Derinden etkilendim

oansorma

sorma ne haldeyim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
80
23
3
Basit bir konu belkide, belkide degil ama size az once duydugum ve beni derinden etkileyen uzen hatta gozlerimi dolduran birseyi anlatmak istiyorum
Dun anneanne ve dedeme ziyarete gittik nisanlimla .. hersey sorunsuz ve normal gecti
Bugunde annem ve babam ugradilar onlara.. anneannem anneme demis ki " oansorma nisanlisini cok seviyor, gozlerinin icine bakiyor, cok asik ona" sadece bu annemde devam etmemis evet demis sadece ... duyunca bogazim dugumlendi neden bilmiyorum, belkide iyi birsey bu anneme gore iyi birseymis ama neden beni uzdu
neden birbirlerini cok seviyorlar degilde, oansorma cok seviyor dedi ...

Neden anneannenize sormuyorsunuz?
Telefon edin. Anneanne nasıl buldun nişanlımı, sence beni seviyor mu ne dersin deyin.

ilk defa gitmiyoruz en az 15 olmustur gittigimiz yeni bilmiyor yani bizi, ilk defa degil ki.. nisanlim icin cok iyi sana bakar kimseye muhtac etmez delikanli vs derler hep nebileyim

bilmiyorum neden kotu hissettim ama bu nisanlimla iliskimi kotu etkileyecek biliyorum

Neden nişanlınızın sizi sevdiğini anneannenizin onaylamasını bekliyorsunuz ki?
Siz sevdiğini hissediyorsanız kimsenin onaylamasına gerek yok.

Oansorma arkadaşım, nisanlinla mutluysan, ona guveniyorsan neden dert ediyorsun bunu. Keyfini çıkar iste, evet deliler gibi seviyorum de. :)

Neden nişanlınızın sizi sevdiğini anneannenizin onaylamasını bekliyorsunuz ki?
Siz sevdiğini hissediyorsanız kimsenin onaylamasına gerek yok.

haklisin
aslinda ne hissettigimi bilmiyorum su an yani niye kirildim niye kotu hissettim tam cozemiyorum
demek ki herkes benim cok sevdigimi dusunuyor, utanilacak birsey degil sevmek ama insanlarin boyle gozlemliyor olmasi kotu hissettirdi

Sevmek...agsalayici bir durum degil....
iki kisiden her zaman biri daha cok sever
ve bu sen isen uzulme
duygularin daha diri demektir
Daha yasam dolu

Bence her ilişkide bir taraf daha ilgili oluyor, sizin ilişkinizde de bu sen olabilirsin ?

Herkes sevgisini ilgisini aynı şekilde göstermez?

Şahsen ama ben bir ilişkide ilgili olan taraf olamam, yani eninde sonunda biter sürdüremem, sende böyleysen bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…