- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.973
- 798
Anneannen oansorma çok aşık ama nişanlısı aşık değil deseydi ayrilacak miydin
Söylenen şeylerin ne kadar etkisinde kalıp, derinden etkileniyorsun.
Ben de farklı bir konu beklemiştim..
İnsanların her dediğinden bu kadar etkilenirsen yarın evlendikten sonra olacak sorunlara karşı milletin aklıyla hareket edersin.
Evet işte sen üzülmek için 10. kişiyi arıyorsun. Yani 10. kişi iyi dese 11. ye fikir sormak istersin.malesef bu huyumu sevmesemde degistiremiyorum.. hep boyleyim
9 kisi iyi desin mesela hehangi birseyime 10cusu kotu dese uzuluyorum mutsuz oluyorum .. zor
Basit bir konu belkide, belkide degil ama size az once duydugum ve beni derinden etkileyen uzen hatta gozlerimi dolduran birseyi anlatmak istiyorum
Dun anneanne ve dedeme ziyarete gittik nisanlimla .. hersey sorunsuz ve normal gecti
Bugunde annem ve babam ugradilar onlara.. anneannem anneme demis ki " oansorma nisanlisini cok seviyor, gozlerinin icine bakiyor, cok asik ona" sadece bu annemde devam etmemis evet demis sadece ... duyunca bogazim dugumlendi neden bilmiyorum, belkide iyi birsey bu anneme gore iyi birseymis ama neden beni uzdu
neden birbirlerini cok seviyorlar degilde, oansorma cok seviyor dedi ...
hayir tabiki
anneannemin beni nekadar sevip sevmedigini anlamasinin imkani yok bence
Bak ben burdan seziyorum, öyle hissediyorum, içime doğuyor
Bu nişanlın var ya
Seni çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk seviyor
Seni prensesler gibi yaşatacak
Basit bir konu belkide, belkide degil ama size az once duydugum ve beni derinden etkileyen uzen hatta gozlerimi dolduran birseyi anlatmak istiyorum
Dun anneanne ve dedeme ziyarete gittik nisanlimla .. hersey sorunsuz ve normal gecti
Bugunde annem ve babam ugradilar onlara.. anneannem anneme demis ki " oansorma nisanlisini cok seviyor, gozlerinin icine bakiyor, cok asik ona" sadece bu annemde devam etmemis evet demis sadece ... duyunca bogazim dugumlendi neden bilmiyorum, belkide iyi birsey bu anneme gore iyi birseymis ama neden beni uzdu
neden birbirlerini cok seviyorlar degilde, oansorma cok seviyor dedi ...
Oooo, bu kadar küçük, masum bir görüşten sizin ilişkiniz etkilenecekse....bilmiyorum neden kotu hissettim ama bu nisanlimla iliskimi kotu etkileyecek biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?