DERİN PLAN YÜZ GERME hakkında her şey (en tecrübeli doktorlar,ameliyat olanlar,olmak isteyenler,başarılı ve başarısız sonuçlar,örnek fotoğraflar…)

Asena24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
555
160
103
Merhaba arkadaşlar. Ben ay sonu derin plan yüz germe ameliyatı olmak istiyorum. Fakat hala doktor seçemedim. Aslında bu hafta olmam gerekiyordu, fakat annemin diz ameliyatı daha önemliydi benim için. Çok şükür Pazartesi annem ameliyat oldu, şü an hastane odasından yazıyorum, şimdi kendi ameliyatımı ayarlamam gerekiyor, bu ay olmam şart aslında fakat nasıl olacak bilmiyorum. Ben bir ay önce karın ve kol germe ameliyatı oldum, kendimi iyi hissediyorum ama doktorlar kabul eder mi bilmiyorum. Aslında 1,5 ay ara vermek yeterli diyorlar, bakalım ne diyecekler bana. Şimdi, ben küçük bir liste yaptım kendime, o listeyi paylaşacağım ve elimden gelirse örnek fotoğraflar ekleyeceğim, sizin fikrinize, deneyiminize ihtiyacım var. Bana yardımcı olursanız, çok mutlu olurum. Benim bu seneye bir ameliyat daha sığdırmam gerekecektir, o da 3 ay sonra, bu sene olmazsam, sonra ne zaman olabilirim belli değil. Bu sene baştan yaratma zamanım, aşırı güzel gireceğim 2026 yılına:KK45:

Merhaba arkadaşlar. Ben ay sonu derin plan yüz germe ameliyatı olmak istiyorum. Fakat hala doktor seçemedim. Aslında bu hafta olmam gerekiyordu, fakat annemin diz ameliyatı daha önemliydi benim için. Çok şükür Pazartesi annem ameliyat oldu, şü an hastane odasından yazıyorum, şimdi kendi ameliyatımı ayarlamam gerekiyor, bu ay olmam şart aslında fakat nasıl olacak bilmiyorum. Ben bir ay önce karın ve kol germe ameliyatı oldum, kendimi iyi hissediyorum ama doktorlar kabul eder mi bilmiyorum. Aslında 1,5 ay ara vermek yeterli diyorlar, bakalım ne diyecekler bana. Şimdi, ben küçük bir liste yaptım kendime, o listeyi paylaşacağım ve elimden gelirse örnek fotoğraflar ekleyeceğim, sizin fikrinize, deneyiminize ihtiyacım var. Bana yardımcı olursanız, çok mutlu olurum. Benim bu seneye bir ameliyat daha sığdırmam gerekecektir, o da 3 ay sonra, bu sene olmazsam, sonra ne zaman olabilirim belli değil. Bu sene baştan yaratma zamanım, aşırı güzel gireceğim 2026 yılına:KK45:
Tesekkurler cevabiniz icin. Erhan Eryilmaz bana cuma gunu ameliyatim var haftada 1 ameliyat aliyorum demisti. Size kendisi mi dedi artik ameliyat almiyorum diye. Biraz sinirli bir doktora benziyor. Tavirlari nasildi size karsi ? Guvenilir doktor da bulmak cok zor. Hepten kafam karisti simdi

