- Konu Sahibi muhasebe22
-
lizacım bişi sorucam sna oraya bastırdığında ağrı filan oluyomu benim kızım ağlamaya başlıyor oraya bastırdığımda.ayrıca etrafı doğum lekesi gibi kırmızı ve üzerinde kıllar var.seninkiside öylemi
merhaba byolog size bir şey sormak istiyorum. benim oğlumda da dermal sinüs var. şu an 2 aylık. etrafında sizinki gibi kırmızı lekeleer oluştu. bu lekeler geçiyor mu? neden oluşuyormuş biliyor musunuz? biz henüz emar çektirmedik. Anestezi yaptırmak istemedik.
Bizim lekelerimiz dogdugunda vardi sonradan olusmadi dogum lekesi olur ya cocuklarda bizimkisi oyle suan dokuz aylik olduk hicbir degisiklik olmadi buyuklugunde.biz mr cektirgimizde dort ayliktik eger usgde bisi cikmazsa bence cektirmenize gerek yok.ama iyi biryerde yaptirmanizda fayda var ufak bir tavsiye kabul ederseniz cok gecmis olsun.
usg de bi şey çıkmazsa derken neyi kastettiniz? sizin usg de ne yazıyordu? kusura bakmayın çok soru soruyorum. ama bu konuyla alakalı en çok sizden bilgi alabildim.
Merhaba size soru sormak istemiştim, 11.05.2012 tarihinde bebeğimiz doğdu 1 günlükken altını alırken bir delik farkettik yumuşak doku ultrasonu çekildi sonuçta sinüs traktı şüphesi söylendi ve ileriki aylarda mr çekilmesi önerildi. Çocuk doktorumuz Talha AKİL bunun sinüs pilonidalis olabileceğini söyledi. Ancak cocuk cerrahisi ve beyin cerahisinin görmesini istedi Beyin cerrahisi Yusuf ERŞAHİN omurilikten şüphelendi ama kesin bir şey söyleyemedi 3. ayda mr istedi Korkularımız var bebeğin altını açınca ağlıyor devamlı doktora sorduk ağrı olmaz dedi sizin bebeğinizde ağrı varmıydı? ayaklarını oynatıyor hareketlerinde bir sıkıntı yok rectumun bir parmak üstünde akıntı yok kızarıklık net anlaşılmıyor, tüylenme yok bu konuyla ilgili size nasıl ulaşabiliriz?
Merhabalar nasıl oldu bebeğiniz iyi misiniz neler yaptınız bu süreçte. Benim bebeğim de aynısı olmuştu ameliyat oldu şuan çok iyi şükürler olsunmerhaba byolog size bir şey sormak istiyorum. benim oğlumda da dermal sinüs var. şu an 2 aylık. etrafında sizinki gibi kırmızı lekeleer oluştu. bu lekeler geçiyor mu? neden oluşuyormuş biliyor musunuz? biz henüz emar çektirmedik. Anestezi yaptırmak istemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?