Kime attınkiMerhaba arkadaşlar ben seneler öncesi 14-15 yaşlarında nude atmıştım yüzümde gorunuyordu şuan 20 yasindayim evliyim çocuğum da var ama o kadar pişmanım ki buna yaptığıma öyle böyle değil içim kan ağlıyor üstünden kaç sene geçti yayilir mi bu bilmiyorum kimseye anlatamıyorum çok pişmanım nasıl böyle birşey yapabildim onuda bilmiyorum yargılamayın lütfen içim çok acıyor zaten
O kadar pişmanım ki ben bu igrencligi nasıl yaptım diye ama elimden birşey gelmiyor hergün bunu düşünüyorum eşimde çok karşı böyle durumlaraTalihsiz bir durum olmuş özellikle yüzünüz gözüktüğü için ancak üzerinden uzun bir zaman geçmiş. Attığınız kişi bile çoktan silmiş, kaybetmiş olabilir. Üstelik eminim siz de değişmişsinizdir. İçinizi ferah tutmakta fayda var.
Korkuyorum pişmanlık duyuyorum bir gün birşey olursa ne yaparım diye14-15 yaşlarında yapılmış her şey mubahtır
çocuksun ya huu
Evliliğim de mutluyum esimide çok seviyorum yuvam çok güzel Allah'a şükür sadece bu pişmanlığı içimden atamıyorum14-15 yaşlar daha ortaokulun yeni bittiği yaşlar 20 yaşında da çocuğunuz var. Hayatı çok hızlı yaşıyorsunuz.
Aynen bende çok cahiliz yeminlenude atmıştım vallahi google arattırdım bu ne demek diye
İyi hayırlı olsun. Lafını etme. Yukarıdaki arkadaş yapay zeka ile yapılmış dersin yazmış ifşa olursan bana mantıklı geldi.Evliliğim de mutluyum esimide çok seviyorum yuvam çok güzel Allah'a şükür sadece bu pişmanlığı içimden atamıyorum
Oyle mi dersinizKime attınız ya da nereye attınız . Keşke olmasaymış ama cocukmuşsunuz o yaşlarda hepimiz hata yaptık. Bu saatten sonra pek birşey çıkmaz gibi karşınıza ..
Ne bileyim saçma olmaz mı ya üzerinden seneler geçti ama hala onun pişmanlığını yaşıyorum hergün tövbe edip dua ediyorumİyi hayırlı olsun. Lafını etme. Yukarıdaki arkadaş yapay zeka ile yapılmış dersin yazmış ifşa olursan bana mantıklı geldi.
Kime atmıştınız ifşa edecek biri miNe bileyim saçma olmaz mı ya üzerinden seneler geçti ama hala onun pişmanlığını yaşıyorum hergün tövbe edip dua ediyorum
Umarım öyledir hergun kafama takılıyor sürekli kendimi sucluyorum nasıl böyle bir iğrençlik yapabildim diye ne yapacağım diyeTalihsiz bir durum olmuş özellikle yüzünüz gözüktüğü için ancak üzerinden uzun bir zaman geçmiş. Attığınız kişi bile çoktan silmiş, kaybetmiş olabilir. Üstelik eminim siz de değişmişsinizdir. İçinizi ferah tutmakta fayda var.
valla eşiniz adam gbi adamsa o da bunu düşünecek böyle yorumlayacaktır.Korkuyorum pişmanlık duyuyorum bir gün birşey olursa ne yaparım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?