Aslında ben karın germe ameliyatımı da son anda karar verdim, Dr. Zülfikar Ulaş Bali asistanıyla görüştüm, bana doğru konum atmadığı için o gün görüşme iptal oldu ve ben daha önce bir kaç doktorla görüştüm, beğendiğim doktor vardı, sadece dikişlerini hiç sevmemiştim. Ulaş beyle randevu iptal olunca üzüldüm ve asistanlarına sinirlendim, bana yarına randevu ayarlamak istediler, ben o an çok gergindim, gerek yok dedim. Çok uzun trafikten sonra, eve nihayet ulaştım, dinlendim ve son kez doktorları incelemeye karar verdim, sıra Ulaş beye gelince içimden beni bir şey dürttü ve asistanına yazdım, randevu aldım. İyi ki de delilik yapmadım ve tekrar randevu aldım, yapmasaydım belki çok pişman olurdum. Hastaneye geldiğimde beni bir pansuman odasına aldılar, eyvah dedim, benimle ayak üstü görüşecektir galiba, bunca yol gelmeye değermiydi dedim içimden. Sonra odaya Ulaş bey girdi ve o kadar sicak enerjisi var ki, tüm kötü düşüncelerim uçtu gitti. Genelde doktorları daha çok dinlerim, az konuşurum ve sanırım bu yüzden doktorlar ne istediğimi anlamazlar. Ulaş beyle bir açıldım,çenem hiç kapanmadı, tüm detayları tek tek anlattım, o da dikkatlı dinliyor canım benim :-) kendim farkedince utandım, çok konuştum dedi, yok sorun değil, konuşun dedi bana. Ama hayatımda ilk defa beni dinleyen ve duyan doktorum oldu. Ne dediysem hepsini yaptı sağolsun. Şimdi Ulaş bey çok fazla vücutla çalışıyor, çok sık ameliyat yapıyor, eli oturmuş artık, çok rahat bu konuda, hatta 3 ay sonra meme dikleştirme ona olacağım. Derin plan yüz germe de yapıyor ama vücut kadar sık değil. Mükemmel dikiş atıyor, zamanla dikiş izleri kayboluyor ve kendisi mikro cerrah, beni durduran sadece sık çalışmadığı bölge olması ve çalıştığı hastane, hastaneyi hiç sevmiyorum ve yüz germe sonrası orada uyanmayı korkuyorum. Ulaş bey mükemmel doktor fakat o ameliyat yaptıktan sonra hastayı doğal olarak hastane çalışanlarına teslim ediyor ve ben o çalışanlara güvenmiyorum. Ama yinede Ulaş bey benim listemde, kim bilir belki son anda cesaret ederim.
Dr. ZÜLFİKAR ULAŞ BALİ :KK68:

IMG_9872.webp

Sayfasında maalesef çok fazla derin plan yüz germe örneği yok. Şurada görebilirsiniz, link bırakıyorum.

Instagram sayfası
@doktorbali

Tesekkurler cevabiniz icin. Erhan Eryilmaz bana cuma gunu ameliyatim var haftada 1 ameliyat aliyorum demisti. Size kendisi mi dedi artik ameliyat almiyorum diye. Biraz sinirli bir doktora benziyor. Tavirlari nasildi size karsi ? Guvenilir doktor da bulmak cok zor. Hepten kafam karisti simdi
Yok bana böyle bir şey söylemedi, ben kendisini takip ediyorum ve devamlı eğitimlerde görüyorum, sayfasında uzun zamandır bir şey paylaşmıyor. Bana sinirli davranmadı, biraz rahat veya umursamaz belki ama sinirli değildi. Acelesi vardı, Antalya’da sempozyuma gidecekti, bir boş oda buldu hastanede ve orada görüştük. Acelesi olmasına rağmen benimle detaylı konuştu, bende güzel etki bıraktı ama zamanla ben başka doktorlara kaydım. Hepsinden burada söz edeceğim sırayla. Belki sizin düşünceleriniz beni tekrar Erhan beye yönlendirir, kim bilir. Ben şuan çok kararsızım, her an gönlüm başka yere kayabilir.

Sırada Dr. NACİ ÇELİK
IMG_9873.webp

Kendisini çok karizmatik buluyorum.
Karın germe ve liposuction için kendisiyle yazışmıştım, beni reddetti, uygun olmadığımı söyledi, sporla sıkılaşmamı tavsiye etti. Ben üzülmüştüm ama küsmedim, çünkü dürüst insanlara zaafım var. Yüz için yazmak istiyorum, cesaretimi toplamaya çalışıyorum, tekrar reddedecek diye korkuyorum.
Dün attığı fotoğraf beni etkiledi.

