DERİNİN anneside rejimde

öp tabiii bnm yerime de öpppppppp:54:
ne güzel yaaa aile gibi olduk burada bebişlere teyze olduk:9:

afiyet olsun, yarasın kuzuma maşallah :nazar:
yediklerimi de topiğime yazdım şekerim beklerim:8:

kesınlıkle ne guzel bole bı bag kurmak bende cok mutlu oldum:16::16: bugunku menummmm
sabahhh
mantarlı yumurta,yogurt,3 zeytın,az domates ve 1 fıncan yesıl cay
öğle menum
cnm patates cekıyo haslama bılmıorum daha karar vermedım...:56:

kesınlıkle ne guzel bole bı bag kurmak bende cok mutlu oldum:16::16: bugunku menummmm
sabahhh
mantarlı yumurta,yogurt,3 zeytın,az domates ve 1 fıncan yesıl cay
öğle menum
cnm patates cekıyo haslama bılmıorum daha karar vermedım...:56:
tatlım sabah cok protein ağırlıklı olmamış mı? mantar+yumurta+yoğurt
bi de patates haşlamak istiyorsan küçük bir tüyo
2 orta boy patates haşlaması yanında yogurt ve salatayla (en fazla 1 tatlı kaşığı yağla) süper bir öğün olur

tatlım sabah cok protein ağırlıklı olmamış mı? mantar+yumurta+yoğurt
bi de patates haşlamak istiyorsan küçük bir tüyo
2 orta boy patates haşlaması yanında yogurt ve salatayla (en fazla 1 tatlı kaşığı yağla) süper bir öğün olur

evet ama napimm sevıyorummm bunları tuketmeyı :))):56:

mrb gunluk hemen dıger yedıklerımı yazımm

sabahkını yazmısdım saten
öğlen:tonbalıklı salata ve su
aksam:4 yemek kasıgı bezelye,2adet patates haslama,ve yogurtlu kırmızı bıber(kızartma değil) kendı suyunda haslama
yemekden sonra 3adet form bıskuvı,2 ıncır,1 ıssırık gofret,2 adet ceviz :37::37:
bıraz kacırdım ıpın ucunu sankım ama hepsıını bı anda yemedım bellı aralıklarla ama tadımlık yemesem sonra daha fena saldırıcakdım kesın:)))):27:
fikirlerinizi bekliyorum kızlar bugunku menum hakkında ozellikle lilycim sende:18:

mrb gunluk hemen dıger yedıklerımı yazımm

sabahkını yazmısdım saten
öğlen:tonbalıklı salata ve su
aksam:4 yemek kasıgı bezelye,2adet patates haslama,ve yogurtlu kırmızı bıber(kızartma değil) kendı suyunda haslama
yemekden sonra 3adet form bıskuvı,2 ıncır,1 ıssırık gofret,2 adet ceviz :37::37:
bıraz kacırdım ıpın ucunu sankım ama hepsıını bı anda yemedım bellı aralıklarla ama tadımlık yemesem sonra daha fena saldırıcakdım kesın:)))):27:
fikirlerinizi bekliyorum kızlar bugunku menum hakkında ozellikle lilycim sende:18:
ayyy teşekkür ederim beni yorum yapmaya layık gördüğün için:17:hem de özel istekle... seve seve
öğlen harika akşam da ekmek yerine patates o da güzel
diğerleri de olur o kadarcık zamanla dengelersin ilk günden diyet moduna girip de kendini kasmaya ve o psikolojiyle yıpranmaya gerek yok
afiyet olsun cnm

gunaydn gunluk ben dun yaramazlık yaptım kendıme kızdm.ama napım dayanamdm.dun aksam yemegınden sonra tonbalgı yedm.2dılım ekmekle ve 1bardk.diyet sut ıctm.sonra yaptgmın farkına vardm.hemen 1mil leslie yaptm.ve yattm.bugun daha dıkkat edcem.dunkunun acısını cıkarcm.

gunaydn gunluk ben dun yaramazlık yaptım kendıme kızdm.ama napım dayanamdm.dun aksam yemegınden sonra tonbalgı yedm.2dılım ekmekle ve 1bardk.diyet sut ıctm.sonra yaptgmın farkına vardm.hemen 1mil leslie yaptm.ve yattm.bugun daha dıkkat edcem.dunkunun acısını cıkarcm.
hmm:20: olsun halledersin
zamanla kendine güzel bir düzen oturtacağını düşünüyorum
biz burdayız hep destekçiniz unutma
sevgiler
:3:

hmm:20: olsun halledersin
zamanla kendine güzel bir düzen oturtacağını düşünüyorum
biz burdayız hep destekçiniz unutma
sevgiler
:3:
saol cnm ins kurtlcz beraber kılocuklardan.yarnda buyuk gun bakalm nolck dunku fırem olmasaydı baya umutluydum ama ıste merakla beklym sonucu

