dermabrazyon (dermabrasion)

Umarım foruma hala giriyorsunuzdur bir umut sormak istedim bu konu pek populer değil maalesef herkes çok sıkıntıda ama olanlar niyeyse paylaşım yapmıyorlar bir burun gibi bir meme gibi değil ben şey rica edicektim şu andaki skarların resmini, çünkü ameliyat sonrası ilk 1 ay kadar yalancı düzelme görülüyor ödem yüzünden sanki pürüssüz gibi ama sonra oturunca cilt, şişlik inince esas yüzde kaç iyileşmiş , skarlar ne kadar yüzeyelleşmiş anlaşılabiliyor. Ben de tekrar yaptıracağım da belki sizin doktorunuza da denerim. Şimdiden teşekkürler.

evet maalesef fazla giremiyorum foruma :26: 3 yıl oldu ben bu ameliyatı olalı şuan bence baya topladı şükür ki leke kalmadı kırmızılık da ama benim skarlarım çok derin olduğundan hala var ve ikinci operasyon için gün alındı bile. umarım herşey yolunda gider ve size yine buyuk huzurlarla cevap yazabilirim. size kısaca geçeyim 2 hafta cilt kötü oluyor maalşesef yanmış gibi 1 haftada yaralar kabuk bağlayıp 2 haftaya dökülüyor. ama geride kırmızılık kalıyor. oda 3 ayda naca pembeye dönüyor. sonra sönükleşip geçiyor. 1yılın sonunda kımse anlamadı bile bişey. dahada sormak istediğiniz olursa ben buralardayım

işte 3 yıl sonraki hali ilk foto sol yanağın diğeri sağ. çok çok mükemmel bir sonuç yok ortada ama zaten doktor demişti yavaş yavaş anca 1 kaç işlemden sonra düzelir die karar sizin ama eskisinden daha iyi ben memnun kaldım
inşallah size yardımcı olabilmişimdir

Son düzenleme:

http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...ma-dermabrazyon-yaptiranlar.html#post33047109

Siz deneyimli arkadaşları topiğime bekliyorum fotoğraf yükledim sizce soydurmama gerek varmı acaba bir baksanız :)

Hep bu roaccutane midir nedir bu ilac yüzünden oluyor bu scarlar kim ne derse desin bu ilac yapiyor...!!!

Dermabrazyon yaptirmadan onceki resimler acilmiyor canim cok merak ettim cunku bende de var skarlar yaptirmayi dusunuyorum bende..

Cevap versen lutfen ne kadar duzeldi bide fiyati ne kadar yaptirdn lutfen

Maalesef mükemmel bir düzelme olmuyor ben ücretsiz yaptırdım devlet ödedi yurtdışında . Ama açıkcası memnun değilim bir derece gene düzeliyor ama yok gene kötü cildim . İlkimde belki %50 düzelmişti ama 2. Yaptırdığımda %10 başarıı bile yok başka çözüm yollaeınarıyorum ben 😔

Ben burda yaptırmayı düşünüyorum İstanbul'da Ali Mezdeği'ye. Mail atmıstım döndüler bana konustuk derinler %80 yüzeysel olanlar ise %90 geçicek dedi. İzin derinliğini belirleyip oraya kadar deriyi kaldırcak daha sonra kök hücre tedavisi yapıp hızlı iyileşmesini sağlıcak. 4bucuk bin tl fiyat verdi. Yaptırmayı düşünüyorum bende.. Senin ne kadar derinliğe indiler fazla inmemisler sanırım yüzeysel acnelyse gibi soyma yapmıslar gibi görünüyor... Ben en güvenilir ve becerikli doktora yaptırırım 3bin tlye de yapan var ama sonuc önemli tabiki fiyat değil..

Kesinlikle fiyatin bi onemi yok banada %90 larda oran verseler hic dusunmez denerdim ki sen dene memnun kalirsan buraya yazarsan sevinirim. Benimki cok yuzeysel yaptilar maalesef o yuzdende pek iyilesme olmadi

Kesinlikle fiyatin bi onemi yok banada %90 larda oran verseler hic dusunmez denerdim ki sen dene memnun kalirsan buraya yazarsan sevinirim. Benimki cok yuzeysel yaptilar maalesef o yuzdende pek iyilesme olmadi

Yaptırınca yazarım gelismeleri. Cok yuzeysel yaptırmam zaten hiçbir faydası olmaz..

