- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb gunlugum senı 2gundur ıhmal ettım eşim geldgı ıcın rejımede ara vermek zorunda kaldım oyusden buaraya yazmadım...lakin yarın sıkı bır dıyet programına gırıcem cunku haftaya evıme donuyorum 1 haftam kaldı.specıal k baslıcam kahvaltılarda...buarada sunuda merak edıyorum wc cıktıgım zaman 1 kg oynuyo sızce normalmi tartıda...hangısı gercek kılom..![]()
bence bir kilo sapma çok fazla heralde tartı bozuk
yada vc de çok iyi boşaltım yapıyorsun
bence vc sonrası tartılmak daha doğru
uzmanlarda sabah aç karna ve tuvaletten sonra tartılmayı öneriyor.
cnmmm banda baya buyuk fark geldı gene mesela kıyafetlı olcumle kıyafetsız olcumde 1 kılo farrk edıo...cok hassas sanırım wc kucuk tuvalletten cok buyuugunde asıl fark edıo anlamıyorummmm bu ısten ben bişi....![]()
bence bir kilo sapma çok fazla heralde tartı bozuk
yada vc de çok iyi boşaltım yapıyorsun
bence vc sonrası tartılmak daha doğru
uzmanlarda sabah aç karna ve tuvaletten sonra tartılmayı öneriyor.
Oluyo kız bızzat denenıp onaylandı.ya benım fazla bı dıgıtal yada nblm.en ıyısı kantarlar yaf.sabah sabh güldürdünüz beni...
ne kadar boşaltsanda1 kg oynıcanı zannetmiyorum.
sabahları aç karnına vede tuvaletini yaptıktan sonra tartıl...
en iyi sonuç o zamn alınıyomuş...
mrb gunluk bugun oncelıkle tartıldım 57.8ım hala kurtulaamadım 57lerden bakalım haftaya kadar 56.5 gormegı umıt edıyorum evıme gıdınce bırakmk yok devm edıcmm 55den sonra yenı hedef kyucm ıns gorurumde :)
bugunku menum dunku aynı
etımek buyuklugunde 2kepeklı ekmkle yagsz tost
domates,bıber,peynır kk ve yogurt
Buarada lilyyycimmm goremıyom epeydır senı takıp etmıyomusun yoksam beni:26: senın motıvene ıhtıyacım var bılesın:)
1.67 cnm senın kac.canım boyun kaç senin
1.67 cnm senın kac.
tmm cnm en kısa zamanda burdayım merak etme sen başaracaksın ben inanıyorumcnm walla ozletme kendını hayir yorumlarn okdar ıyı gelıyokı bu ıse daha sıkı sıkıya baglanyorum.buarada haftayada bende ole olucm ewıme gecıcem.ew ısı cocuk vs artk nasl grırm blmem.annemde rahattk.
Saol cnm benım dogumdan oncekı kıloma dustm sukur ama ben lısedkı kılomı zorluym.ama fazla kılo olmaynca daha az we yavas veryosun ben 63ken bı haftada 2kılo wermstm ama smdı yarm kılo zor veryorum.bence sen daha kolay ve hzlı verırsn cnm.167 sin ve 57.8 kilomusun
tatlım çok iyisin ya bence hiç kasma kendini
az az dengeli beslen gece çok geç saatte yeme
formunu koru
anacım benim boyum 160 kilo 72![]()