geçmiş olsun canım..
öncelikle çok geçmiş olsun inş çektiginiz zahmete deger istediginiz sonuçları elde etmenizi dilerimve şimdi ameliyata gelelim. Ameliyat ünv. hastanesinde oldu.Doktor kısa bir konuşma yaptı olayı anlattı son kararlar verildi ve büyük bir korkuyla artı heyecanla yola koyuldum. Cok sorguladım kendımı acaba buna değicekmi ya sonu yine berbat olursa die. Denemem lazımdı çünkü insanların benimle konuşurken yüzümdeki deliklere bakmasından nefret ediyordum artık yada neden böle oldu sorularını yanıtlamaktan.
Yeşil ameliyat kıyafetlerini giydim ve local anestezi için bi odaya alındım.Yanaklarım yine aynı şekilde serumla şişirildi ama bu kez deneme tahtası olacağımı anladım. Anesteziyi yapan doktor çok küçüktü belliki asistan yanaklarıma belki 10 kez iğne soktu cıkarttı canım yanmıyordu ama hiç hoş bir durum değildi bu. Neredeyse 2 saat local anestezide bekledim. nabzım ve kalp atışlarım dinlendi falan pişman.. Ve sonunda kurba gibi oldum. O an aynaya bakmanızı pek tavsiye etmem. Ameliyattan yaklaşık 5 dakika önce yanıma biri geldi genc bir bayan hemşire olduğunu düşünmüştüm ama merhaba ben doktor.. dedi. O an mahvolduğum andı çok genc bir asistan. Dua ettim inşallah ameliyatı kendisi yapmaz die. Burdan kesinlikle aşalamıyorum kimseyi ama bu ameliyat için heleki yüz için kesinlikle deneyimli doktorlar görevlendirilmeliydi. Sonuçta o benim yüzüm bişey olursa leke iz kalirsa kim vericekki bunun hesabını.Ben hiç böyle birşeyi düşünmediğim için önceden doktora sormamıştım bile ameliyatı asistanınızmı yapıcak die.Aslinda hata benimdi.Bol bol dua ettim sadece..Sonra ameliyathaneye alındım. Cok heyecanlı oldugumdan sakinleştirici yapıldı, gözlerime bişey sürüldü ameliyat esnasında acamıyayım die.Kendi doktorumun sesi gelmeye başladı sonra azda olsa rahatladım deneyimli ellerdeydim.Ameliyata kendi doktorum sağ (kötü olan) yanağımdan başladı.Hiç canım yanmadı 2 dakka falan sürdü.Sonra durdu ve asistanına bişeyler dedi .kendi anlatıyordu şöle yapıcaksın böle yapıcaksın die.Aaman Allahım dedim sol yanağımı asistan yapıcak hiç bişey diyemedim o sıra sadece dua ettim. Asistanın gerçekten ilk deneyimi bendim konuşulanlardan anladığım kadarıyla ve acayip canımı acıttı kendileri. bi kaç kez ahh dediğimi hatılıyorum.Siz bunları mutlaka konusun doktorunuzla ve sakın deneyimsiz ellere teslim etmeyin kendinizi.Sonuçları birlikte görelim şimdide ameliyattan sonra ki 2. günde çekilmiş fotoğraflar....
öncelikle çok geçmiş olsun inş çektiginiz zahmete deger istediginiz sonuçları elde etmenizi dilerim
nolmuş asistan diger yanagı yapınca sag yanak müthişşş , olay, dehşet güzel de sol yanak rezalet bir durumda mı ??? sen yaptırmazsam ben yaptırmazsam nerde nasıl tecrübe kazanacaklar ? hoca olanlar gökten zembille inmiyorlAR diye bilmekteyim eger canınız çok kıymetliyse bir de yüz yani hocaya tatmin edecek bir rakam karşılıgında özel hastanede tamamen kendine yaptırmadınız işlemi ? (hepsinin anlaşmalı oldugu öel kuruluşlar var takriben 750-1000lira civarı olan artı oda ücreti ödendigi taktirde anında ordalar)
hem de hoca yaptıgı halde hiç beklenmeyen komplikasyonla karşılaşanlar acaba az dua mı etmişlerdir ya da onlar kötü kullardır da yakarışları kabul mu olmamıştır sizin dualarınızın tutar oranı nedir
siz bizlerle kıymetli tecrübelerinizi paylaştınız bir de bu sorularımı cevaplarsanız daha da aydınlanmış olurum
öncelikle çok geçmiş olsun inş çektiginiz zahmete deger istediginiz sonuçları elde etmenizi dilerim
nolmuş asistan diger yanagı yapınca sag yanak müthişşş , olay, dehşet güzel de sol yanak rezalet bir durumda mı ??? sen yaptırmazsam ben yaptırmazsam nerde nasıl tecrübe kazanacaklar ? hoca olanlar gökten zembille inmiyorlAR diye bilmekteyim eger canınız çok kıymetliyse bir de yüz yani hocaya tatmin edecek bir rakam karşılıgında özel hastanede tamamen kendine yaptırmadınız işlemi ? (hepsinin anlaşmalı oldugu öel kuruluşlar var takriben 750-1000lira civarı olan artı oda ücreti ödendigi taktirde anında ordalar)
hem de hoca yaptıgı halde hiç beklenmeyen komplikasyonla karşılaşanlar acaba az dua mı etmişlerdir ya da onlar kötü kullardır da yakarışları kabul mu olmamıştır sizin dualarınızın tutar oranı nedir
siz bizlerle kıymetli tecrübelerinizi paylaştınız bir de bu sorularımı cevaplarsanız daha da aydınlanmış olurum
Dermabrazyon yaptırmak isteyenlere bilgi vermek amacıyla açılan konu başlığıdır.
Dermabrazyon nedir nasıl yapılır gibi soruların yanıtlarını internetten çok rahatlıkla bulabilirsiniz, o yüzden böle bir açıklama yazmıycam. Dermabrazyon operasyonu geçirmiş biri olarak sizlere neler yaşadığımı neler hissettikerimi gün be gün anlatıcam. Ben amelıyata girmeden önce çok araştırdım ama hiç bu işlemi daha önce yaptırmış birinden bilgi alamadım bunun çok kötü yanlarını yaşadığım için isteyen herkese elimden geldiğince bilgi vermek ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum.Sonlarında da yolumuz açık olsun diyorum...
Umarım sizlere benim gibilere yardımım dokunur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?