IMG_9874.webp
IMG_9875.webp
IMG_9876.webp
IMG_9877.webp
IMG_9878.webp
IMG_9879.webp

Bence çok iyi, :KK9::sampiyon::oha::super: yarın yazacağım kendisine.
Mikro cerrahi olduğunu yazmayı unutmuşum. Benim için bu çok önemli detay.

Son düzenleme:
Yok bana böyle bir şey söylemedi, ben kendisini takip ediyorum ve devamlı eğitimlerde görüyorum, sayfasında uzun zamandır bir şey paylaşmıyor. Bana sinirli davranmadı, biraz rahat veya umursamaz belki ama sinirli değildi. Acelesi vardı, Antalya’da sempozyuma gidecekti, bir boş oda buldu hastanede ve orada görüştük. Acelesi olmasına rağmen benimle detaylı konuştu, bende güzel etki bıraktı ama zamanla ben başka doktorlara kaydım. Hepsinden burada söz edeceğim sırayla. Belki sizin düşünceleriniz beni tekrar Erhan beye yönlendirir, kim bilir. Ben şuan çok kararsızım, her an gönlüm başka yere kayabil
Sakincasi yoksa size ne kadar fiyat verdigini paylasirmisiniz ?

Sırada Dr. NACİ ÇELİK
Eki Görüntüle 3618335

Karın germe ve liposuction için kendisiyle yazışmıştım, beni reddetti, uygun olmadığımı söyledi, sporla sıkılaşmamı tavsiye etti. Ben üzülmüştüm ama küsmedim, çünkü dürüst insanlara zaafım var. Yüz için yazmak istiyorum, cesaretimi toplamaya çalışıyorum, tekrar reddedecek diye korkuyorum.

Eki Görüntüle 3618338 Eki Görüntüle 3618339 Eki Görüntüle 3618340 Eki Görüntüle 3618341 Eki Görüntüle 3618342 Eki Görüntüle 3618343

Sonuc gercekten cok guzel ama kimin fotoshop kullanip kullanmadigini bilemiyoruz

Sırada Dr. NACİ ÇELİK
Eki Görüntüle 3618335

Eki Görüntüle 3618338 Eki Görüntüle 3618339 Eki Görüntüle 3618340 Eki Görüntüle 3618341 Eki Görüntüle 3618342 Eki Görüntüle 3618343

Yalniz gercekten karizmatik adam

Dr. MEHMET GENCER

IMG_9880.webp

Genç görünen ve yakışıklı doktorumuz.
Sadece yüz germe ameliyatları yapıyor, kendisi mikrocerrahi uzmanı, sayfasında çok sayıda örnek var, aşırı uçuk fiyat vermezse, favorimlerinden biri.

IMG_9881.webp
IMG_9883.webp
IMG_9885.webp

Sayfasını ziyaret edin, yüzlerce örnek var

Sonuc gercekten cok guzel ama kimin fotoshop kullanip kullanmadigini bilemiyoruz
Ben nedense güveniyorum Naci beye. Belki ışıklarla oynanmış ama görüntüye çok dokunduklarını sanmıyorum. Adam para için işi yapsaydı, beni reddetmezdi bence. Benim ameliyatım maliyetliydi, güzel para kazanabilirdi ama olmaz dedi ve kesti. Prensipli sanırım. Tabiki gerçek hastasıyla görüşme fırsatımız olsaydı, mükemmel olurdu ama yok, maalesef kimse paylaşmıyor.

Yalniz gercekten karizmatik adam
Sevgili Angelica bana eşlik ettiğin için çok teşekkür ederim, benim gözlerim kapanıyor, sabah 6 da kahvaltı getiriyorlar ve ben anneme sofrayı kuruyorum, uyumam gerekiyor. Yarın müsait oldukça devam edeceğim. Bu hafta karar vermem gerekiyor.
İyi geceler 😘

Sevgili Angelica bana eşlik ettiğin için çok teşekkür ederim, benim gözlerim kapanıyor, sabah 6 da kahvaltı getiriyorlar ve ben anneme sofrayı kuruyorum, uyumam gerekiyor. Yarın müsait oldukça devam edeceğim. Bu hafta karar vermem gerekiyor.
İyi geceler 😘

