- 27 Ocak 2015
- 766
- 867
- 103
- Konu Sahibi Harbifitness
Her türlü yandan önden alttan üstten çekip yolladım sana jelom :))arkadaşım akademik bilgide olur geyikte arada, herkes o zaman daha keyif alıyor hahhah sen kahkaha at yeter geyik olur zaten
ya resimlerde olabilir ama en son resimlerde hepimiz süperdik be çok güzel çıkmıştık ya deniz havası ya başka bişey bilemem@PEGANUM da sende canlı süpersiniz o olayda bence senin dediğin gibi fazla çekiyordur ondan resimlerde gözler şehla çıkıyordur
sardunyam16 ben sen öyle değince yatarken resim uyanıkken resim sürekli çek at bakacam dedim hahhahah yok onda resimlerde sorun yok kuzum darısı başıma dua ediin bu arada hala dudak kenarlarında ki çizgiler için ne olur araştırıyorum dr de yazdı ama kesmedi cevap benii
![]()
Ama ben hala senden emin deyilim :))korkuyorum olmasanmı endo acaba :))veya olduğundada seni dr.dan ve telefondan ,aynalardan uzak tutmak lazım..
Ya sen hala çizgilerdemisin..Allah seni:))uzak dur o malum kişiden..dün bütün gün kendi kendime gülmenin her çeşidini yaptım neremde ne çizgisi çıkıyo diye:))