım sana biraz onla ugrastim dedim bu kadar bagirmana gerek yoktu ayrıca dedim ondan sonra zaten ipler koptu
Ben pastami istedim bisey istemez gerek yok gider hazir alirdim dedi senden biseymi istedim dedi yani bende bunu icimden geldi diye yaptım zaten yapmayabilirdim de

Ben pastami istedim bisey istemez gerek yok gider hazir alirdim dedi senden biseymi istedim dedi yani bende bunu icimden geldi diye yaptım zaten yapmayabilirdim de
İstemez bırak kutlama dogum gunu falan dedi boyle olacagini bilseydim elimi surmezdim inanın bir iyilik yaptım burnumdan getirdi

Bir daha hiç bir zahmete girmeyin. Ne doğumgünü pastasında sevdiği yemeği yapın. Asla emeğinizi harcamayın bu adama.

Back
X