• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Derdiniz ne ki?

Farketmez. Evden calismak diye bir kavram da var zira. Hatta bu isten para kazanmasa bile farketmez. Oturup kocasina hizmet edecegine milletle niye zaman harciyor? Onun neyineymis isim yapip, meshur olup bir kisim kadina yon vermek? O kadar iddiali laflarina, yaptigi isler fazla degil mi? Otursun konu komsusuyla konussun bunlari. Meshur olmasina gerek yok.
Artistlik yapmasin. :p

Aynen

Artık olmuyorun elmayra :KK43: 16 da evde oluyorum tam güne döndüm:KK48: Allah herkese daha güzel şartlarda çalışmayı nasip etsin :KK68:

Niye ki ? yani tam gun ogretmenlik 4 te mi bitiyor ? Hep ozenirdim ogretmenlere.

Ben çalışan bir annenin kızıyım her gün okuldan dönerken Allahım ne olur annemi işden kovsunlar evde yemek olsun evimiz sıcak olsun diye dua ederdim.Küçücük yaşımda yemek yapabilmek için evi yakıyordum az kalsın ben asla çalışmıycam büyüyünce derdim hep ama öyle olmuyormuş malesef.Şimdi eşimin durumu çok iyi olsa bile çalışırım çünkü evde oturan bir kadın mutlu olmuyor bir süre sonra sonra psikolojisi bozuluyor insanın kadın mutlu olmazsa o ailede mutlu olmaz zaten.

Valla en güzeli çoook zengin bir koca bulmak. Evde çalışanların olacak, sen de o dernek toplantısı senin bu dernek toplantısı benim gezeceksin. Bundan ala rahat hayat mı var? :KK70:

Çalışan kadın pis diye kendine dert edinen , bunun üzerine yazı yazan kimse yarın benim eve gelip dip bucak temizleyiversin hayrına :KK53:

Feminist Türkçe bir kelime mi? :KK57::KK57::KK57:
Bir kez daha şaşkınlıklara gark oldum.

ben kendi derdimi anlatamadigim icin türkcem cok iyi degil diye demek istedim
ama siz benimle ugrasmaktan vazgecerseniz cok memnun olurum
yazdigim yoruma gocundunuzmu naptiniz artik anlayamadim :KK59:
yazin sizde kendi fikrinizi madem ayni fikirde degiliz
beni alinti yapmaniz ve baska bir konumdaki hatama yönetmeniz cok cocukca ve gereksiz di
begenilerinizi topladiniz mutlu olabilirsiniz :KK9:

Son düzenleme:
evinden yaziyor ama. Fark o. Bizse disarda calisiyoruz.

Evle ilgilenme konusunda fark yaratamaz ki bu.

Evin temiz olmaması evi temizleyecek vakit bulamamakla ilgilidir.

Evde 6 saat çalışan bir insanla dışarıda 6 saat çalışan bir insanın bu konuda ne farkı olabilir?

Valla ben dogum iznim haricinde mezun oldugumdan beri calisiyorum.. Ve ister istemez daha planli hareket ediyorum ve sanirim bundan dolayi evim daha duzenli yemeklerim cogunlukla hep hazir.. İsyerimin iflasindan oturu yaklasik 2-3 ay issiz kalmistim ki o zamanlar bekardim da kendimden baska sorumlulugum yoktu yemin ederim birak ev temizlemeyi banyoya girmeye usenirdin resmen

Valla en güzeli çoook zengin bir koca bulmak. Evde çalışanların olacak, sen de o dernek toplantısı senin bu dernek toplantısı benim gezeceksin. Bundan ala rahat hayat mı var? :KK70:
Türk dizilerindeki gibi di mi. :KK53:
Yeni nesil Türk dizilerinde nedense baş roldeki esas oğlanların %97'si holding patronu oluyor.
Nasıl iş anlamadım ben.
Neyse ben piyango oynayayım bari, zengin koca trenini kaçırdım.:110:

Son düzenleme:
Bakınız ben, saatlerce sitede cımbız elimde geziyorum, öyle şu saatte mesaim bitti yok, 7/24 burdayım nerdeyse, niye? Sitenin asayişi için, sitemizin biricik üyeleri birbirini yemesin diye, şu banlamaları hergün bir kişinin bana gelip ev işlerine yardım olarak değiştirsem mi ne yapsam, banlanmayı bana gelmeye tercih edersiniz bir süre sonra:KK70:

ben kendi derdimi anlatamadigim icin türkcem cok iyi degil diye demek istedim
ama siz benimle ugrasmaktan vazgecerseniz cok memnun olurum
yazdigim yoruma gocundunuzmu naptiniz artik anlayamadim :KK59:
yazin sizde kendi fikrinizi madem ayni fikirde degiliz
beni altini yapmaniz ve baska bir konumdaki hatama yönetmeniz cok cocukca ve gereksiz di
begenilerinizi topladiniz mutlu olabilirsiniz :KK9:
Beğeni topladım da mutlu olamadım. Eskiden kuş veriyorlardı, artık vermiyorlar beğenilmenin bir tadı kalmadı.:KK12::KK12:
Yazdığınız yoruma gocunmadım ama siz alttan alttan çalışan kadınlara laf sokup tepki almayacağınızı mı düşündünüz gerçekten?
Sözün özü kuşlarımı geri istiyorum. Kuşsuz hayat çalışsan da çalışmasan da çok acı verici. :110:

:KK20:
Türk dizilerindeki gibi di mi. :KK53:
Yeni nesil Türk dizilerinde nedense baş roldeki esas oğlanların %97'i holding patronu oluyor.
Nasıl iş anlamadım ben.
Neyse ben piyango oynayayım bari, zengin koca trenini kaçırdım.:110:

Bi de öyle böyle lüks hayatlar değil yani :)

Adamlar da işe gitmeden para kazanıyolar, bayılıyorum ona :KK53:

Yılbaşı çekilişini kaçırma bak, çok para var onda :KK53:

Bir ay boyunca çalışıp parasını kocasının eline tıkır tıkır sayan hatunlar var. Nasıl onlarla sizleri bir kefeye koyamazsak sizde bütün ev hanımlarını aynı kefeye koyamazsınız. Ne zaman bitecek bu aşağılama muhabbeti merak ediyorum. 2 günde 1 aynı konu.

Back
X