- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Harbifitness
Ya buraya sadece
ctlmbk
üyesinin fotolarını merak ettim,bakabilirmiyim diye yazdım nerelere gelmiş konu.. Benim üzerimden devam ediyor çok ayıp!
Evet
Harbifitness
bana özel mesaj yazmışsın,cevap yazamadım çünkü her daim hem özelden hem forumda cevap vermeye vaktim olmuyor. Çok fazla özel mesaj alıyorum,hepsine birden cevap veremiyorum.
Vücut ile ilgili estetik ameliyatlar oldum ben,bunlarla ilgili fotolarım var. Meme estetiği ve vücut estetiği bölümünde yorumları yazıları olmayan,bu ameliyatları düşündüğüne dair araştırmaları olmayan,fotoları olmayan üyeleri hemen öyle izlmeye alamıyorum mâlum özel fotolar bunlar. Sizin fotonuz yok sanırım?!
ctlmbk
arkadalımız albümünü açtı bana,bende ona açtım. Şimdi çıkarttık izlemeden zaten,çünkü benim fotolarım onun ilgisi alanında değil. Haa olursa tabi yardımcı olmak içinde yeniden eklerim ..

Evet

Vücut ile ilgili estetik ameliyatlar oldum ben,bunlarla ilgili fotolarım var. Meme estetiği ve vücut estetiği bölümünde yorumları yazıları olmayan,bu ameliyatları düşündüğüne dair araştırmaları olmayan,fotoları olmayan üyeleri hemen öyle izlmeye alamıyorum mâlum özel fotolar bunlar. Sizin fotonuz yok sanırım?!