- 15 Aralık 2017
- 143
- 173
- 18
- 40
- Konu Sahibi erlenmayer
-
Söyleceğim de faydası olur mu bilmem. Çokta severek almıştım çok mutsuzum şu an.Soyle.. yillar once benimde ole ilk defa giydigim gomlegimvyirtilnisti.. ben solememistim
Etek ucuna yakın bir yer. Boydan fermuarlı. Kısaltılabilir mı ki acaba?Yapabileceğim çok da birşey yok deri baya belli eder en fazla arma felan takabilirsin daha fazla ne yapılır bilmiyorum birde yırtılma yeri önemli tabi tolere edilebilecek bir yer mi yoksa kumaş olarak başka yerde değerlendirirsin
Haklisin ben sanmiyorum bisey degisecegini ama sansini deneSöyleceğim de faydası olur mu bilmem. Çokta severek almıştım çok mutsuzum şu an.
Terziye götürün, bir kaç tavsiyede bulunur en içinize sineği yaoirirsinizEtek ucuna yakın bir yer. Boydan fermuarlı. Kısaltılabilir mı ki acaba?
Etek ucuna yakın bir yer. Boydan fermuarlı. Kısaltılabilir mı ki acaba?
Teşekkür ederim. Evde giyilebilecek cinsten değil.Aslında olabilir gün içinde evlerde giyebilirsin
Teşekkür ederim. Evde giyilebilecek cinsten değil.
Yani kestirip kap gibi giyebilirsiniz.Etek ucuna yakın bir yer. Boydan fermuarlı. Kısaltılabilir mı ki acaba?
Yok olmaz. Umarım değiştirebilirler. Yazık olacak canım pardüseye .kısalır eğer bu sizin için sorun olmayacaksa fermuarı değiştirir kısaltırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?