Çok karşı öyle durumlara bunlar hata değildir falan diyor affedilmez falan evet çok pişmanım esimide çok seviyorum ama böyle bir derdim var içimde ne yapacağım ben böylevalla eşiniz adam gbi adamsa o da bunu düşünecek böyle yorumlayacaktır.
siz zaten yeterince pişmanlığını yaşıyorsunuz ki bu bile çok önemli üstüne bir de eşinizin kötü ya da korktuğunuz gibi bir yaklaşımı olursa lütfen siz onu affetmeyinnn... net yazıyorum bunu buraya.. 14-15 yaşlarında bir çocuğun anlık bşir yaptığı bugün onunn yüz karası olmamalı..
50 60 yaşında yapıyor şimdi bunu insanlar hem de hiiçç utanmadan
rahat olun bunu sadece siz yaptınız arkasında durun ve kimseyi asla karıştırmayın..
hem çocukken yapılmış hem de şimdiki eşinizin o zmana esamesi bile yok
Birden değil hep aklımdaNe oldu da şimdi birden bu hale geldiniz onu anlamadım? 14-15 yaşındaki nude’unuzu olduğu telefon bugun çalışmıyodur bile
Aslında bazen herşeyi unutup mutlu olmaya çalışıyorum oluyorum da eşim bana çok bağlı bende ona ama bu konularda çok hassas bunu biliyorum herşey çok güzel ama bu konu içimden çıkmıyor kimseyle paylasamadigim içinde kötü oluyorumayrıca lütfen bu enerjidenn de çıkınnn ..
14-15 yaşında kaldı gitti
geçmiş geçmişte kaldı ve bitti o kadar
kendinizi lütfen güzel enerjilere odaklayın
Hayır çocukken bile yapılsa bu hata değil Arzu zevktir affedilicek bir durum değil diye bahsediyor kapatmaya çalışacağım umarım ilerde kötü bir durum yaşamam keşke elimden gelsede zamanı geri alabilsem herşeyi duzeltebilsemçocukken yapan birine değil ki aklına bile gelmez o genele karşıdır herkes gibi hepimiz gibi... siz burada 13-14 yaşında bir çocuktan bahsediyorsunuz .. Elbette bu yaşlar hatadırr.. tmm atın düşünmeyin çağırmayın lütfen bu konuyu önce siz kapayın ki enerjisi yayılmasın
bazen değil her zaman unutun tamamıyle.. eşinizin yuvanızın selameti için düşünmeyin.. kimseyle de paylaşmayın.. bakın siz zaten içinizde bunu yaşıyorsunuz buna şahir olan Allah.. gerisini de bırakın Yüce Yaradana.. O içinize ferahlık verecektir.Aslında bazen herşeyi unutup mutlu olmaya çalışıyorum oluyorum da eşim bana çok bağlı bende ona ama bu konularda çok hassas bunu biliyorum herşey çok güzel ama bu konu içimden çıkmıyor kimseyle paylasamadigim içinde kötü oluyorum
o başına gelmediği için böyle söylüyor çok ciddiye almayın lütfen.. ve dediğim gibi enerjinizi güzel şeylee verin gçeti gitti bitt... keşke de yokkk... tövbenizi çekin bol bol Rabbimle konuşun pişmanlığınızı O na anlatın.. Bitti inanın bitti...Hayır çocukken bile yapılsa bu hata değil Arzu zevktir affedilicek bir durum değil diye bahsediyor kapatmaya çalışacağım umarım ilerde kötü bir durum yaşamam keşke elimden gelsede zamanı geri alabilsem herşeyi duzeltebilsem
Çocuğuna odaklan ablacım bırak böyle gereksiz şeylere takılmayı. Boş vaktin çoksa bir hobi edin bir şey yap.Birden değil hep aklımda
İnanın bu icimdekileri kimseyle paylaşamadigim için şuan hüngür hüngür ağlıyorum burada destek verdiğiniz için ben kötü birisi değilim hayattaki tek isteğim eşimle bebegimle mutlu olmak ama bu durum çok kötü yapıyor beni çok kötü hissediyorum kendimi bazen düşünüyorum Rabbim bir bildiği ki sevdiğim adamla kavusmami sağladı bana bir evlat verdi birşey olucak olsa bunları nasıp etmezdi belkidebazen değil her zaman unutun tamamıyle.. eşinizin yuvanızın selameti için düşünmeyin.. kimseyle de paylaşmayın.. bakın siz zaten içinizde bunu yaşıyorsunuz buna şahir olan Allah.. gerisini de bırakın Yüce Yaradana.. O içinize ferahlık verecektir.