Gunaydın gunluk oncelıkle dunku yedıklerımı hemen yazım
dun kahvaltı yapamadım melegım yuzunden onun yerıne bı nevı ogle yemegı yedım
tonbalık salata
aksam ustu 4 gıbı kepeklı yogurtlu makarna ve 2adet patates haslaması
aksam tavuk gogsu ve 1 adet patates haslaması ve yarım gofret

bugun uyandım hemen leslie yaptım bıtırdım sımdıde yesıl cayımı ıcıcem..
hemen tartıldımmm tabiiii ve............
500gr vermısımmmmmmmm dostlar 58.1:46::46::46: oldum hafta sonu tahmınımce 57 duserım eger ırademı bozmazsam :34::56:

Gunaydın gunluk oncelıkle dunku yedıklerımı hemen yazım
dun kahvaltı yapamadım melegım yuzunden onun yerıne bı nevı ogle yemegı yedım
tonbalık salata
aksam ustu 4 gıbı kepeklı yogurtlu makarna ve 2adet patates haslaması
aksam tavuk gogsu ve 1 adet patates haslaması ve yarım gofret

bugun uyandım hemen leslie yaptım bıtırdım sımdıde yesıl cayımı ıcıcem..
hemen tartıldımmm tabiiii ve............
500gr vermısımmmmmmmm dostlar 58.1:46::46::46: oldum hafta sonu tahmınımce 57 duserım eger ırademı bozmazsam :34::56:

maşallah maşallah:nazar:
tebrikler:46:

Ay cnm fıre vermyomusun.valla dayanamıyorum.
vermez miyim? ilk 2 gün hiç diyette gibi değildim kızların motivasyonuyla bıraktım sağ olsunlar
tatlılar, çikolatalar havada uçtu bayram ertesi...
bi de geçen gün bisküvili pasta yedim ama günlük beslenmem normaldi o yuzden vücut tolere edebildi
o yüzden yavaş yavaş alışacaksın cnm çok sıkma kendini moralini de bozma herşey çok güzel olacak inşallah
:16:

mrb gunluk az once cok sasırdıgım bısı oldu az once tartılım dedım ve dunden bu yana tam 1kılo vermıs oldugumu gordum ve sok oldum oysakı dun 5guluk dıyetın ardından tartılmısdım ve 500gr vermısdım bu nasıl oldu anlamadım ya odem vardı gttı hala saskınım suan ıtıbarıyle 57.6yım cokkkkkkkkkk mutluyummmm:52::52:sımdı dun yaptıklarımı yazım sız karar verın ıstersenız
dun yazmısdım uyandım leslie yaptım ve 1 kupa yesıl cayımı ıctım
daha sonra klasık mantarlı peynırlı vs kahvaltımı yaptım
sonra oglegın kuafore gıdınce kaldı yemek yemedım bende 1 bardak lıght sut ıcdım
aksam geldıgımde babam patates kızartmıs 2dılım ekmekle onu yedım cok acdım cunku :((:37:
daha sonra bıdaha leslie yaptım 2 mandalın yedım ve 2 lıtre su ıctım yatmadan bukadar...
şimdi siz bana diyin kızlar ne sebeb olmus olabılrı acaba :)ne olduysa GUZEL OLDU ORASI AYRIDA :34:

