Ya yok öyle bişey . Eşinize de bahsetmeyin açmayın bu konuyu . Eşiniz erkek kafasiyla yorumluyor kendince ahlakcilik yapıyor. Belki böyle dediğine göre sizi korku yoluyla test etmek bile istiyor olabilir. Sürekli onunla bu konu hakkında konuşuyorsaniz adam şüpheye düştüğü için mahsus yapıyor olabilir yani. Kaldı ki sizin geçmişiniz esinizi ilgilendirmez geçmiş adı üstünde. Şimdi önünüze bakın bosverin. Aynen dediğim gibi ortada resim felan yoktur rahat olun. Kimse işsiz gibi senelerce saklamaz ortada hicbirsey yokken reşit bile olmayan bir çocuğun resmini seneler sonra niye Yaysin adam . O riske kimse girmez kim bilir nude attiginiz kişi yada kisilerin de hayatına kimler girmiştir unutulmuş gitmiştir . Adam sizin görüp dava acmayacaginizi nereden bilecek niye uğraşsın bunla yani. Evham yapmayın konuyu da eşinizle hatta kendinizle konusmayin kapatin gitsin kimse sütten çıkmış ak kasik değilÖyle değil mi ne bileyim eşim herkesin attığı nude fotoğraflar bı kac sene sonra çıkıyor gizli kalmıyor ifsa ediliyor falan diyince korkmaya başladım iyice
eşinize nerden geldi bu düşünce ağzını mı yokladınız ne düşünür diye. ayrıca yukarıda da sorulmuş nude resim ne. çıplak görüntü filan mı. attığınız kişi yakınmı görüşüyor musunuz sizi tehdit filan mı ediyor bu kadar kötü hissediyordunuz. yani sizi tetikleyen bir durum mu var.Öyle değil mi ne bileyim eşim herkesin attığı nude fotoğraflar bı kac sene sonra çıkıyor gizli kalmıyor ifsa ediliyor falan diyince korkmaya başladım iyice
Aynen aklıma bu geldi acaba tehidt mi ediliyor yakinimi felan diyeeşinize nerden geldi bu düşünce ağzını mı yokladınız ne düşünür diye. ayrıca yukarıda da sorulmuş nude resim ne. çıplak görüntü filan mı. attığınız kişi yakınmı görüşüyor musunuz sizi tehdit filan mı ediyor bu kadar kötü hissediyordunuz. yani sizi tetikleyen bir durum mu var.
Açtığım konuyu nasıl silebilirim denedim ama olmadıAynen aklıma bu geldi acaba tehidt mi ediliyor yakinimi felan diye
Hayır kimse tehdit falan etmiyor içten vicdan azabı çekiyorum sadece görüştüğüm kişilerde değilAynen aklıma bu geldi acaba tehidt mi ediliyor yakinimi felan diye
Burada konular silinmiyor diye biliyorum ama emin degilim mod Lara sorun bir istersenizAçtığım konuyu nasıl silebilirim denedim ama olmadı
konunuz silinmez silinme gibi bir durum yok sitedeAçtığım konuyu nasıl silebilirim denedim ama olmadı
Silemezsiniz konular silinmiyor burda. Eğer içeriği silerseniz banlanıyorsunuz. Konu içeriğiniz geri geliyor.Açtığım konuyu nasıl silebilirim denedim ama olmadı
Eşinizden mi korkuyorsunuz ortaya çıkarsa affetmez boşanır diye?
Eşinizin nude atanlarla ilgili düşünceleri de bir garip de onun için sordum.
Lütfen takmayın kafanıza ama unutun gitsin, hırpalamayın kendinizi bu kadar
Yuvam bozulsun istemiyorum çünkü çok mutluyumEşinizden mi korkuyorsunuz ortaya çıkarsa affetmez boşanır diye?
Eşinizin nude atanlarla ilgili düşünceleri de bir garip de onun için sordum.
Lütfen takmayın kafanıza ama unutun gitsin, hırpalamayın kendinizi bu kadar.
Siteye üye olurken konuların silinmediği bilgisi var zatenAçtığım konuyu nasıl silebilirim denedim ama olmadı
Gizleyebiliyor muyum pekiSiteye üye olurken konuların silinmediği bilgisi var zaten
Yalnızca yorum yapılmasını kapattırabilirsiniz. Konu gizleme silme diye bir şey yokGizleyebiliyor muyum peki
Konu içeriği silmek yasak.Açtığım konuyu nasıl silebilirim denedim ama olmadı
Nude, çıplak fotoğraf için kullanılıyor.eşinize nerden geldi bu düşünce ağzını mı yokladınız ne düşünür diye. ayrıca yukarıda da sorulmuş nude resim ne. çıplak görüntü filan mı. attığınız kişi yakınmı görüşüyor musunuz sizi tehdit filan mı ediyor bu kadar kötü hissediyordunuz. yani sizi tetikleyen bir durum mu var.
Aynen aklıma bu geldi acaba tehidt mi ediliyor yakinimi felan diye
eşi açmış olsa konuyu eline ne geçecek ki. bence eşi karıştırmasın diye silmek istiyor kendisi açmıştır konuyuNude, çıplak fotoğraf için kullanılıyor.
Konuyu eşi açtıysa hiç hayırlı değil.
Hayır onu kastetmedim. Karı koca konuşurlarken kocası " nude atanların fotoğrafları açığa çıkıyor" demiş ya.Bu konuyu kocası mı açmış da öyle demiş? Eğer öyleyse durduk yere böyle bir konu açılmaz.eşi açmış olsa konuyu eline ne geçecek ki. bence eşi karıştırmasın diye silmek istiyor kendisi açmıştır konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?