Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
derindondurucu almak istiyorum hangi marka alayım, yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler.( 3 kişiyiz ama evde 12 kişi varmış gibi pazar alışverişi oluyor)
servis ve müşteriyi dikkate alan olsun bu konuda uğur dern dondurucuyu tavsiye etmiyorum....zemini kararması yaşamıştık hiçbişi yapmadılar o kadar çabaladımki kıllarını kıpırdatmadan müşteri hatası deyip konuyu kapattılar ....arçelik servis ve ürün değişimi bakımdan çok avantajlı ....şimdiden hayırlı olsun.....
herkes üstten kapaklı kullanıyo ama önden buzdolabı tarzı açılanlar daha iyi bence çok düzenli oluyor en azından yalnız marka olarak sakın vestel alma bence ya arçelik al ya da bosch
konunun açılması gerçekten iyi olmuş bizde almaya karar verdik derin dondurucu 1 haftadır gitmediğimiz mağaza kalmadı izmirde önden kapaklı yani çekmeceli istiyoruz kullanımı daha kolay olur diye ama marka konusunda karar veremedik bir türlü e tabi fiyatta önemli birde harcadığı elektrik
Ben Arçelik'in önden kapaklı modelini kullanıyorum, yaklaşık 7-8 seneden beri. 5 çekmeceli olanından var bende, gerçekten düzen açısından çok avantajlı, ayrıca yer konusunda üstten açılanlara oranla daha az yer kaplıyor. Ama benimkisi bayağı eski bir model olduğu için elektrik sarfiyatının fazla olduğunu düşünüyorum, yeni modeller A sınıfıdır tahminimce.
Arçelik iyi bir marka ama şimdi alacak olsam boschu tercih ederdim...
4 aylık evliyim ama normal buzdolabının üstü dolunca bosch un üstten kapaklı sandık tiplilerinden aldımmm düzenli yerleştirilirse 6 ve 7 çekmecelilerden daha çok kullanım alanı var bayramüstü sarma sarıp kabıyla koca bişi saklıyabiliyorsunnn
Kurban bayramının da yaklaştığı şu günlerde acilen bir derin dondurucu almak istiyorum.Annem arçelik 3 çekmeceli kullanıyor.Gayet memnun.Yazlığa da arçelik aldı.Bosch da iyi bir markadır.Yalnız dikey 6 çekmeceli olanı hem epey büyük ve tutar olarak arçeliğin iki katı.Forumlarda elektrolux ve liebherr methediliyor...
Ben de kurban bayramı öncesi arçelik aldım, üstten kapaklı, (kampanya vardı, mikrodalga hediyeli, 800 küsür fiyatı tam hatırlamıyorum) iki üç aydır kullanıyorum, şimdilik memnunum. ayda 5-6 tl farkediyor faturamda, tavsiye ederim kızlar almayı düşünenlere.