Doğuma Hazırlık Derin rana' ya uyan isimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kızlar:
DEREN DOĞA
Nil DOĞA
DOĞA ELA
GÜLİN ELA
DEREN MAYA
SELİN AYDA

Derine ve Ranaya ikisinide uysun istiyorum.kız erkek farketmez seneye inşallah planlıyorum.

Son düzenleme:
derin rana güzel bir isim

kız olursa deren sena - defne ela - deniz hüma

kerim ruhi - duhan reha - deniz ata

duhan ne demek.ruhi ve rehaya pek sıcak bakamadım.derin rana kızımın ismi çok teşekkürler ilgine

Kız için:
Berin Esra
Şirin Ayça
Devin Rabia
Pelin Suna

Erkek için:
Devin Taha
Yasin Baha
Engin Bora

(Devin üniseks bir isim)

duhan kuran da geçen bir surenin adı diye biliyorum. bir tanıdığımın oğlunun adı duhan bartu o söylemişti.

güzel miş anlamı.devin de güzel ne demek.taha ailede var.devinin yanına başka ne olabilir

DEVıN Türkiye'de en çok kullanılan 2052. isim (... 2050. deham, 2051. dengir, 2052. devin, 2053. neval, 2054. didar, ...). Ülkemizde yaklaşık her 29,448 kişiden birinin adı DEVıN ve ismin yaygınlık oranı binde 0.03.

DEVıN adının yaygınlık oranının Türkiye'nin resmi nüfus sayımı sonuçları ve günlük ortalama nüfus artış hızına orantılarsak ülkemizde 15-04-2010 10:22 itibariyle yaklaşık 2,199 kişinin isminin DEVıN olduğu ve DEVıN isimli kişi sayısının her yıl ortalama 36 kişi arttığı tahmini yapılabilir.

DEVıN adının Amerika Birleşik Devletindeki yaygınlık oranı ise bir milyonda 64.08 civarında ve bu hesaba göre ABD'de yaklaşık 19,809 DEVıN yaşadığı tahmin edilebilir. ABD'nin nüfus istatistikleri dikkate alındığında Amerikada DEVıN sayısı her yıl 168 kişi artıyor.

DEVıN Türkiye'nin en yaygın 2052. ismiyken, Amerika Birleşik Devletinde en yaygın 2052. ad ise Kendra ismi. DEVıN adının yakın kullanım oranına sahip diğer Amerikalı isim kardeşleri arasında 2050. Marybeth 2051. Jeannie 2052. Kendra 2053. Jenifer 2054. Sergey isimleri de sayılabilir. "ısmiDidikle.com'dan alınmıştır" yazılarak ile bu ilginç, doğru ama gayet de gereksiz bilgi serbestçe dağıtılabilir ve kopyalanabilir.
SON HARFLERı DEVıN ıLE UYUMLU ıSıMLER:

Son 4 harfine (evin) göre devin ile Uyumlu ısimler :
nevin sevin şevin

Son 3 harfine (vin) göre devin ile Uyumlu ısimler :
elvin

Son 2 harfine (in) göre devin ile Uyumlu ısimler :
metin engin ersin aylin yasin çetin selin pelin şahin tülin tekin ergin şirin elçin güzin mümin afşin ayşin sezin erkin fatin gülin ilkin ayçin derin helin narin ramin semin ercin berin serin alpin mübin rejin suzin aydin dalin ezgin yelin

BAŞ HARFLERı DEVıN ıLE UYUMLU ıSıMLER:

ılk 4 harfine (devi) göre DEVıN ile Uyumlu ısimler :

ılk 3 harfine (dev) göre DEVıN ile Uyumlu ısimler :
devrim devran

ılk 2 harfine (de) göre DEVıN ile Uyumlu ısimler :
deniz derya demet denizhan demir defne derviş deren demirkan demirhan derin deha delal demirali değer deham dengir

HEM BAŞ HEM SON HARFLERı DEVıN ıLE UYUMLU ıSıMLER:

'de' ile başlayıp 'in' ile Biten ısimler :
derin

'd' ile başlayıp 'n' ile Biten ısimler :
doğan dursun duran denizhan deren demirkan devran dilan doğukan demirhan dilcan dilhan düzgün dalin dilivan diren doğhan durcan duyguhan dilbirin dövran
bende ismimle uyumlu olduğu için devin ismini istemiştim kızım için ama eşim istmedi :)

kaynak
http://www.ismididikle.com/isim_2221_devin.htm

derin rana' ya en uyumlu ben Duhan Taha ismini buldum... ikisi de sure ismi ama Duhan, duman demek.... yani anlamı da önemli tabi.... Devin Taha da olabilir.... hayırlısı olsun....

devin hoşuma gitti valla taha ailede var ben DOĞA isminede bayılıyorum doğayı çokseven bir aileyiz
ÇOK SAĞOL MYLıNEsüprizzzzz

Kız olursa Devin in yanına Elya nasıl ben Elya ismini beğeniyorum anlamı emin değilim ama Cennet bahçesindeki gül diye biliyorum yada Erva ismide olabilir.CADIARZU

Devin Ayda
Devin Arya
Devin Su
Yada her fikre açığım mesela NİL ELA SİM isimlerinide beğeniyorum erkek ismi hiç düşünmedim

Back
X