Op. Dr. MEHMET CÖMERT
Eki Görüntüle 3618712
BİYOGRAFİ
1988 yılında İzmir'de doğdum. Lise eğitimimi İstanbul Lisesi'nde tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmemle tıp hayatım başladı.
Tıp eğitimim sırasında Almanya, Brezilya ve Polonya'da çeşitli cerrahi kliniklerde staj yaptım. Macaristan Debrecen'de ERASMUS programı ile bilgi ve tecrübemi arttırdım. Üniversite eğitimimin son dönemini Berlin Unfallkrankenhaus'ta Dr. Bernd Hartman ve Dr. Andreas Eisenschenk ile Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği ve Mikrocerrahi ile El Cerrahisi Kliniği'nde çalışarak geçirdim. Girdiğim Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonucunda Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım.
Türkiye'nin önde gelen Plastik Cerrahi hocaları Prof Dr. Mehmet Bayramiçli, Prof Dr. Özhan Çelebiler, Prof Dr. Erdem Tezel ve Doç Dr. Bülent Saçak, Doç Dr. Nihal Durmuş Kocaaslan, Doç Dr. Zeynep Deniz Akdeniz ve Doç Dr. Melekber Çavuş Özkan'dan aldığım cerrahi ve akademik eğitim sayesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmaya hak kazandım.
Uzmanlık eğitimim sırasında Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği Bursu'nun desteğiyle Tayvan ve Japonya'yı ziyaret etme fırsatı buldum. Dr. Takumi Yamamoto ile lenfödem cerrahisi, süper mikrocerrahi ve kompleks defektlerin rekonstrüksiyonu alanlarında çalıştım. Dr. Tomoyuki Yano ve Dr. Hidehiko Yoshimatsu ile lenfödem cerrahisi, süper mikrocerrahi ve kanser sonrası meme rekonstrüksiyonu alanlarında çalışma şansım oldu. Yine bu dönemde Hung Chi Chen ile ileri mikrocerrahi fellowship eğitimimi tamamlayarak kompleks baş ve boyun defektlerinin rekonstrüksiyonu konusunda deneyimimi arttırdım.
Yüz gençleştirme operasyonları, periorbital estetik, ortognatik ve yüz kemik şekillendirme operasyonları, estetik ve rekonstrüktif meme operasyonları, rekonstrüktif mikrocerrahi başlıca ilgi alanlarımdır.
Ben çok etkilendim,

tabiki fotoğraflar gerçekse.
Eki Görüntüle 3618715
Kadın 63 yaşında.
Eki Görüntüle 3618716
kadın 62 yaşında
Eki Görüntüle 3618718
Kadın 64 yaşında
64 yaşta ki kadın 30 larda görünüyorsa, ben kesin 18 yaşıma geri dönerim