doktorum bir sorun yok dedi film felan herhangi bir test yapmadı sadece sırtımı dinledi.
merhaba arkadaşlar benim derdim derin nefes alamıyorum.nefesim yetmiyormuş gibi geliyor sigara kullanıyordum bıraktım 1 ay oldu ona rağman boğulacakmış gibi oluyorum.Doktora gittim solunum yolu enfeksiyonu dedi ilaç verdi kullandım hala aynıyım öksürük hırıltı hiç bişey yok.çok bunaldım bu durumdan geceleri uyuyamıyorumbenim gibi olan var mı acaba?
merhaba arkadaşlar benim derdim derin nefes alamıyorum.nefesim yetmiyormuş gibi geliyor sigara kullanıyordum bıraktım 1 ay oldu ona rağman boğulacakmış gibi oluyorum.Doktora gittim solunum yolu enfeksiyonu dedi ilaç verdi kullandım hala aynıyım öksürük hırıltı hiç bişey yok.çok bunaldım bu durumdan geceleri uyuyamıyorumbenim gibi olan var mı acaba?
bilmiyorum tekrardan doktora gitmekten korkuyorum ya ciddi bişey çıkarsa büyütüyorum kafamda sürekli 1,5 yaşında kızım var onu düşünüyorum hep ya bana bişey olursa diye galiba psikolojik birşey offf bilmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?