Bende yaptırmak istiyorum. Yıllardır bu forumu takip ediyordum ama üye olmamıştım artık zamanı geldi uzaktan okumakla olmuyor Bu konuyu açan arkadaşın ameliyattan sonraki yüzünü görünce çok sevinmiştim umut olmuştu ama şuan pekte memnun değil galiba

Dün dermatolojiye gittim, herhangi bir krem vs. yazmasını çok azda olsa düzelmesine razı geldiğimi, insanlar tarafından yüzümün daha az dikkat çekmesini istediğimi dile getirdim ama bana dediğii şey fraksiyonel lazer dışında hiçbir şey işe yaramaz. Yüzün çok kötü hiç görmemiştim böyle bir yüz dedi ve moralimi daha da bozdu. Bu derdi yaşamayan bilemez insanın psikolojisi bozuluyor. Makyajla falan da kapanmıyor. Fraksiyonel lazer yaptıran arkadaşların yazılarını okudum hiçte tatmin edici yanıtlar almamışlar tedavi sonrasında. Dermabrazyon daha mantıklı geliyordu. Plastik cerraha gitmiştim geçen yıl 3 seansta gözle görülür bir değişim olacağını fakat hastanede aletin bulunmadığını gelmesini beklediklerini söylemişti doktorda gitti benim olay yalan oldu. Kahramanmaraşta oturuyorum ve Gaziantepte bunu yapabilecek bir doktor arıyorum. Arkadaşlar bana yardımcı olabilecek birileri var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Dilekhera yaptırdınız mı acaba? Umarım yaptırmış ve güzel sonuç almışsınızdır, bir umut cevabınızı bekliyorum..

Merhaba İstanbul a doktorla gorusmeye gittim 1hafta once yuzume yaptigim herseyi anlattim. Doktor once cok yüzeysel senin izler ve az diyip onceki yaptigi islemlerin resimlerini gösterdi bana. Cok derin bi izli olan arkadasin hic geçmemiş gibime geldi. Fakat normal düzeyde izli olan bi arkadasinin %40 civarlarinda gecmis gibiydi. Ben yuzume tca peeling uyguladığımı soyledim doktor şaşırdı suan yuzunde iz olmadigina sukret cesaretle yapmissin dedi ve 4 5 kez tca peeling yaparsam 1kez yapilan dermabrayonun yerini tutcagini soyledi. Yani doktor para pesinde degil hep dogrulari soyledi. Bende 2. Tca mi yaptim herkes izlerin kayboluyo diyo ve banada suan yuzum cok guzel gorunuyor. 3kez daha yapicam doktorun dedigi gibi 1dermabrazyon yerini tutcak. Bence sende bi tca denesen iyi olur. Ugrasmak istemezsende gittigim doktora bi gorun canim adam herseyi dogru dogruya soyluyor cok cana yakin bi doktorumuz..

Mesajınız için gerçekten çok teşekkür ederim. Bugün plastik cerrahla görüştüm başka bir doktora yönlendirdi dermabrazyon için ama onun da yapacağını sanmıyorum ne zaman gitsem doktora elim boş dönüyorum Madem doktor da tca hakkında öyle şeyler söylemiş deneyeceğim canım, yüzüm çok az da olsa değişsin razıyım. Doktorunun öyle şeyler söylemesi iyi hissettirmiş ne güzel geçmiş olsun :)

%25 kullaniyorum ben ama saf tca olmasi lazim marka vermek yasak sanirim ondan yazamiyorum. Ilk yaptiginda yuzun kararıyo ama ise yaradi bende derinler hafifledi cok yuzeysellerde gitti gibi bu hafta 3.kez yapicam bu sefer cok bekletip derin soydurcam bakalim nolcak gelismeleri yazarim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…