Moda Haberleri Deri Tayt Modelleri

neslihanyare

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
130
3
116
Aydın

Ünlülerin en çok tercih ettiği stildir. Kot taytlara göre daha rahat ve sağlıklıdır. Vücudu sararak vücudun şeklini alır. Fazla kilonuz varsa hemen kendini belli eder.

Derinin her türlüsü makbuldür. Yine birbirinden güzel modeller ve kombinasyonlar

Sizde kameralara poz vermek istemez misiniz. Gülümseyin ...

Siyah çanta, beyaz tunik, koyu gri ceket ve deri tayt, topuklu ayakkabıları unutmuyoruz tabi ki.

Bunların üstümüzde güzel durması için 36 beden olmamız lazım 36 olayım alıcam zaten

Ben bunları evimde giyiyorum
Sözlüm

ben aldım geçen gün 36 bedenim çok şık durdu fakat dandik midir nedir kumaşı inanılmaz terletti artık spora giderken falan giyerim 34 bedene dönüşürüm 2giymede

deri çok sevmezdim, bu sene baya beğendim. kullanışlılar, çok hoş görünüyolar; ama 36-38 beden dışında giyende pek iyi görünmüyor.

Çorapçılarda da oluyor deri taytlar, Penti'de kesin vardır, bakabilirsiniz.

gerçekten çok hoş duruyo . ben ayrıca boru paça deri pantolonda almak istiyorum. onu nerden alabilirim acaba?

merhaba deri taytı çok arıyorum aslında yazmışsınız ama tarih 2011e ait, gören varmı hiç bi yerde istanbul avrupa yakasında bulunan bi butik falanda olabilir şimdiden çok teşekkürler :)

kızlar emen bi yanlış anlamayı düzelteyim,ben tekstil sektöründeyim de,bu gördüklerinizin çoğu leather effect dediğimiz kaplamalardır.yani denim ya da dokuma kumaşa yapılan deri görünümlü kaplamalardır. H&M,Zara,Mango gibi markalarda bulabilrsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…