- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
Beş yaşında bir kızım var. Hergun ben arabayla onu krese bırakıp sonra tekrar alıyorum. Dün araba esimdeydi. Ben de donuste kızı sen alır mısın dedim. Kızımın okuluyla benim iş yetim yürüme mesafesinde. Bana hiçbir şekilde geri dönmedi. Bu arada sarjimda bitti. Ben iş yerinden çıktıktan yarım saat sonra aramaya başlamış beni.sizi alayim diye tabi telefon kapalı. Kızın okulundan da bir sürü şey verdiler yıkamak için. Elimde onca posetle zor bela eve gittim. Tam kapıdan girdim esimde peşinden girdi siritarak. İnsan bizi de alır dedim. Ben sizi aradım dedi. Ben de bırak git ya aramadim dedim. Bu da sinirlendi salak aradım ya bide bana tavır yapıyorsun diye bağırdı. Şimdi de kendini haklı gorup tavır yapıyor.Çok üzüldüm. İnsan bir gelip özür diler ama yok.haklı o.
Salak demesi çok çirkin ama adam aramış hakkını yemeyelim. Ben suna takıldım; niye seni o halde görünce siritiyor?Beş yaşında bir kızım var. Hergun ben arabayla onu krese bırakıp sonra tekrar alıyorum. Dün araba esimdeydi. Ben de donuste kızı sen alır mısın dedim. Kızımın okuluyla benim iş yetim yürüme mesafesinde. Bana hiçbir şekilde geri dönmedi. Bu arada sarjimda bitti. Ben iş yerinden çıktıktan yarım saat sonra aramaya başlamış beni.sizi alayim diye tabi telefon kapalı. Kızın okulundan da bir sürü şey verdiler yıkamak için. Elimde onca posetle zor bela eve gittim. Tam kapıdan girdim esimde peşinden girdi siritarak. İnsan bizi de alır dedim. Ben sizi aradım dedi. Ben de bırak git ya aramadim dedim. Bu da sinirlendi salak aradım ya bide bana tavır yapıyorsun diye bağırdı. Şimdi de kendini haklı gorup tavır yapıyor.Çok üzüldüm. İnsan bir gelip özür diler ama yok.haklı o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?