Teşekkür ederim desteğiniz için umarım birgün karşıma çıkmaz da çok kötü olmamo başına gelmediği için böyle söylüyor çok ciddiye almayın lütfen.. ve dediğim gibi enerjinizi güzel şeylee verin gçeti gitti bitt... keşke de yokkk... tövbenizi çekin bol bol Rabbimle konuşun pişmanlığınızı O na anlatın.. Bitti inanın bitti...
Öyle kişiler anne olmayı bile hak etmiyor diyor mesela kendi kendime daha kötü oluyorumo başına gelmediği için böyle söylüyor çok ciddiye almayın lütfen.. ve dediğim gibi enerjinizi güzel şeylee verin gçeti gitti bitt... keşke de yokkk... tövbenizi çekin bol bol Rabbimle konuşun pişmanlığınızı O na anlatın.. Bitti inanın bitti...
güzel ağla temizleniyorsun ... dedim ya seni senden iyi bilen bir Yaratıcımız var... Gönlün rahat olsun.. üzerinde 5-6 yıl geçmiş sen o zaman ki senle aynı mısın ? Allah yuvanın huzurunu mutluluğunu daim eylesin.. Bol bol kuran oku kitap oku yürüyüş yap mutlaka enerjini güzelliklere ver.. Allah büyüktür. unut ve içini ferah tut.. sen içinde kalırsan korktuğuna uğrarsın bu net.. Ne sanırsan ben o yum diyor.. ona göre gönlünü aklını güzelliklere yönet..:)İnanın bu icimdekileri kimseyle paylaşamadigim için şuan hüngür hüngür ağlıyorum burada destek verdiğiniz için ben kötü birisi değilim hayattaki tek isteğim eşimle bebegimle mutlu olmak ama bu durum çok kötü yapıyor beni çok kötü hissediyorum kendimi bazen düşünüyorum Rabbim bir bildiği ki sevdiğim adamla kavusmami sağladı bana bir evlat verdi birşey olucak olsa bunları nasıp etmezdi belkide
Öyle değil mi ne bileyim eşim herkesin attığı nude fotoğraflar bı kac sene sonra çıkıyor gizli kalmıyor ifsa ediliyor falan diyince korkmaya başladım iyiceBöyle şeyleri aşırı abartiyorsunuz bence 14 15 yaş çocuk yaşıdır. Olabilir bir hata yaptım bitti gitti diyin geçin. 4 5 sene önce imiş kime attiysaniz o bile unutmuştur. Ayrıca çocukluk çağında ki birinin resimlerini yaymakta suçtur gerçi her türlü suç orası ayrı . Kimse o resmi yayipta basina bela almak istemez adam yayip ne yapacak genelde kişisel hırsı kini olanlar yapıyor böyle seyler. Yıllar geçmiş önünüze cikmamista şimdi mi çıkacak ? Sakin gitsin kendinize yuklenmeyin
Of çok teşekkür ederim desteğiniz için umarım hep ailemle mutlu olurum hayatta tek isteğim bu başka yokgüzel ağla temizleniyorsun ... dedim ya seni senden iyi bilen bir Yaratıcımız var... Gönlün rahat olsun.. üzerinde 5-6 yıl geçmiş sen o zaman ki senle aynı mısın ? Allah yuvanın huzurunu mutluluğunu daim eylesin.. Bol bol kuran oku kitap oku yürüyüş yap mutlaka enerjini güzelliklere ver.. Allah büyüktür. unut ve içini ferah tut.. sen içinde kalırsan korktuğuna uğrarsın bu net.. Ne sanırsan ben o yum diyor.. ona göre gönlünü aklını güzelliklere yönet..:)
Konu nasıl siliniyor biliyor musunuz telefonda kalmasıngüzel ağla temizleniyorsun ... dedim ya seni senden iyi bilen bir Yaratıcımız var... Gönlün rahat olsun.. üzerinde 5-6 yıl geçmiş sen o zaman ki senle aynı mısın ? Allah yuvanın huzurunu mutluluğunu daim eylesin.. Bol bol kuran oku kitap oku yürüyüş yap mutlaka enerjini güzelliklere ver.. Allah büyüktür. unut ve içini ferah tut.. sen içinde kalırsan korktuğuna uğrarsın bu net.. Ne sanırsan ben o yum diyor.. ona göre gönlünü aklını güzelliklere yönet..:)
iptal iptal iptal ... karşına çıkmayacak Allah ın da izniyleTeşekkür ederim desteğiniz için umarım birgün karşıma çıkmaz da çok kötü olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?