deri ayakkabi genisler mi

sensizz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
292
4
118
Adana
kizlar ben bot alicaktim.ne zamandir geziyrm.begendigm modellerin 37 si kalmamis.bende 36 aldim.giydikce acar dedi adam.deri ayakkabi giyince salar mi kendini.ya geri mi versem.bi akil verin lutfen bana

giyecek kislik ayakkabim yoktu.yarin giymem lazim.o yuzden.birazda ordaki adam ikna etti beni.ayagimdan bi numra kucugunu aldm.geri mi versem.kaliba soksam biraz acar mi

giyecek kislik ayakkabim yoktu.yarin giymem lazim.o yuzden.birazda ordaki adam ikna etti beni.ayagimdan bi numra kucugunu aldm.geri mi versem.kaliba soksam biraz acar mi

deri ayakkabı enine esner. açma yapar ayağının şeklini alır. ama ayağından bir numara küçük almışsın, boyuna hiç bir ayakkabı uzamaz. sıkar parmakların su toplar. yinede sen bilirsin...

benimde basima gelmisti
iki sene önce aldigim Harleyim bir ay giydikten sonra ayagima uymaya baslamisti
simdi cok rahat

canim sen o ayakkabiyi geri gotur onlar kaliba koysunlar, gercek deriyi 110 dereceye kadar isitilan kalipla esnetiyorlar.. 1 gece biraksan yeter. hic kendim genisleteyim diye uzme ayaciklarini:40:

Bazı mağazalarda kalıba koyup açıyorlar biraz ama en iyisi başka bir mağazadan size uygun olan numarayı getirtmek yoksa da artık başka bir bot bulup kendi numaranızı almak.

kizlar ben bot alicaktim.ne zamandir geziyrm.begendigm modellerin 37 si kalmamis.bende 36 aldim.giydikce acar dedi adam.deri ayakkabi giyince salar mi kendini.ya geri mi versem.bi akil verin lutfen bana

:44: ayakkabı enine genişle ama boyuna genişlemez.
Tırnak batması, tırnak mantarı yaşayabilirsin bence hiç riske girme :53:

deri ayakkabı mağazasında çalışmış biri olarak söylüyorum boydan sıkıyorsa yani baş parmağınız ayakkabının önüne değiyorsa asla boydan genişlemez,eğer yanlardan sıkıyorsa bi kaç kullanımdan sonra ayağınıza büyük bile gelecektir ilerde kuzu derisi çok hassas ilk giymede bile esnemeyi farkedersiniz,ama dana derisi daha sert olduğu için belli bi zaman sonra genişleyecektir...

Dün bi postal tarzı ayakkabı aldım eve gelince yürürken parmaklarımın öne çarptığını fark ettim ve benim ayak baş parmağımın yanındaki fazla uzun tamam ayağımın şeklini verir ama o parmak vurmaya devam edermi bi büyüğünü alayım mı ?

Dün bi postal tarzı ayakkabı aldım eve gelince yürürken parmaklarımın öne çarptığını fark ettim ve benim ayak baş parmağımın yanındaki fazla uzun tamam ayağımın şeklini verir ama o parmak vurmaya devam edermi bi büyüğünü alayım mı ?

sorunuzu eski bir konuyu hortlatarak mı sormayı tercih ettiniz?

Back
X