Deride kolay morarmalar pıhtılaşma bozukluğu belirtisi mi?

Kralice55

🅴🅱🆂♡
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
1.860
1.752
133
35
Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti.Benim kendimi bildiğimden beri vücudumun en ufak darbede kolay morarmasi..kollarım bacaklarım..En ufak çarpmamda bile.
Henüz pıhtılaşma testleri yaptırmadım ama mantık olarak bunu düşündüm ve az önce araştırdım öyleymiş gibi görünüyor.Hiç kolay morarma yasayipta bebeğini hiç ilaç ve iğne kullanmadan sağlıkla doğuran var mı acaba?😞

Arkadaşlar birşey dikkatimi çekti.Benim kendimi bildiğimden beri vücudumun en ufak darbede kolay morarmasi..kollarım bacaklarım..En ufak çarpmamda bile.
Henüz pıhtılaşma testleri yaptırmadım ama mantık olarak bunu düşündüm ve az önce araştırdım öyleymiş gibi görünüyor.Hiç kolay morarma yasayipta bebeğini hiç ilaç ve iğne kullanmadan sağlıkla doğuran var mı acaba?😞
Aşırı beyaz tenliyim ben de çabuk morarıyorum. Ama pıhtılaşma sorunum çıkmadı

Evet gorumcen pihtilasmasi vardi 3 4 kimyasal gecirdi. Sonra kan sulandirici kullandi vs bebegini kucaģina aldi daha sora hic kullanmadan 2nci bebeģi oluverdi. Biraz stres biraz beslenme onemli.
Kan sulandirici ignelerde olmuyor bitek beslenmeylede sulanabilir
Gorumcem 2ncisinde supriz kaldi hic bisey kullanmadanda dogurdu.

Aşırı beyaz tenliyim ben de çabuk morarıyorum. Ama pıhtılaşma sorunum çıkmadı
Bende beyaz tenliyim canım ama çok degil.Bu durum kafama takılmıştı bir kaç gündür sende çıkmamasına sevindim.İnsallah bende de öyledir çünkü tenim çok hassas bebek cildi gibi kasisam anında kıpkırmızı olur.Yada bir yere carpsam.

Evet gorumcen pihtilasmasi vardi 3 4 kimyasal gecirdi. Sonra kan sulandirici kullandi vs bebegini kucaģina aldi daha sora hic kullanmadan 2nci bebeģi oluverdi. Biraz stres biraz beslenme onemli.
Kan sulandirici ignelerde olmuyor bitek beslenmeylede sulanabilir
Gorumcem 2ncisinde supriz kaldi hic bisey kullanmadanda dogurdu.
Beslenme işinide arastiricam canım çok sağol.Haseki tıbbi genetik bölümüne randevu aldim belki yaparlar diye.

O zaman hassassiniz sadece. Pihtilasmadan degil
İşte zaten o genetik pıhtılaşma olabiliyor diye biliyorum.İlacla olan ayrı birseyde.Cogu gebede kayıplarından sonra yapılan genetik pıhtılaşma olabilir bendeki diye düşündüm.İnsallah değildir.

İşte zaten o genetik pıhtılaşma olabiliyor diye biliyorum.İlacla olan ayrı birseyde.Cogu gebede kayıplarından sonra yapılan genetik pıhtılaşma olabilir bendeki diye düşündüm.İnsallah değildir.

Bende pihtilasma var ileri seviyede ilaclara kadar oyle pekde morarmazdim. Morarmayi yapan ilaclar. Pihtilasma degil. Ki benim cildim cok hassasdir

Back
X