Derinden beri ağlıyorum.

Nazlican333

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
480
183
628
Beş yaşında bir kızım var. Hergun ben arabayla onu krese bırakıp sonra tekrar alıyorum. Dün araba esimdeydi. Ben de donuste kızı sen alır mısın dedim. Kızımın okuluyla benim iş yetim yürüme mesafesinde. Bana hiçbir şekilde geri dönmedi. Bu arada sarjimda bitti. Ben iş yerinden çıktıktan yarım saat sonra aramaya başlamış beni.sizi alayim diye tabi telefon kapalı. Kızın okulundan da bir sürü şey verdiler yıkamak için. Elimde onca posetle zor bela eve gittim. Tam kapıdan girdim esimde peşinden girdi siritarak. İnsan bizi de alır dedim. Ben sizi aradım dedi. Ben de bırak git ya aramadim dedim. Bu da sinirlendi salak aradım ya bide bana tavır yapıyorsun diye bağırdı. Şimdi de kendini haklı gorup tavır yapıyor.Çok üzüldüm. İnsan bir gelip özür diler ama yok.haklı o.

Haklı tabi ama salak demesini gerektirmez uzatılcak biley yok kendi haline bırak gelir

Haklı mi neresi haklı acaba ben giremedim de. Bana bir cevap yazsaydi ben çocuğu almadan eve giderdim. Cevap yazmadığı ve beni iş çıkışımdan yarım saat sonra aradığı için mi haklı acaba

Gün boyu neden cevap vermemiş.
Sizin işten çıkış saatinizi bilmiyor muda yarım saat sonra arıyor
Vs bissürü şey denebilir ama erkektir de geç
arabayı verirken söyleyin bundan sonra kızı da sen al diye
Ben salak demesine ayrıca takıldım sanırım yaptığının farkında cazgırlık yapıp suç bastırmaya çalışıyor

Evlilikte olur böyle seylerde salak ne alakaa. Gzl gzl konusabilir. Uzatmayin ama ilk adimida o atsin bide siritmis bende sinirlenirdim.araba kimdeyse cocugu o alsin bundan sonra.

Mesaj mı attınız bilmiyorum ama açmadığında yada ceevap vermesiğinde ısrarla arasaydınız. Şarj bitti madem işten çıkmadan hiç mi yanınızda iş arkadaşınız yok ondan rica edip arasaydınız. Sizdede suç var eşinizdede. O yüzden uzatmanın anlamı yok.

Bunlara agladiginiza göre Allah vermesin de ciddi bir sorununuz yok demektir buna şükredin bence. ..ha ama salak lafı bence en takilincak konu genelde eşiniz haklı ama bu bir hakaret ve affı zor bence. ..

Sıkmayın canınızı. Dalmıştır bir şeylere unutmuştur sizi.
Bunların koca ağızlarına koli bandı çekmek lazım.
Birde haklıymış gibi gerinip dururlar
Ben bunlara boş yere öküzler demiyorum ki
Gülümse lütfen ağlama

salak demese iyiymiş.. onun dışında bu kadar ağlanacak ne var .. iletişim sorunu olmuş altı üstü..

salak lafı dışında ikiniz de eşit derecede haksızsınız.

buna bu kadar ağlamayın bence.

Tanıdığım bir çift kadın işten 7 de çıkıyor. Kocası 5 ye. Kızları kreşe gidiyor. Koca erkenden eve gelip PC de oyun oynar, karısı çocuğu alıp gelene kadar. Daha ne diyelim. İşlerine öyle geliyor.

Salak demesi çok çirkin ama adam aramış hakkını yemeyelim. Ben suna takıldım; niye seni o halde görünce siritiyor?

Her evde her aile de sorunlar var bizler ufak tefek seyleri cok büyütuyoruz size salak demis asıl kendisi salak diyip gülüp gecin bende artk öyle yapıyorm normlde herseyi cok ince ayrintisina kadar takan biriyim ama artik bosvermeye basladm yoksa kendimi hasta edicm sizde öyle yapin

Şarjınız bitiyordu madem,bir mesaj daha atsaydınız şarjım bitiyor diye,hadi onu yapamadan şarjınız bitti diyelim,çıkarken arasaydınız,işyeri telefonundan yada arkadaşınızın telefonundan,geliyormusun ben mi gideyim,ne yapalım diye.
Her ne olursa olsun eşinizin kullandığı tabir hoş değil tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…