Derinden etkilendim

Söylenen şeylerin ne kadar etkisinde kalıp, derinden etkileniyorsun.
Ben de farklı bir konu beklemiştim..
İnsanların her dediğinden bu kadar etkilenirsen yarın evlendikten sonra olacak sorunlara karşı milletin aklıyla hareket edersin.

malesef bu huyumu sevmesemde degistiremiyorum.. hep boyleyim
9 kisi iyi desin mesela hehangi birseyime 10cusu kotu dese uzuluyorum mutsuz oluyorum .. zor

annanen senı tanıyor ya ondan cok sevdıgını soylemıstır aslında mululuk soylemı

malesef bu huyumu sevmesemde degistiremiyorum.. hep boyleyim
9 kisi iyi desin mesela hehangi birseyime 10cusu kotu dese uzuluyorum mutsuz oluyorum .. zor
Evet işte sen üzülmek için 10. kişiyi arıyorsun. Yani 10. kişi iyi dese 11. ye fikir sormak istersin.
Bu da kendine olan güvensizliğinden geliyor gibi.

ananen seni hiç öyle görmediyse ondan demiştir, güzelim neye takılıyon böyle ya...

Bak ben burdan seziyorum, öyle hissediyorum, içime doğuyor
Bu nişanlın var ya

Seni çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk seviyor
Seni prensesler gibi yaşatacak

Bence de çok seviyor yoksa anneannesi oansorma çok aşık deyince kendinden soğuyabilecek kıza her erkek katlanmaz. Baya baya seviyor yani.

burda senın etkılenme sebebın sanırım senınde oyle dusunuyor olman.....yanı aslında ınkar edıyorsun belkı ama ıcerde bır yerlerde suphelerın varsa boyle sozler ssenıı elbettekı uzuyordur...yoksa takılcak bırsey degıl kı....

Okuyunca güldüm istemsiz kusuruma bakmayın.
Yani ne var bunda bilemedim.

Nişanlın orda sen gibi rahat olup gösterememiştir kendini. Hem ananede kötü bir şey yok ki; kadının torunu snesin ay maşallah çok seviyor der gibi söylemiş bence..

sagolun kizlar cok iyi niyetlisiniz yorumlariniz cok iyi geldi beni biraz kendime getirdi niye bu derece etkiledi beni bilmiyorum psikolojik sorunlarim var galiba :)

bilmiyorum neden kotu hissettim ama bu nisanlimla iliskimi kotu etkileyecek biliyorum
Oooo, bu kadar küçük, masum bir görüşten sizin ilişkiniz etkilenecekse....

Kadın nişanlınızı daha tanımaz etmez doğru düzgün, mimiklerini, bakışlarını okuyamaz; ya da belki sizi önemsediği için sadece sizi gözlemlemiş olamaz mı? Lüzumsuz şeylere niye canınızı sıkıyorsunuz?

Son düzenleme:
Yani evirdim çevirdim...
Yine anlayamadım.

İlişkiniz bundan etkilenecekse nasıl sağlıklı bir evlilik yapacaksınız?

Cunku kadinin torunu sizsiniz. En ufak hareketinizden anlam çıkaracak yakinliga sahip. Elalemin adamini nerden bilsin kadin.

İki insanın birbirini eşit derecede sevmesinin mümkün olmadığını düşünenlerdenim. Daha çok seven taraf olmak, karşımdaki bunu suistimal etmediği sürece beni üzmez. Ayrıca erkeklerin sevgilerini belli etmesi çok daha zordur. Daha çok seven taraf olması da mümkün.

Her iki olasılık da üzülmenize değecek kadar büyük bir sıkıntı değil. İlişkiniz evlilikle sonuçlanırsa daha neler neler yaşanacak. Beni tanıyan biri aşık olduğum insanı ne kadar sevdiğimi hareketlerimden anlasa ben bilakis mutlu olurum, demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum diye düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…