Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizima hala bir isim bulamadim. Cok kararsizim.
Simdide Derin ismine takildim..
Sizce Derin nasil bir isim?
Anlamini yazmama gerek yoktur herhalde, zaten ortada
canım bende derin isimin çok beğeniyorum ama eşim hiç istemiyor çok anlamsız diyor ve hoşuna gitmiyormuş.zaten ne isim bulsam bir kulp buluyor :) artık akışına bıraktım bakalım isimsiz kalıcak sanırım bizimki de sonunda sağlıkla gelsin bebişin inşallah:Saruboceq:
canım bende derin isimin çok beğeniyorum ama eşim hiç istemiyor çok anlamsız diyor ve hoşuna gitmiyormuş.zaten ne isim bulsam bir kulp buluyor :) artık akışına bıraktım bakalım isimsiz kalıcak sanırım bizimki de sonunda sağlıkla gelsin bebişin inşallah:Saruboceq:
Hihihi hayirlisin canim ya kaydirigubbakcemile3
Merak etme isimsiz kalmaz bebisin, bazen oyle oluyorki, 9 ay boyunca isim bulamiyorsun, ama dogumdan sonra akla binbir tane isim geliyo..
Sagol canim amin, insallah seninkide saglikli gelir :CüvCüv:
benimde kızım olcak ama isim konusunda hala kararsısız
geçen gün bi doktora gittim adını sordu kızımızın belli değil dedik
adam dediki aman duru derin koymayında ne koyarsanız koyun dedi
ortalık duru ve derin kaynıyo dedi
cidden çoğaldı bu isimler