derin dondurucuya tencere konur mu?

blueberryprincess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
29
0
36
İstanbul
hanımlar engin bilgilerinize sığınarak soruyorum. derin dondurucuya tencere konur mu? halam daha sonra pişirmek üzere yemek hazırlamış öylece tenceresiyle birlikte derin dondurucuya koysam sonra çıkarıp pişirsem olur mu acaba dedi. ben de bir fikir yürütemedim 20 yaşında, bekar ve annesinin yaptığı yemekleri tüketen biri olarak. :) derin dondurucu da kullanmadık hiç annem de bir şey diyemedi. siz ne dersiniz hanımlar?

teflon tencere için bişi diyemem ( çünkü genelde cam kapaklı oluyo) ancak çelik tencereni tabi koyabilirsin. haftasonları mercimek çorbası yaparım 2 günlük yarısını tencereyle buzluğa atarım haftaiçi için :)

bende celik tencere koyoyorum..mesala sarmayı sarıyorum tencereye dızıorummm looppp derın dondurucuya cıkartıp yarım saat beklirum ..tencere ıslak oluor tabıkıde etrafını sılıp ocakta pısırıorumm..harıka oluor

Teflon tencere ya da seramik tencere ise atmayın çelik tencereleri rahatlıkla atabilirsiniz annem yapardı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…