DERİNİN anneside rejimde

Saol cnm benım dogumdan oncekı kıloma dustm sukur ama ben lısedkı kılomı zorluym.ama fazla kılo olmaynca daha az we yavas veryosun ben 63ken bı haftada 2kılo wermstm ama smdı yarm kılo zor veryorum.bence sen daha kolay ve hzlı verırsn cnm.

lisedeki kilon kaçtı canım evet kilo az olunca vermesi zor oluyor ama şuda var bence sen dışardan bir çocuk annesi olarak gayet fit ve zayıf gözüküyorsundur eminim
ama bn öyle gözükmüyorum ne yazıkki inanırmısın aylardır üzerime hiçbişey almadım yinede almıyorum zayıflamam için bir motive bu benim için içine gireceğim kotlarımı düşünüyorum allahın izniyle gidicekler
ama dediğim gibi bence bukadar üzülme kilom var diye ama dikkat et salma sağlıklı beslen ki tekrar hepsi geri gelmesin

cnm walla ozletme kendını hayir yorumlarn okdar ıyı gelıyokı bu ıse daha sıkı sıkıya baglanyorum.buarada haftayada bende ole olucm ewıme gecıcem.ew ısı cocuk vs artk nasl grırm blmem.annemde rahattk.

cnm sen uzulme bende emınım hızlı ve kolay kılo verceksn ve o hayalnı kurdugun pantoları gyceksn.bende hazran gıbı 64 kıloyken hc bsy olmuyodu bıde dogum psıkolojsi vucud yıpranms kendmdn nefret edyodum olekı esımle bıle uyumak ıstmyodum cunku ustme esmın tsort ve esofmanından baska bısı olmuyodu.sonra eşm gorew ıcabı yurtdsna gdnce karar verdm o gelgnde bambaska olcktm.once karar verdm sonra zayf halmı hergece yatmadn hayal ettmkı hala edyorum.sonra yavas yavas uyguladm.diyet degl aslnda benkı dedgn gıbı saglıklı beslenyorum.en azndn ekmek yok.bole bole werdm kılo.suankı hdf 55 lısedkı kılom 51 bkalm 55 ulasam bı sonrasna acem yok.

Son düzenleme:
tatlım geçmişi anca okuyabildim ufak kaçamaklara ragmen istikrarlısın bu güzel bişey
bu arada hyırlı olsun eşin gelmiş:)))
artık tek tek yorumlara başladım merak etme vakit buldukça seni de kontrole gelcem inşallah

tatlım geçmişi anca okuyabildim ufak kaçamaklara ragmen istikrarlısın bu güzel bişey
bu arada hyırlı olsun eşin gelmiş:)))
artık tek tek yorumlara başladım merak etme vakit buldukça seni de kontrole gelcem inşallah

ıyı gecelr lıly eskı zamana donmene sevındım valla cok alıstım ben sana yanlız hıssedıyorum sen yorum yazmayınca forumda:)
sımdıkkk bugun kacamak gunumduuuu
hemen yazım guzel bı kahvaltı yaptım aynı menumm devammm
lakın aksam yemegım avmde oldugumuz ıcın evde yıyemedım ve burger ıstedı cnm bıtane yedım:56: :(((( kolada ıcdım eve geldım bıde az cıkolata ıssırdım basaka bısı yemedım ısteee bugunku cezammm menum bakalım bunun acısı yarın tartıda nasıl cıkıcakkk:(
CEZALIYIMMMMMMMMM YARINNNNNNNNNNNNNNNN:43::43:

ıyı gecelr lıly eskı zamana donmene sevındım valla cok alıstım ben sana yanlız hıssedıyorum sen yorum yazmayınca forumda:)
lakın aksam yemegım avmde oldugumuz ıcın evde yıyemedım ve burger ıstedı cnm bıtane yedım:56: :(((( kolada ıcdım eve geldım bıde az cıkolata ıssırdım basaka bısı yemedım ısteee bugunku cezammm menum bakalım bunun acısı yarın tartıda nasıl cıkıcakkk:(
ayyy cnm bnm ne kadar sevindim bu yazdıklarına anlatamam
bana bu kadar değer verdiğin için çok teşekkür ediyorum:17:
ben hep geleyim o zaman yalnız bırakmam ben güzel arkadaşımı hep gelirim
menüne gelince kaçamagın cok abartı değil dünyaları yememişsin sonucta
ama ceza falan verme kendine o zaman cabuk soguyabilirsin diyetten için rahat olsun oh yedim bir hafta idare ederim deyip beynini kandır

inan tartıda hiçbişe değişmicek
ben çok kaçamak yaptığım günlerin ertesinde hemen tartıya koşuyorum
kesinlikle hiçbir artış olmuyor
öğle bir iki günlük kaçamaktan bişe olmaz merak etme rahat ol sen