Asil ben tesekkur ederim arastirmalarini paylastigin icin :KK200:

Ben nedense güveniyorum Naci beye. Belki ışıklarla oynanmış ama görüntüye çok dokunduklarını sanmıyorum. Adam para için işi yapsaydı, beni reddetmezdi bence. Benim ameliyatım maliyetliydi, güzel para kazanabilirdi ama olmaz dedi ve kesti. Prensipli sanırım. Tabiki gerçek hastasıyla görüşme fırsatımız olsaydı, mükemmel olurdu ama yok, maalesef kimse paylaşmıyor.
Evet aslinda cok dogru dusunuyorsun para icin yapsaydi kesinlikle reddetmezdi.

Prof. Dr. BERKE OZUCER

IMG_9893.webp

KBB ve Baş-Boyun Cerrahı/uzmanıdır. Burun Estetiği ve Fonksiyonel Cerrahiler, tüm yüz gençleştirme cerrahileri, yüz felci ve yüz felci sonrası sinkinezi ameliyatları/ tedavileri ve rekonstrüksiyonu uzmanlık alanı.
Çok fazla derin olan ameliyatı örneği yok sayfasında, ama adam yüz felci tedavilerinde uzman, o da demektir ki sinirler konusunda endişe etmek gerekmez, fakat yüz şekilendirmede ne kadar başarılı bilmiyorum, çünkü fotoğraf yok maalesef.

Op. Dr. ALI ÇETİNKAYA

IMG_9892.webp

2014 yılında Monza/İtalya’da düzenlenen Uluslararası Mikrocerrahi Kursu’na katılarak uluslararası geçerliliği olan mikrocerrrahi yeterliliğine hak kazanmış.
Çek fazla yabancı hastası var be sadece bir şikayet var, o da muayene iptali yüzünden, hastanın kendisi hikayeyi anlatıyor ve bana göre hasta haksız. 10 gün boyunca iletişim kurmuyor ve doktor ameliyatı iptal etmek zorunda kalıyor, sonra hasta tüm ailesini toplayıp Türkiye’ye ameliyata geliyor ve şaşırıyor, ne diye benim ameliyatımı iptal ediyorsunuz. Doktor anlatıyor, ameliyathane hastaneye ait ve hastadan ses çıkmayınca mecbur iptal oluyor. Doktor yinede yardımcı olmaya çalışıyor ama hasta inatlaşıyor, uzun hikaye, sonuç olarak bence hasta haksız o yüzden şikayet geçerli değil. RealSelf platformda sahte yorumlar oluyor mu bilmiyorum, o yüzden 100% Emin olamıyorum.
IMG_9886.webp

Ben bu fotoğrafta çok büyük fark göremiyorum açıkçası, belki cilt kalitesi çok kötü. Madem deriyi sıyırıyorsun, iyice gerdirebilirdi diye düşünüyorum.
IMG_9901.webp
IMG_9902.webp

IMG_9903.webp
IMG_9904.webp

Keşke sonucu da görebilseydik.

IMG_9891.webp

Sayfasında video var, kadın sonunda çok güzel olmuş, gerçi biraz filtre yapmış kendisi.