mrb gunluk az once cok sasırdıgım bısı oldu az once tartılım dedım ve dunden bu yana tam 1kılo vermıs oldugumu gordum ve sok oldum oysakı dun 5guluk dıyetın ardından tartılmısdım ve 500gr vermısdım bu nasıl oldu anlamadım ya odem vardı gttı hala saskınım suan ıtıbarıyle 57.6yım cokkkkkkkkkk mutluyummmm:52::52:sımdı dun yaptıklarımı yazım sız karar verın ıstersenız
dun yazmısdım uyandım leslie yaptım ve 1 kupa yesıl cayımı ıctım
daha sonra klasık mantarlı peynırlı vs kahvaltımı yaptım
sonra oglegın kuafore gıdınce kaldı yemek yemedım bende 1 bardak lıght sut ıcdım
aksam geldıgımde babam patates kızartmıs 2dılım ekmekle onu yedım cok acdım cunku :((:37:
daha sonra bıdaha leslie yaptım 2 mandalın yedım ve 2 lıtre su ıctım yatmadan bukadar...
şimdi siz bana diyin kızlar ne sebeb olmus olabılrı acaba :)ne olduysa GUZEL OLDU ORASI AYRIDA :34:
tatlım öncelikle hayırlı olsun ne güzel vermişsin 1 kilo!!!!
bu konudaki yorumum şu, dün aç mı tartılmıştın öncelikle onu sorayım...
eğer evetse ve sen dünden bugüne nasıl yarım kilo verilir diye düşünüyorsan muhtemelen dün ödem varmış bugun gitmiş ama bunun yarısı ödem yarısı yağ olabilir sonucta 2 defa leslie yapmış ve bol su içmişsin demek ki metabolizman hızlanıyor
yediklerin de fena değil sadece akşam kızartma olmuş o da olabilir sonucta yemekleri kendimiz yapmadığımızda mecbur idare etmek durumunda kalıyoruz

tatlım öncelikle hayırlı olsun ne güzel vermişsin 1 kilo!!!!
bu konudaki yorumum şu, dün aç mı tartılmıştın öncelikle onu sorayım...
eğer evetse ve sen dünden bugüne nasıl yarım kilo verilir diye düşünüyorsan muhtemelen dün ödem varmış bugun gitmiş ama bunun yarısı ödem yarısı yağ olabilir sonucta 2 defa leslie yapmış ve bol su içmişsin demek ki metabolizman hızlanıyor
yediklerin de fena değil sadece akşam kızartma olmuş o da olabilir sonucta yemekleri kendimiz yapmadığımızda mecbur idare etmek durumunda kalıyoruz
cnm dunde ac karnına tartıldm.hatta ben gysili tartlmam genelde.bende odeme ve leslie,yeşilçay 3luşune baglyorum.bu haftada bole yapım bakalm sonuclarda fark oluckmı?

cnm dunde ac karnına tartıldm.hatta ben gysili tartlmam genelde.bende odeme ve leslie,yeşilçay 3luşune baglyorum.bu haftada bole yapım bakalm sonuclarda fark oluckmı?
ben de deneyim bari bu üçlüyü:9:
gerçi su içmeye özen gösteriyorum leslie desen hergün yapıyorum bi dün fire verdim:50:
yeşil çay da aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum
ama daha da dikkat edeyim bundan sonra inşallah!!!
sağol ya ne güzel bana da gaz verdin

ben de deneyim bari bu üçlüyü:9:
gerçi su içmeye özen gösteriyorum leslie desen hergün yapıyorum bi dün fire verdim:50:
yeşil çay da aklıma geldikçe içmeye çalışıyorum
ama daha da dikkat edeyim bundan sonra inşallah!!!
sağol ya ne güzel bana da gaz verdin
Ay lily valla az once sende yap die yazcktmkı sen yazmsn.gaz verebldysem ne mutlu bana.lily ben sporu acken ypyorum bıde aksam yemegndn sonra leslie 1 mil hem Zorlanmyorum.bıde yesıl cayıda yıne acken sporun ustne ıcıyorum.ve aksam yemegndn sonra yatmadn 1lt suyu kafama dıkyorum.bunlarda bendn nacizane oneri cnm.ımkanın olursa bole uygula bı.

Ay lily valla az once sende yap die yazcktmkı sen yazmsn.gaz verebldysem ne mutlu bana.lily ben sporu acken ypyorum bıde aksam yemegndn sonra leslie 1 mil hem Zorlanmyorum.bıde yesıl cayıda yıne acken sporun ustne ıcıyorum.ve aksam yemegndn sonra yatmadn 1lt suyu kafama dıkyorum.bunlarda bendn nacizane oneri cnm.ımkanın olursa bole uygula bı.
tatlım ben aç karnına yapamıyorum tansiyonum çok düşük oluyor başım dönüyor ama imkanım olur da iyi hissedersem kendimi deneyeyim inşallah tatlım
cnm akşam yemeğinden sonra 1 lt demişsin, bence çok sağlıklı değil tatlım yaaa bi kere yemekle birlikte ya da yemekten sonra içilen su mideyi yorabilir hazmı zorlaştırır diye biliyorum bi de 1 litreyi bi seferde içmek ağır gelebilir ben her saat 1 bardak içerim dengeli oluyor

Back
X