Gunaydn gunluk bu hafta ewıme donuyorum ins.ve ewıme donmdn 1kılo wermek ıstyorum.bu hafta bıraz kasmak ıstyorum kendımı onumde 4gun war bakalm nolck.lilycm tabıkı onemlsn gunlugumu actgndan beri destegnı hıc esırmegdn senı topıkte gormek ıyı gelıyo bana.denizcm gerckten bende senın gbı yaptm.hemen kostm tartya dedgn gıbı rakamda oynama gormynce cok mutlu ve motıve oldum

Gunaydn gunluk bu hafta ewıme donuyorum ins.ve ewıme donmdn 1kılo wermek ıstyorum.bu hafta bıraz kasmak ıstyorum kendımı onumde 4gun war bakalm nolck.lilycm tabıkı onemlsn gunlugumu actgndan beri destegnı hıc esırmegdn senı topıkte gormek ıyı gelıyo bana.denizcm gerckten bende senın gbı yaptm.hemen kostm tartya dedgn gıbı rakamda oynama gormynce cok mutlu ve motıve oldum
ay cnm bnm ne demek desteğimi hiç esirgemem tabii ki Allah bir keder vermediği müddetçe
sen yaz, ben yorumlar sana tam destek veririm inşallah
sen de az da olsa vereceksin hafifleyeceksin yeni evine giderken yeter ki moralini yüksek tut

ay cnm bnm ne demek desteğimi hiç esirgemem tabii ki Allah bir keder vermediği müddetçe
sen yaz, ben yorumlar sana tam destek veririm inşallah
sen de az da olsa vereceksin hafifleyeceksin yeni evine giderken yeter ki moralini yüksek tut
saol cnm benım ins pers kadar vereblrm.ewimde daha duzgun rejmıme dwm ederm ins annemın ewınde ıster ıstemez kacıyo.

saol cnm benım ins pers kadar vereblrm.ewimde daha duzgun rejmıme dwm ederm ins annemın ewınde ıster ıstemez kacıyo.
öyle tabii kendi evi gibi var mı insanın?
kendi evine yerleşene kadar ufak sıkıntıların olabilir ama toparlayacağına inanıyorum tatlım

gunaydn gunluk nasılsn ben cok kotym bugun dundn beri hastaym.bu yuzdn 2gun rejıme ara verdm duyrulur.

vay be 5 sene sonra tekrar buraya donucegım aklıma gelmezdı.Merhaba gunluk senı uzun sure ne aradım ne sordum malum cok mesguldum ama o arada tabı nankorlugumun bedelını mıslısıyle aldım :KK43: senı bırakdıgımda 56 kıloluk cıtı pıtı bırıyken sımdılerde masa basında calısmanında verdıgı rahatlıkla 67 kıloyla:oha: sana merhaba demek zorunda kaldım keske kalmasaydım ama okadar rahat rahat yemenın bı bedelı olucakdı tabı :KK53::KK53: bugun ıtıbarıyle yenıden kendı usulumce dıyet yapmaya baslıyorum bunun yanında forumdakı uzun arastırmalarım sonucunda Callanetics evolution :spor::spor:dıye bısı duydum onuda yapmaya baslıcam bakalım hayalımdekı 56 kıloluk halıme tekrar donebılecekmıyım artık kısmet bana bu ugurda destek ol motıve et olurmu 25yasından teee 30yaslarına gelen bı bayan olarak gunluk sımdılerde daha cok destege ıhtıyacım var bılesın:dua::dua:

Hazır degınmısken bugun neler yaptıgımı yazayım
sabah menum
-sadece çay sekersız(sebebı ıs yerınde sureklı bogaca,borek,corek yendıgınden onları yememek ıcın bende hıc bısı yıyemedım:63:
-öğlen menum
-1 kepçe ezogelın corbası
-3kasık pılav
-ve dandık kreplı kofte (yemeden bırakdım):olamaz:

Aksama neyerım bılmıyorum
ama ekmeksız ve bol salata agırlıklı bısı yemeyı planlıyorum

67,7 start vermıs bulunmaktayım(bakalım bu oykuden bır basarı oykusu cıkıcakmı:eğlence::eğlence:beni izleyin anacım:KK49::KK49:

merhaba gunluk cuma gunu en son senı bırakdım 67.7 olarak cumadan sonra hafta sonu geldıgınden dolayı dıyet ısı yalan oldu bıraz:KK53::KK53: ama bugun ıns bomba gıbı baslıcammmm :)

Back
X