IMG_9907.webp
IMG_9906.webp
IMG_9905.webp

Op. Dr. MEHMET CÖMERT
IMG_9916.webp

BİYOGRAFİ
1988 yılında İzmir'de doğdum. Lise eğitimimi İstanbul Lisesi'nde tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmemle tıp hayatım başladı.
Tıp eğitimim sırasında Almanya, Brezilya ve Polonya'da çeşitli cerrahi kliniklerde staj yaptım. Macaristan Debrecen'de ERASMUS programı ile bilgi ve tecrübemi arttırdım. Üniversite eğitimimin son dönemini Berlin Unfallkrankenhaus'ta Dr. Bernd Hartman ve Dr. Andreas Eisenschenk ile Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği ve Mikrocerrahi ile El Cerrahisi Kliniği'nde çalışarak geçirdim. Girdiğim Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonucunda Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım.
Türkiye'nin önde gelen Plastik Cerrahi hocaları Prof Dr. Mehmet Bayramiçli, Prof Dr. Özhan Çelebiler, Prof Dr. Erdem Tezel ve Doç Dr. Bülent Saçak, Doç Dr. Nihal Durmuş Kocaaslan, Doç Dr. Zeynep Deniz Akdeniz ve Doç Dr. Melekber Çavuş Özkan'dan aldığım cerrahi ve akademik eğitim sayesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmaya hak kazandım.
Uzmanlık eğitimim sırasında Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği Bursu'nun desteğiyle Tayvan ve Japonya'yı ziyaret etme fırsatı buldum. Dr. Takumi Yamamoto ile lenfödem cerrahisi, süper mikrocerrahi ve kompleks defektlerin rekonstrüksiyonu alanlarında çalıştım. Dr. Tomoyuki Yano ve Dr. Hidehiko Yoshimatsu ile lenfödem cerrahisi, süper mikrocerrahi ve kanser sonrası meme rekonstrüksiyonu alanlarında çalışma şansım oldu. Yine bu dönemde Hung Chi Chen ile ileri mikrocerrahi fellowship eğitimimi tamamlayarak kompleks baş ve boyun defektlerinin rekonstrüksiyonu konusunda deneyimimi arttırdım.
Yüz gençleştirme operasyonları, periorbital estetik, ortognatik ve yüz kemik şekillendirme operasyonları, estetik ve rekonstrüktif meme operasyonları, rekonstrüktif mikrocerrahi başlıca ilgi alanlarımdır.

Ben çok etkilendim, :oha::KK9::eek::rolleyes: tabiki fotoğraflar gerçekse.
IMG_9915.webp
Kadın 63 yaşında.
IMG_9909.webp
kadın 62 yaşında
IMG_9910.webp
Kadın 64 yaşında

64 yaşta ki kadın 30 larda görünüyorsa, ben kesin 18 yaşıma geri dönerim :-)

Op. Dr. MEHMET CÖMERT
Eki Görüntüle 3618712
BİYOGRAFİ
1988 yılında İzmir'de doğdum. Lise eğitimimi İstanbul Lisesi'nde tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmemle tıp hayatım başladı.
Tıp eğitimim sırasında Almanya, Brezilya ve Polonya'da çeşitli cerrahi kliniklerde staj yaptım. Macaristan Debrecen'de ERASMUS programı ile bilgi ve tecrübemi arttırdım. Üniversite eğitimimin son dönemini Berlin Unfallkrankenhaus'ta Dr. Bernd Hartman ve Dr. Andreas Eisenschenk ile Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Kliniği ve Mikrocerrahi ile El Cerrahisi Kliniği'nde çalışarak geçirdim. Girdiğim Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) sonucunda Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı'nda uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım.
Türkiye'nin önde gelen Plastik Cerrahi hocaları Prof Dr. Mehmet Bayramiçli, Prof Dr. Özhan Çelebiler, Prof Dr. Erdem Tezel ve Doç Dr. Bülent Saçak, Doç Dr. Nihal Durmuş Kocaaslan, Doç Dr. Zeynep Deniz Akdeniz ve Doç Dr. Melekber Çavuş Özkan'dan aldığım cerrahi ve akademik eğitim sayesinde Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi uzmanı olmaya hak kazandım.
Uzmanlık eğitimim sırasında Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği Bursu'nun desteğiyle Tayvan ve Japonya'yı ziyaret etme fırsatı buldum. Dr. Takumi Yamamoto ile lenfödem cerrahisi, süper mikrocerrahi ve kompleks defektlerin rekonstrüksiyonu alanlarında çalıştım. Dr. Tomoyuki Yano ve Dr. Hidehiko Yoshimatsu ile lenfödem cerrahisi, süper mikrocerrahi ve kanser sonrası meme rekonstrüksiyonu alanlarında çalışma şansım oldu. Yine bu dönemde Hung Chi Chen ile ileri mikrocerrahi fellowship eğitimimi tamamlayarak kompleks baş ve boyun defektlerinin rekonstrüksiyonu konusunda deneyimimi arttırdım.
Yüz gençleştirme operasyonları, periorbital estetik, ortognatik ve yüz kemik şekillendirme operasyonları, estetik ve rekonstrüktif meme operasyonları, rekonstrüktif mikrocerrahi başlıca ilgi alanlarımdır.

