C
ChAneL81
canım niye üstüne alınıp çıkış yaptığını anlayamadım..niye herşeyden nem kapıyorsun..özelden konuşulanlar zaten buraya yazılmıyor..hepsi süreçlerle alakalı birazda geyik yapılarak yazılan msj.lar..lütfen biraz pozitif bakmaya çalış olaylara..inan bu senin için ve bizim için daha iyi olur..inan ben öyle öyle yapıyorum..ayrıca şunuda belirteyim,
Jelesec
burda kıdemli ve tecrübeli bir üye olduğu için iki sene önceden başının etini yemeye başlamıştım(endoyla alakalı) oda bana her seferinde yok hayko olun,yok uzaylı olun diye hep fırçaladı..aramızda ozamandan kalma geyik muhabbeti var yani..bende şimdi ona takılıyorum(yukarıdaki msj.da yazdığım gibi)
Jelesec
her nekadar bu ameliyatı olma desede üstümde hakkı çoktur..ben burdan onun sayesinde endo olmuş üyelerle tanıştım..jeloda benim sonucumu beyenip kendiside yaptırmak istediği için,muhabbetimiz bu anlamda devam ediyor..neyse uzatmanın anlamı yok..açıklama gereği duydum sadece..her yazılanı üstüne alınma lütfen..psikolojini düzeltmeye çalış,başka şeylerle meşgul ol,hatta k.k.dan bir süre uzaklaş..çünkü sana zarar veriyor anladığım kadarıyla..burayı dünya çapında herkes okuyor..bu didişmeler gerçekten bana çok basitlik geliyor..bu konuşma tarzı hiç uslubum deyildir benim kusuruma bakmayın..
Ayrıca faydalanman adına endoyla alakalı ne sormak istersen ben ve diyer arkadaşlar bilgi veririz..soru sorulursa cevap verilir mutlaka..sorulmazsa kendi çapımızda devam ederiz..bazen bilgi kirliliği oluyor ama oda işin eylencesi..
Yalnız şunu altını çize çize söylüyorum endo olucak kişilerin sende dahil çok sağlam bir psikolojisi olması lazım..yüz ortada saklanamayan bir bölge,ve iyileşme süreci uzun..çok ama çooookk dayanıklı olması lazım kişinin..sonra çok dr.unda başının eti yenir..insan kendinide yer bitirir..ama süreç uzun sürsede geçiyor..
Not:ben bu msj.ımın burda kalmasını istemiyorum..chanel arkadaşımızda okuyunca sildirebiliyormuyuz acaba..ceza almaya razıyım..gereksiz bir muhabbetti çünkü..jelo bu konuda yardımcı olurmusun..nasıl sildirilir bilmiyorum