Derdini söylemeyen derman bulamaz :)

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kızlar. Nickimden anlaşıldığı gibi ebelik mezunuyum yeni evlendigim icin suan çalışmıyorum. Ee butun evde durunca da buraya takılmaya basladim. Sonra dedim ki neden birilerine yardimci olmayayim :) eğer kadin dogum hamilelik bebek bakımı gibi konularda soru sormak danismak isterseniz yardimci olmaya çalışırım.

Ertesi gün hapı kullandım dış gebeliğe sebep oldu bu kadar zararlı haplar neden piyasadan kaldırılmıyor

Ertesi gün hapı kullandım dış gebeliğe sebep oldu bu kadar zararlı haplar neden piyasadan kaldırılmıyor

Ertesi gun hapi her zaman kullanilan bir hap değildir normal dogum kontrol haplarindan daha çok yogunlukta hormon icerir ve acil korunma yontemidir. Dış gebelige sadece o hapin etki yapacağını sanmıyorum.

Merhaba kızlar. Nickimden anlaşıldığı gibi ebelik mezunuyum yeni evlendigim icin suan çalışmıyorum. Ee butun evde durunca da buraya takılmaya basladim. Sonra dedim ki neden birilerine yardimci olmayayim :) eğer kadin dogum hamilelik bebek bakımı gibi konularda soru sormak danismak isterseniz yardimci olmaya çalışırım.
hemen sorayım :) çatı basıklığı ve darlığına bağlı olarak doktorum ve ebem sezaryene yönlendirdi beni. Bebek büyük olasılık sıkışır herhangi bi anomalinin önüne geçmek amaçlı işimizi sağlama alalım dediler. Aradan 5.5 yıl geçti 2.oğluma gebeyim. Vajinal doğum yapmak istiyorum bu mümkün mü?

Ertesi gun hapi her zaman kullanilan bir hap değildir normal dogum kontrol haplarindan daha çok yogunlukta hormon icerir ve acil korunma yontemidir. Dış gebelige sadece o hapin etki yapacağını sanmıyorum.
Yaptıkları yazıyor araştırmalarda doktorumda onun sebep olduğunu söyledi.
Tüycüklerin hareketlerini yavaşlatarak blastokistin Rahime yolculuk yapmasını engelliyormuş

hemen sorayım :) çatı basıklığı ve darlığına bağlı olarak doktorum ve ebem sezaryene yönlendirdi beni. Bebek büyük olasılık sıkışır herhangi bi anomalinin önüne geçmek amaçlı işimizi sağlama alalım dediler. Aradan 5.5 yıl geçti 2.oğluma gebeyim. Vajinal doğum yapmak istiyorum bu mümkün mü?
Merhaba eğer catiniz darsa normal dogum yine mumkun olmayacaktir ama sezeryandan sonra normal dogum yapilabilir ulkemizde son yıllarda bu oranda artiyor bebeginizin kilosu ve sizin catinizin darligina bakip doktorunuz en iyi yontemi sececektir

hamilelikte mide bulantısı tiksinme ne zaman geçicek pek biktım

hamilelikte mide bulantısı tiksinme ne zaman geçicek pek biktım

Ilk aylarda ufakliklar annelere boyle seyler yasatabiliyor :) ilk 3 aydan sonra geçecektir. Sizi çok rahatsiz ediyorsa doktorunuzdan destej isteyin

Hemen başlayım :):)
Bebeğin kanala girdiğini anne anlayabilirmi?? Ve kanala girdikten ne süre sonra doğum başlar? Tşkler
Merhaba kanala girdigini tuse dedigimiz alttan parmakla yaptigimiz muayenede anliyoruz annenin bunu anlayabilecegini sanmiyorum ne zaman dogum olur konusunda ise ilk gebeliklerde daha uzun surer ama onceden gebelik yasamis bayanlarda daha kisa surebilir

Normal Doğum yapmak için kilo kontrolü ve günlük yürüyüşler dışında neler yapabiliriz? Perine masajı kaçıncı ayda başlanmalı?

Merhaba kanala girdigini tuse dedigimiz alttan parmakla yaptigimiz muayenede anliyoruz annenin bunu anlayabilecegini sanmiyorum ne zaman dogum olur konusunda ise ilk gebeliklerde daha uzun surer ama onceden gebelik yasamis bayanlarda daha kisa surebilir
Çok tşkler ... İyi geceler

Normal Doğum yapmak için kilo kontrolü ve günlük yürüyüşler dışında neler yapabiliriz? Perine masajı kaçıncı ayda başlanmalı?

Gunluk yuruyuslerin yaninda plates yapabilirsiniz ve kegel egzersizi cok onemli dogumu cok kolaylastiran bir egzersizdir hemde her yerde yapabilirsiniz internetten nasil yapildigina bakabilirsiniz ama tabiki normal dogumda asil onemli olan sizin catinizin dar olup olmayisi ve bebeginizin kilosu insallah normal dogurursunuz dedigim egzersizi de yaparsaniz dogum sureniz kisalir ve dogumdan sonra daha cabuk iyilesirsiniz

Ahh ne güzel konu sağol canım :))

Benim rahimde enfeksiyon vardı geçmeden hamile kalamazsın demişti doktor fitil ve antibiyotik kontrolde doktor geçtiğini söyledi, velhasıl bu ay adetim pıhtılı ve çok ağrılıydı hala öyle bu nedendir acaba kistte yoktu ? Ah ah dene dene bebişi tutturamadım bir türlü bu sıkıntılardan :(

Ahh ne güzel konu sağol canım :))

Benim rahimde enfeksiyon vardı geçmeden hamile kalamazsın demişti doktor fitil ve antibiyotik kontrolde doktor geçtiğini söyledi, velhasıl bu ay adetim pıhtılı ve çok ağrılıydı hala öyle bu nedendir acaba kistte yoktu ? Ah ah dene dene bebişi tutturamadım bir türlü bu sıkıntılardan :KK43:
Gecmis olsun oncelikle adet kani pihtilasmaz o rahmin ic tabakasinin kalintilaridir ve normaldir bazende agrili olabilir ya da hep agrili olanlar vardir ornek ben :) agrinin kaynagi enfeksiyondan da olabilir isterseniz baska bir doktora da gorunun. bebek icin birliktelikleri adetin 1.gununden itibaren 11 ve 17.gunler arasinda deneyin ve bosalma olduktan sonra 15 dakika kalcalarinizi yuksekte tutup bekletin :)

:sus:
Gecmis olsun oncelikle adet kani pihtilasmaz o rahmin ic tabakasinin kalintilaridir ve normaldir bazende agrili olabilir ya da hep agrili olanlar vardir ornek ben :) agrinin kaynagi enfeksiyondan da olabilir isterseniz baska bir doktora da gorunun. bebek icin birliktelikleri adetin 1.gununden itibaren 11 ve 17.gunler arasinda deneyin ve bosalma olduktan sonra 15 dakika kalcalarinizi yuksekte tutup bekletin :)

Sağol canımmm bu pıhtılar korkutmuştu beni hep oluyordu ama bitişine yakın bu ay ilk günden beri oldu çocukta düşünüyorum değişik olunca korktum bu seferde böyle oldu demek :KK19:

Back
X