ve şimdi ameliyata gelelim. Ameliyat ünv. hastanesinde oldu.Doktor kısa bir konuşma yaptı olayı anlattı son kararlar verildi ve büyük bir korkuyla artı heyecanla yola koyuldum. Cok sorguladım kendımı acaba buna değicekmi ya sonu yine berbat olursa die. Denemem lazımdı çünkü insanların benimle konuşurken yüzümdeki deliklere bakmasından nefret ediyordum artık yada neden böle oldu sorularını yanıtlamaktan.
Yeşil ameliyat kıyafetlerini giydim ve local anestezi için bi odaya alındım.Yanaklarım yine aynı şekilde serumla şişirildi ama bu kez deneme tahtası olacağımı anladım. Anesteziyi yapan doktor çok küçüktü belliki asistan yanaklarıma belki 10 kez iğne soktu cıkarttı canım yanmıyordu ama hiç hoş bir durum değildi bu. Neredeyse 2 saat local anestezide bekledim. nabzım ve kalp atışlarım dinlendi falan pişman.. Ve sonunda kurba gibi oldum. O an aynaya bakmanızı pek tavsiye etmem. Ameliyattan yaklaşık 5 dakika önce yanıma biri geldi genc bir bayan hemşire olduğunu düşünmüştüm ama merhaba ben doktor.. dedi. O an mahvolduğum andı çok genc bir asistan. Dua ettim inşallah ameliyatı kendisi yapmaz die. Burdan kesinlikle aşalamıyorum kimseyi ama bu ameliyat için heleki yüz için kesinlikle deneyimli doktorlar görevlendirilmeliydi. Sonuçta o benim yüzüm bişey olursa leke iz kalirsa kim vericekki bunun hesabını.Ben hiç böyle birşeyi düşünmediğim için önceden doktora sormamıştım bile ameliyatı asistanınızmı yapıcak die.Aslinda hata benimdi.Bol bol dua ettim sadece..Sonra ameliyathaneye alındım. Cok heyecanlı oldugumdan sakinleştirici yapıldı, gözlerime bişey sürüldü ameliyat esnasında acamıyayım die.Kendi doktorumun sesi gelmeye başladı sonra azda olsa rahatladım deneyimli ellerdeydim.Ameliyata kendi doktorum sağ (kötü olan) yanağımdan başladı.Hiç canım yanmadı 2 dakka falan sürdü.Sonra durdu ve asistanına bişeyler dedi .kendi anlatıyordu şöle yapıcaksın böle yapıcaksın die.Aaman Allahım dedim sol yanağımı asistan yapıcak hiç bişey diyemedim o sıra sadece dua ettim. Asistanın gerçekten ilk deneyimi bendim konuşulanlardan anladığım kadarıyla ve acayip canımı acıttı kendileri. bi kaç kez ahh dediğimi hatılıyorum.Siz bunları mutlaka konusun doktorunuzla ve sakın deneyimsiz ellere teslim etmeyin kendinizi.Sonuçları birlikte görelim şimdide ameliyattan sonra ki 2. günde çekilmiş fotoğraflar....
Umarım foruma hala giriyorsunuzdur bir umut sormak istedim bu konu pek populer değil maalesef herkes çok sıkıntıda ama olanlar niyeyse paylaşım yapmıyorlar bir burun gibi bir meme gibi değilben şey rica edicektim şu andaki skarların resmini, çünkü ameliyat sonrası ilk 1 ay kadar yalancı düzelme görülüyor ödem yüzünden sanki pürüssüz gibi ama sonra oturunca cilt, şişlik inince esas yüzde kaç iyileşmiş , skarlar ne kadar yüzeyelleşmiş anlaşılabiliyor. Ben de tekrar yaptıracağım da belki sizin doktorunuza da denerim. Şimdiden teşekkürler.
Eki Görüntüle 856287 Eki Görüntüle 856292
işte 3 yıl sonraki hali ilk foto sol yanağın diğeri sağ. çok çok mükemmel bir sonuç yok ortada ama zaten doktor demişti yavaş yavaş anca 1 kaç işlemden sonra düzelir die karar sizin ama eskisinden daha iyi ben memnun kaldım
inşallah size yardımcı olabilmişimdir
işte 3 yıl sonraki hali ilk foto sol yanağın diğeri sağ. çok çok mükemmel bir sonuç yok ortada ama zaten doktor demişti yavaş yavaş anca 1 kaç işlemden sonra düzelir die karar sizin ama eskisinden daha iyi ben memnun kaldım
Maalesef mükemmel bir düzelme olmuyor ben ücretsiz yaptırdım devlet ödedi yurtdışında . Ama açıkcası memnun değilim bir derece gene düzeliyor ama yok gene kötü cildim . İlkimde belki %50 düzelmişti ama 2. Yaptırdığımda %10 başarıı bile yok başka çözüm yollaeınarıyorum ben 😔
Ben burda yaptırmayı düşünüyorum İstanbul'da Ali Mezdeği'ye. Mail atmıstım döndüler bana konustuk derinler %80 yüzeysel olanlar ise %90 geçicek dedi. İzin derinliğini belirleyip oraya kadar deriyi kaldırcak daha sonra kök hücre tedavisi yapıp hızlı iyileşmesini sağlıcak. 4bucuk bin tl fiyat verdi. Yaptırmayı düşünüyorum bende.. Senin ne kadar derinliğe indiler fazla inmemisler sanırım yüzeysel acnelyse gibi soyma yapmıslar gibi görünüyor... Ben en güvenilir ve becerikli doktora yaptırırım 3bin tlye de yapan var ama sonuc önemli tabiki fiyat değil..
Kesinlikle fiyatin bi onemi yok banada %90 larda oran verseler hic dusunmez denerdim ki sen dene memnun kalirsan buraya yazarsan sevinirim. Benimki cok yuzeysel yaptilar maalesef o yuzdende pek iyilesme olmadi
Yaptırınca yazarım gelismeleri. Cok yuzeysel yaptırmam zaten hiçbir faydası olmaz..
Dilekhera yaptırdınız mı acaba? Umarım yaptırmış ve güzel sonuç almışsınızdır, bir umut cevabınızı bekliyorum..
Merhaba İstanbul a doktorla gorusmeye gittim 1hafta once yuzume yaptigim herseyi anlattim. Doktor once cok yüzeysel senin izler ve az diyip onceki yaptigi islemlerin resimlerini gösterdi bana. Cok derin bi izli olan arkadasin hic geçmemiş gibime geldi. Fakat normal düzeyde izli olan bi arkadasinin %40 civarlarinda gecmis gibiydi. Ben yuzume tca peeling uyguladığımı soyledim doktor şaşırdı suan yuzunde iz olmadigina sukret cesaretle yapmissin dedi ve 4 5 kez tca peeling yaparsam 1kez yapilan dermabrayonun yerini tutcagini soyledi. Yani doktor para pesinde degil hep dogrulari soyledi. Bende 2. Tca mi yaptim herkes izlerin kayboluyo diyo ve banada suan yuzum cok guzel gorunuyor. 3kez daha yapicam doktorun dedigi gibi 1dermabrazyon yerini tutcak. Bence sende bi tca denesen iyi olur. Ugrasmak istemezsende gittigim doktora bi gorun canim adam herseyi dogru dogruya soyluyor cok cana yakin bi doktorumuz..
Bende %25 lik aldım canım, yakında uygulayacağım bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?