Ben çok etkilendim, :oha::KK9::eek::rolleyes: tabiki fotoğraflar gerçekse.
Eki Görüntüle 3618715 Kadın 63 yaşında.
Eki Görüntüle 3618716 kadın 62 yaşında
Eki Görüntüle 3618718 Kadın 64 yaşında

64 yaşta ki kadın 30 larda görünüyorsa, ben kesin 18 yaşıma geri dönerim :-)
Sonuc super ama tabiki dedigin gibi gercekse

Op. Dr. SÖNER KARAALİ
IMG_9931.webp

• Op. Dr. Soner Karaali, Dünya Estetik ve Plastik Cerrahi Cemiyeti (ISAPS); Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği (TPRCD); Acil El Cerrahisi ve Mikrocerrah Derneği (ACELEMDER), Rekonstrüktif Mikrocerrah Derneği (RMCD), Türk Tabipler Birliği (TTB) üyesidir.
1990 doğumlu ve böyle başarı. 👍 Çok fazla derin plan yüz germe yapıyor.
Fotoğraflarda oynana var ama ne derece bilmiyorum, belki sadece ışıkla oynamışlardır
IMG_9928.webp
IMG_9929.webp
IMG_9926.webp
IMG_9927.webp
IMG_9921.webp
IMG_9922.webp
IMG_9919.webp
IMG_9920.webp
IMG_9917.webp
IMG_9918.webp
IMG_9925.webp
IMG_9924.webp

Yüzlerce fotoğraf var, sayfasını ziyaret etmeye değer bence.

Murat Topalan var listemde, fakat yaptığı gibi bir çalışma bulamadım.
Yüz nakli yaptığını biliyorum ama gereniyle alakalı hiç bir örnek bulamadım.

Şimdilik bu kadar, bir sonraki adım, bu doktorlar hakkında ne tür şikayetler var.

Prof. Dr. Süleyman TAŞ​

IMG_9933.webp

Süleyman TAŞ, 50’den fazla Uluslararası Bilimsel Yayını bulunmaktadır, 5+ Canlı Cerrahi Rinoplasti Kursu düzenlemiştir, yazdığı “Klinik Rinoplasti: Modern Cerrahi Tekniklere Algoritmik Yaklaşım” kitabı ile okurlara, deneyimi ne olursa olsun, en iyi rinoplasti uygulamasında ustalaşmalarını sağlamaktadır. Dr. TAŞ Yüz Plastik Cerrahisi ve Mikrocerrahi hakkında 2 Kitap Bölümü yazdı, 5+ En İyi Plastik Cerrah Ödülü kazandı, Total Yüz Rekonstrüksiyonu, Kol Replantasyonu, Ayak Replantasyonu gibi ileri mikrocerrahi deneyimi gerektiren imkansız ameliyatlar ile basında sık sık yer aldı ve 100’den fazla kongreye konuşmacı ve öğretim üyesi olarak davet edilmiş, çok sayıda patentli enstrümanı, Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Avrupa ve Türkiye Kurul Sertifikasyonuna sahiptir.

IMG_9932.webp

Sizce bu doktor neden bu kadar popüler? Mesela bu fotoğrafa bakılırsa, bana göre bu kadına uygun şekil değil. 🤔 Bilmiyorum, belki yüzü daha çok yeni olduğu için böyle görünüyor. Ayrica çok fazla şikayet var ve yinede adam çok popüler. Bilemedim, arasam mı, aramasam mı. 🧐

Back
X